3 nisan mı senin de canım?
kızlar,içinizde benim gibi kanda pıhtılaşma nedeniyle karından iğne olan var mı? varsa kola ne zaman geçiliyor?
Simge,
haklısın canım çok yakınların.. sıkı tutmanda yarar var.. Allah yardımcın olsun..
nevyas canım,
maaşallah sana. 9 günü geçmez şimdi:))) kızlar ben çıkıyorum hastaneye. hepinizi çok öpüyorum. dua edin bana. sizlerde meleklerinizde Allaha emanet olun..
senin de mi kontrolün var?ay ne cok giden var bugün,özendim valla..haberlerini bekliyoz canım,cinsiyetini de ögrenirsin belkizemuszemusSimge,
haklısın canım çok yakınların.. sıkı tutmanda yarar var.. Allah yardımcın olsun..
nevyas canım,
maaşallah sana. 9 günü geçmez şimdi:))) kızlar ben çıkıyorum hastaneye. hepinizi çok öpüyorum. dua edin bana. sizlerde meleklerinizde Allaha emanet olun..
gözün aydın melisesracım
Evet inşallah ::)
agzın bal yesin saol canımopuyorumnanaktanher zaman dualarımdasın tatlımmmm iyi haberle gelıcen ınsallahhh
Simge,
nevyas canım,
benim de 3 nisan :) güzel haberler alırız inşallah
Simge,
nevyas canım,
du kız daha erkenkaydirigubbakcemile3bu haftada görebilir mi ki?doktora şakacıktan dicektim cinsiyetı dermısınız diye ama utandım hahahahah
hoşbulduk canım...nasılsın?var ya yiyecem şu avatarını senin hecokacimcoookcanım karpuz cekiyo sulu sulu gördükçe
ben hastanede yatarken koladan vuruldum 16 gun
şimdide coraspin içiyorum hap
melisesra gözün aydın canım.........inşalllah sonuna kadar böyle devam eder
ctesi gelsede bende görsem
izmitte gideceğimiz için kaynanam hemen kocama bende gelicem demiş dün öğrendim sinir oldum ama yapcak bişe yok görsün bakalım
du kız daha erkenkaydirigubbakcemile3bu haftada görebilir mi ki?
şu an iğne olmuyor musun?benim hem aspirin hem iğne var..36.haftaya kadar devam edeceğimizi söyledi doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?