2010 Ekim Anneleri

canım ya geçmiş olsun.. göğüs çevresi için de kremler var galiba. doktoruna danıştın mı hiç?

herseyin yolunda gitmesine cok sevindim canııım. Allah gönlne göre versinnnn. darısı bizim basımıza :))) sağlıklı olsunlar da gerisi boş.

jhonney

canım cumartesiyede bişey kalmadı. Allah gönlümüze göre versin.

dark,
inşallah bugünbir aksilik çıkmazsa daha rahat edicem. sen ne yaptın? yaptırdın mı testleri?

kıslar eskıler dogduktan sonra cınsıyetını bılırmış bız yok kachaftalıkken ogrenecez dıye telas yapıyozyaa benım bı oglum var bıdı bı kızım olsaaa ama hep ruyalarımde erkek goruyom hayırlısı bakalımmzemuszemuszemuszemus

cnm bu ara hiç dr randevum yoktu ondna sonrmadım bakalım nisann altısında gidecem ne diyecek...

canım bende alerji var onun için cilt doktoruna göründüğümde nemlendirici kremi bile tereddüt ile verdi ve pirinç tanesi kadar sür daha fazla sürme diye sıkıca tembih etti. ilk üç ay özellikle çok tehlikeli ilaç kullanmak dedi. bende o iki dediyse bir sürüyorum.

bugün giderken yanımd kamera götüreceğim. :))) görgüsüzüm ben görgüsüz.. resimler yetmiyor yahuuu. taklalarını izleyeyimde güleyim azıcık..

cnm bu ara hiç dr randevum yoktu ondna sonrmadım bakalım nisann altısında gidecem ne diyecek...

canım bi de bu gibi durumlarda ben hastaneyi aradığımda doktora bağlıyorlar. en azından sekreteriyle konuşabiliyorum ve aklıma takılanı soruyorum. yoksa bekle bekle gelmiyo randevu.

selam,ben de geldim:CüvCüv:
temmuzda 4 yaşına girecek bir kızım,ve yakında 3.ayı bitecek bir bebem var içimde...
yalnız ikisinin tickerını kabul etmediği için site,böyle tek tickerla geldik,kabul edin:sm_confused:

bugün giderken yanımd kamera götüreceğim. :))) görgüsüzüm ben görgüsüz.. resimler yetmiyor yahuuu. taklalarını izleyeyimde güleyim azıcık..

allah canını almasın emi delüüüü doktor güler sana görmemısın bı bebesi olmuş:roflol::roflol::roflol:

yok anacığım geçen gitmemizde koca kocam çekim yapmıştı:))) dr heyanımızı anlıyorlar. ses çıkartmadı bizim ki .hatta o kadar çok uğraşıp o kadar çok hareket ettirdiki bebeği... şimdi bazı akşamlar kahvelerimizi yudumlayıp yüzümüzde kocaman tebesümle izliyoruz.

birde ailelere göstermek içinde yaptık. herkes sırada dr bizimle gelmek için. alın izleyin ulen diyeceğim:)))

:)))) zaten bei kontrol esnasında bir görseniz dr o kadar soru soruyorum ki aval aval bakıyorlar suratıma.. azıcık dr yanında baskın olunca ses çıkaramıyorlar. tırsıyorlar benden:)))

mezime onlar habire gördükleri için ruhsuzlar anacığım. bizim heycanımız sayesinde ruh kazanıyorlarıdır ecücük:)))

evet mantıklı hem ılerısı ıcınde buyuk bı hatıra olur demiii

jhonney

canım cumartesiyede bişey kalmadı. Allah gönlümüze göre versin.

dark,
inşallah bugünbir aksilik çıkmazsa daha rahat edicem. sen ne yaptın? yaptırdın mı testleri?

yok canım yaptırmadım daha 1nisana randevu verdiler kısmet olursa 1nisanda yaptırıcaz.
allah'ın izniyle cıkmaz insallah canımm

portakal,

benim birtane çatlak dr vardı.. adama kafayı yedirttim. prof. fları küpesi gözlükleri ile beni benden alıyordu. ilk gittiğimde prof larda ki o hava vardı. şimdi benimle bi güzel muhabbet yapıyor..
diğer dr da bana diyor ki ben senden çok elektrik aldım illaki ben doğurtacam seni:))) allahtan kadın erkek olup bu lafı etseydi şimde ben dul bebişimde yetim olurdu:))))

hoşgeldin balböcüü... a.s. topiğimizin deneyimli anneleri çoğaldı yahuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…