2010 Ekim Anneleri

kızlar kullanıgım krem arko nemlendiricisiydi bir iki kez sürmüştüm inş bişye olmamiştir...

test sonuçlarım belli oldu.......doktor sorun yok demiş ama benim korkum geçmedi hala.......ailede olduğu için çok korkuyorum

kombine risk : 1/2044 İkili test:1/537 Yaş riski:1/804 Trisomy : 1/10000

hiç anlamıyorum ama şimdi bu durum riskli miymiş? konuştunuz mu doktorunla?

ay canıııım,meraktan catladım nerdesin?hadi anlat noldu?

hehehhe çok şükür iyidi yavrum korka korka gitti yataga yatarken ayetel kursuyu okudum kapadım gozlerımı doktor iyi deyınce actım Allahıma şükürler olsun iyidi
8+5 haftalıktı sata gore 3 gun gerı doktor o ılerde gecer satını korkma dedi 2 hafta sonra gıdıcem tekrardan masallah kuzuma
2 li testi sordum yaptırman gerek dedi bende yaptırıcam ama daha var

hoşbulduk teyzesiiiopuyorumnanaktan
iyidi kuzum çok şükürr doktor kalp atıslarını dinlettı yıne aglıcaktım nerdeyse masallah kuzumaaaa
ay çok şükür yarabbimsesini duydun mu kalbinin?bize sadece gösterdiler ses açmak cok riskliymiş ilk aylarda diye duymustum benbilmiyorumkismilepeki diğer bebiş nolmus?

ay çok şükür yarabbimsesini duydun mu kalbinin?bize sadece gösterdiler ses açmak cok riskliymiş ilk aylarda diye duymustum benbilmiyorumkismilepeki diğer bebiş nolmus?

sesini çok az açtı doktorum hemen kapadı
diğer kese erimiş doktorum kanaman olabılır korkma dedi
ilaçlarımıda yazdırdım:))
çok şükür rabbimeee şafak 14:))))

benimde randevume var daha bebişimi bu ay göremedim çok merak ediyorumm...

oh negüzel bidaha göreceksin bebişii :) ben 1 aydır bekliyorum daha bi haftam var günler geçmiyooo

doktorumdan çok memnunm kaldım dıger gıttıgım yerler hep 1 ay sonra gel dedi
artık buna devam edıcem ALLAH ızın verırse 1 ay cok uzun korkuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…