mezime yarın ekliyecem. bak korkup başına bi iş gelirse karışmam ha ona göre:))))
portakal, biraz şirret ol kızım ya:))) vallahi sessizlere ekmek bilem yok:))) nihaaaaayt. ben çok fena oldunm. hormonlardan homonlardan:)))
mervam,
inşallah ya..
sarı ve beyaz kıyafet ala ala şişti. şöye mavişlere pembişlere geçelim yahu artık:))
sen de mi erik istiyosun?cokacimcoookcokacimcoook
güle güle canıma.s.görüşürüz arkadaşlar ben bişeyler yiyip bankaya gidicemm hoşçakalın şimdilik
doktora şakacıktan dicektim cinsiyetı dermısınız diye ama utandım hahahahah
güle güle canıma.s.
benim de gecende canım istediydi,anam almıs getirmiş..ama caglayı alın canınız cekiyosa,cagla cabuk geciyo...Yavaş yavaş her yere gelir kızlar az daha sabredelim :)) çağlada çıkmış onu gördüm bende..
Yavaş yavaş her yere gelir kızlar az daha sabredelim :)) çağlada çıkmış onu gördüm bende..
ben sadece limon yiyorummafoldumben onu da canım çektiği için değil
ben de aldım 1 kiloyu önüme bıkana dek yedim,ekşimsi iyi geliyo yazemuszemusbende bu aralar .çağla hastasıyım içim dışım çağla oldu.ama hala yiyorum.
doktorum da bana bulantı için önermişti limonu da ben yiyemiyorum cok ekşi ya:umursamaz:ben sadece limon yiyorummafoldumben onu da canım çektiği için değil
ben de aldım 1 kiloyu önüme bıkana dek yedim,ekşimsi iyi geliyo yazemuszemus
canım gözunaydın ben sormustum doktoruma güldü yaa bak su ekrana sen neye benzetıon demıstı..iyiki sormamıssın hoş benım dr. tanıdık ben utanmadımda:dance:
tüy mü yapıyomuşşşş:1shok::1shok:aaaa ben bilmiyodum??inşallah tüy yapmazCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?