günaydınnnnnn konu sivilceler galiba bende var ama hamile olmadan da olurdu şimdide göz almıyor benim sorum daha feci göhüsleirm çok feci şekild ebüyüdüler ve deri gerildiği için çatlak izleri çok kötü belli oluyo ve üstelikte kaşiniyor üstelikte soyulmayada başladı kaşiya kaşiya eşim uyuzmu oldun diyo bende bilmiyorum diyorum..
dark canım,
yaptırdım dediğim yerde. hastane rezalet ötesiydi. ama dr çok şekerdi. çok ilgilendi. benim geçen hafta sıkıntılarım vardı. o nedenle gelemedim buralara.((( bugün dr gidiyorum. kan testinin yani ikili testin sonucunu öğrenicem. edepsiz gösterirse de kukusunu veya pipisini görücem... bamya görücem bamya:))))
canım ya geçmiş olsun.. göğüs çevresi için de kremler var galiba. doktoruna danıştın mı hiç?
cnm bu ara hiç dr randevum yoktu ondna sonrmadım bakalım nisann altısında gidecem ne diyecek...
cnm bu ara hiç dr randevum yoktu ondna sonrmadım bakalım nisann altısında gidecem ne diyecek...
bugün giderken yanımd kamera götüreceğim. :))) görgüsüzüm ben görgüsüz.. resimler yetmiyor yahuuu. taklalarını izleyeyimde güleyim azıcık..
bugün giderken yanımd kamera götüreceğim. :))) görgüsüzüm ben görgüsüz.. resimler yetmiyor yahuuu. taklalarını izleyeyimde güleyim azıcık..
yok anacığım geçen gitmemizde koca kocam çekim yapmıştı:))) dr heyanımızı anlıyorlar. Ses çıkartmadı bizim ki .hatta o kadar çok uğraşıp o kadar çok hareket ettirdiki bebeği... şimdi bazı akşamlar kahvelerimizi yudumlayıp yüzümüzde kocaman tebesümle izliyoruz.
Birde ailelere göstermek içinde yaptık. Herkes sırada dr bizimle gelmek için. Alın izleyin ulen diyeceğim:)))
jhonney
canım cumartesiyede bişey kalmadı. Allah gönlümüze göre versin.
dark,
inşallah bugünbir aksilik çıkmazsa daha rahat edicem. sen ne yaptın? yaptırdın mı testleri?
selam,ben de geldim:CüvCüv:
temmuzda 4 yaşına girecek bir kızım,ve yakında 3.ayı bitecek bir bebem var içimde...
yalnız ikisinin tickerını kabul etmediği için site,böyle tek tickerla geldik,kabul edin:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?