2010 Ekim Anneleri

selam,selam ,selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamma.s. güzel ekim annelerimiz bugün nasıllar acaba?var mı güzel haberler?meliscim döndü mü doktordan?

mervam,
bazı yererde cd çekimi yapıyorlarmış ama benim kisi gariban hastanesi:))) o nedenle ben şartları zorluyorum. birde düşünsene dediğin gibi bebişine ileride izlettiğini...

dark canım inşallah bır sıkıntı sende de çıkmaz. güzel Allahım burada bulunan tüm güzellerin bebeklerini bağışlasın, kaderlerini hayırlı yazsın..

selam,selam ,selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamma.s. güzel ekim annelerimiz bugün nasıllar acaba?var mı güzel haberler?meliscim döndü mü doktordan?

Hosgeldin canııımmmmmmmmm. Melis ve ecrin daha dönmediler merakla bende onları bekliyoruuuumm.

amin canııımmm insallahh. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ironıc hoşgeldın canım
selmas resım eklesene yaa merak edıom senı konusmaların benım bı arkadasıma cok benzıo aklıma hep o gelıo:)))

:roflol::roflol:

yok anacım bende yavaş yavaş açıyom gözümü. bu sefer ki randevuma soru listesiyle hazırlandım.doktoru terletecem yarın aklinialirimsmile hatta kafamda tlf ile video çekim yapmak var. kocişimde heyecanlı oluyo garibim bi de kamera taşitmim şimdik. gerçi adam yaşlandı ayol dicem de alınır diye korkuyom ohaoldumsmile ne de olsa o da baba yani. yeğenlerinin afedersinizde herşeyini çekmiş bizimkinin fotoları ile yetiniyo anlamadım :sm_confused:

Hosgeldin canııımmmmmmmmm. Melis ve ecrin daha dönmediler merakla bende onları bekliyoruuuumm.

amin canııımmm insallahh. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşbulduk fıstık anne:1hug:ecrin i de biliyorum da en erken randevu melis in diye sordum..çatlıyacam ya sanki kendimin gibi merak ediyorum arkadasları..bu arada sen nasılsın canım?

bakalım cınsıyetını ogrenebılcekmısıın

ironıc hoşgeldın canım
selmas resım eklesene yaa merak edıom senı konusmaların benım bı arkadasıma cok benzıo aklıma hep o gelıo:)))
hoşbulduk canım...nasılsın?var ya yiyecem şu avatarını senin hecokacimcoookcanım karpuz cekiyo sulu sulu gördükçe

hoşbulduk fıstık anne:1hug:ecrin i de biliyorum da en erken randevu melis in diye sordum..çatlıyacam ya sanki kendimin gibi merak ediyorum arkadasları..bu arada sen nasılsın canım?

iyiyim canım uyudumm uyudum kalktıımmm kaydirigubbakcemile3
sen nasılsııınnn ? :)
ay evet ya bende öyle nasıl merak ediyoruummmmm :)))

bu arada ben daha kahvaltımı yapmadım gideyim yapayım geleyim opuyorumnanaktan

hoşgeldin balböcüü... a.s. topiğimizin deneyimli anneleri çoğaldı yahuu..
hoşbuldum canım..evet,bir hayli tecrübeliyim..2 de düşüğüm var kızımdan sonra...o yüzden tam da hamileyken yapılabilecek en güzel duanın: Allh tamamına erdirsin olduğuna inanıyorum..hepimizin sağlıkla kucağına versin bebişlerimizi rabbim...

test sonuçlarım belli oldu.......doktor sorun yok demiş ama benim korkum geçmedi hala.......ailede olduğu için çok korkuyorum

kombine risk : 1/2044 İkili test:1/537 Yaş riski:1/804 Trisomy : 1/10000

mezime yarın ekliyecem. bak korkup başına bi iş gelirse karışmam ha ona göre:))))
portakal, biraz şirret ol kızım ya:))) vallahi sessizlere ekmek bilem yok:))) nihaaaaayt. ben çok fena oldunm. hormonlardan homonlardan:)))
mervam,
inşallah ya..
sarı ve beyaz kıyafet ala ala şişti. şöye mavişlere pembişlere geçelim yahu artık:))

test sonuçlarım belli oldu.......doktor sorun yok demiş ama benim korkum geçmedi hala.......ailede olduğu için çok korkuyorum

kombine risk : 1/2044 İkili test:1/537 Yaş riski:1/804 Trisomy : 1/10000

canım doktor sorun yok demiş bence üzme kendini boş yere. zaten bunlar tanı değil tarama testi, kendini de bebişini de üzme herşey iyi olacaktır allahın izniyle inşallah

iyiyim canım uyudumm uyudum kalktıımmm kaydirigubbakcemile3
sen nasılsııınnn ? :)
ay evet ya bende öyle nasıl merak ediyoruummmmm :)))
ben de iyiyim canım,bişiler yedim,geldim.akşam tam konusuyoduk..bi sorun oldu acamadık kk yı?sizde de oldu mu?

dark,
afiyet olsun canım. yumurtayı unutma:)))
simge canım dr bir risk görseydi inan çok üstünde dururdu. içini ferah tut. çokmu yakınında var rahatsızlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…