zaten yaz meyvelerini iple cekiyorum allahtan hamileliğimiz yaza gelcek bol bol yiyebilicez..cilekleri de götürüyom ben ya,engel olamıyorum kendimesempatiksalakcinniiyiyim canım ya yazın bol bol yersın sımdılık resımlerle ıdare et bende çilek yemek ıstıom kocam almış ama ben hormonluyum dıe bagırıyor yıyemıyorum(
zaten yaz meyvelerini iple cekiyorum allahtan hamileliğimiz yaza gelcek bol bol yiyebilicez..cilekleri de götürüyom ben ya,engel olamıyorum kendimesempatiksalakcinni
meraklı meloşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yooookaydirigubbakcemile3
dün akşam kaynanamlardaydım,kayınpeder dışarı cıkarken sordu bişi istiyon mu die, hemen çilek dedim.ama cok lezzetliydi ya,kokuluydu bi de:dance:bende 1 oturusta yedım 1 kilo çileği ama ne tat var be tuz((
saol canım aminnn
senınde gozunaydın testlerın ıyı cıkmıs çok şükür
erik nisanın kaçında çıkar
ah bi bilsem canım?gecende de kayınvalidem istiyom die sormuş bi yere,sipariş üzerine getiriyoruz 100 gramı 25 tl demişlerakannehirakannehiro da nasıl bişi oldugunu görmeden almamış,iyi de yapmıs cok pahalı bu ne ya:1shok:erik nisanın kaçında çıkar
hangi pazarda ya???daha pazarda göremedik bizCADIARZUhoşgeldin canım gözün aydın görmüşün bebişini çok sevindim bişe olmadığına sende kendini sıkma içini ferah tut ama
erik e gelince çıkmış canım geçende ben gördüm pazarda
hoşgeldin canım gözün aydın görmüşün bebişini çok sevindim bişe olmadığına sende kendini sıkma içini ferah tut ama
erik e gelince çıkmış canım geçende ben gördüm pazarda
ah bi bilsem canım?gecende de kayınvalidem istiyom die sormuş bi yere,sipariş üzerine getiriyoruz 100 gramı 25 tl demişlerakannehirakannehiro da nasıl bişi oldugunu görmeden almamış,iyi de yapmıs cok pahalı bu ne ya:1shok:
hangi pazarda ya???daha pazarda göremedik bizCADIARZU
sorma insan yemeye de kıyamaz yahukaydirigubbakcemile3sankı dersin altın alıp yicezzz((
canım benim sizin ora neresi?canım valla bizim burda salı pazarı var ben orda gördüm
canım benim sizin ora neresi?
bana da baya uzakmıs ya:bbo:ama 200 grama 5 tl iyiymiş..burda 100 grama 25 lira demişlerdi gecen gün..kim ne tutturursa demek ki:mymeka:kartal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?