selam,selam ,selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamma.s. güzel ekim annelerimiz bugün nasıllar acaba?var mı güzel haberler?meliscim döndü mü doktordan?
mervam,
bazı yererde cd çekimi yapıyorlarmış ama benim kisi gariban hastanesi:))) o nedenle ben şartları zorluyorum. birde düşünsene dediğin gibi bebişine ileride izlettiğini...
dark canım inşallah bır sıkıntı sende de çıkmaz. güzel Allahım burada bulunan tüm güzellerin bebeklerini bağışlasın, kaderlerini hayırlı yazsın..
portakal,
benim birtane çatlak dr vardı.. adama kafayı yedirttim. prof. fları küpesi gözlükleri ile beni benden alıyordu. ilk gittiğimde prof larda ki o hava vardı. şimdi benimle bi güzel muhabbet yapıyor..
diğer dr da bana diyor ki ben senden çok elektrik aldım illaki ben doğurtacam seni:))) allahtan kadın erkek olup bu lafı etseydi şimde ben dul bebişimde yetim olurdu:))))
hoşbulduk fıstık anne:1hug:ecrin i de biliyorum da en erken randevu melis in diye sordum..çatlıyacam ya sanki kendimin gibi merak ediyorum arkadasları..bu arada sen nasılsın canım?Hosgeldin canııımmmmmmmmm. Melis ve ecrin daha dönmediler merakla bende onları bekliyoruuuumm.
amin canııımmm insallahh. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mervam,
bazı yererde cd çekimi yapıyorlarmış ama benim kisi gariban hastanesi:))) o nedenle ben şartları zorluyorum. Birde düşünsene dediğin gibi bebişine ileride izlettiğini...
Dark canım inşallah bır sıkıntı sende de çıkmaz. Güzel allahım burada bulunan tüm güzellerin bebeklerini bağışlasın, kaderlerini hayırlı yazsın..
hoşbulduk canım...nasılsın?var ya yiyecem şu avatarını senin hecokacimcoookcanım karpuz cekiyo sulu sulu gördükçeironıc hoşgeldın canım
selmas resım eklesene yaa merak edıom senı konusmaların benım bı arkadasıma cok benzıo aklıma hep o gelıo:)))
hoşbulduk fıstık anne:1hug:ecrin i de biliyorum da en erken randevu melis in diye sordum..çatlıyacam ya sanki kendimin gibi merak ediyorum arkadasları..bu arada sen nasılsın canım?
hoşbuldum canım..evet,bir hayli tecrübeliyim..2 de düşüğüm var kızımdan sonra...o yüzden tam da hamileyken yapılabilecek en güzel duanın: Allh tamamına erdirsin olduğuna inanıyorum..hepimizin sağlıkla kucağına versin bebişlerimizi rabbim...hoşgeldin balböcüü... a.s. topiğimizin deneyimli anneleri çoğaldı yahuu..
hoşbulduk tatlım,nasılsın.var ya artık topiğe huzurla giriyorum,mutlu mutlu cıkıyorumopuyorumnanaktanironic hoşgeldin canım.. ecrinece nin randevusu 2 deydi yanlışım yoksa esra da gelmedi henüz..
test sonuçlarım belli oldu.......doktor sorun yok demiş ama benim korkum geçmedi hala.......ailede olduğu için çok korkuyorum
kombine risk : 1/2044 İkili test:1/537 Yaş riski:1/804 Trisomy : 1/10000
ben de iyiyim canım,bişiler yedim,geldim.akşam tam konusuyoduk..bi sorun oldu acamadık kk yı?sizde de oldu mu?iyiyim canım uyudumm uyudum kalktıımmm kaydirigubbakcemile3
sen nasılsııınnn ? :)
ay evet ya bende öyle nasıl merak ediyoruummmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?