2010 Ekim Anneleri

doktorumdan çok memnunm kaldım dıger gıttıgım yerler hep 1 ay sonra gel dedi
artık buna devam edıcem ALLAH ızın verırse 1 ay cok uzun korkuyorum ben

evet ya bir ay hakkaten cok uzun bide tam en riskli dönemlerimizde gün sayıyoruz allahım hayırlısını versin bakalım benim de şafak 9 :)

doktorumdan çok memnunm kaldım dıger gıttıgım yerler hep 1 ay sonra gel dedi
artık buna devam edıcem ALLAH ızın verırse 1 ay cok uzun korkuyorum ben

ilk haftalarda risk daha çok oldugu için iki haftada bir çagiriyordular şimidi yavaş yavaş bir aya döndü korkma bebişin senle beraber...

sesini çok az açtı doktorum hemen kapadı
diğer kese erimiş doktorum kanaman olabılır korkma dedi
ilaçlarımıda yazdırdım:))
çok şükür rabbimeee şafak 14:))))

gözünaydınnn melis allahın izniyle bebegınn iyi allaha emanet :)) şafak sayınca geçmio yaa benım safakta 8 kaydirigubbakcemile3

canım doktor sorun yok demiş bence üzme kendini boş yere. zaten bunlar tanı değil tarama testi, kendini de bebişini de üzme herşey iyi olacaktır allahın izniyle inşallah

inşallah canım........hayırlısı artık rabbime sığınıyorum

hiç anlamıyorum ama şimdi bu durum riskli miymiş? konuştunuz mu doktorunla?

şu anda risk yok gözüküyor.......risk ikili test 250 ve düşük olunca oluyormuş sanırım

dark,
afiyet olsun canım. yumurtayı unutma:)))
simge canım dr bir risk görseydi inan çok üstünde dururdu. içini ferah tut. çokmu yakınında var rahatsızlık..

bende öyle düşünüyorum canım ama her halükarda bana amniyosentez yapılacak......benim annemde ve teyzemde down sendromlu çocuk vardı.........ama ikiside 35 yaş üstü doğum yapmışlardı..........ilk çocuklarda yok........ama taşıyıcılar bende taşıyıcıyım.........teyzemin kızında sorun olmadı inşallah bende de olmaz.........çok korkuyorum bu yüzden

kızlar,içinizde benim gibi kanda pıhtılaşma nedeniyle karından iğne olan var mı? varsa kola ne zaman geçiliyor?

Simge,
haklısın canım çok yakınların.. sıkı tutmanda yarar var.. Allah yardımcın olsun..

nevyas canım,
maaşallah sana. 9 günü geçmez şimdi:))) kızlar ben çıkıyorum hastaneye. hepinizi çok öpüyorum. dua edin bana. sizlerde meleklerinizde Allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…