tüy mü yapıyomuşşşş:1shok::1shok:aaaa ben bilmiyodum??
doktorum da bana bulantı için önermişti limonu da ben yiyemiyorum cok ekşi ya:umursamaz:
ben de balık ve yumurta yiyemiyorum..bi de agır kokan ve agır yiyecekleri(yaglı falan)yiyemiyorum:umursamaz:ben sadece balık sut bıde yumurta yıyemıyorum okadar
kızlar mrb benim gibi mantar sorunu yaşayan var mı. doktora gittim pazartesi fitil verdi, hamilelerde güvenliymiş ama hiç içim rahat değil. ama bıktım akıntıdan da dün başladım kullanmaya 20 tablet hem de((
ya tatlım öyle derler ya hani.ayva-çağla-şeftali yapar diye aslında düşünmüşümdür.eee kivi yapmazmı :))) kabuğunu soyuyoruz elbet ama:roflol::roflol:
ben de balık ve yumurta yiyemiyorum..bi de agır kokan ve agır yiyecekleri(yaglı falan)yiyemiyorum:umursamaz:
saol canımm
2 hafta sonra 11 haftalık olcak belli olurmu ki acabakaydirigubbakcemile3
ay hepsini de severim,bilmiyodum ama..abartmazsak bişi olmaz heralde:sm_confused:ya tatlım öyle derler ya hani.ayva-çağla-şeftali yapar diye aslında düşünmüşümdür.eee kivi yapmazmı :))) kabuğunu soyuyoruz elbet ama:roflol::roflol:
erkekse bellı olur dıe bılıyorum..bende ayın 7 si gıtcem bana söylerım dedı
ay yiyemiyorum ben,pişerken kokuları bile bulantı yapıyo..valla ne güzel sen rahat geciriyosun o zaman.gerci ben de rahatım da,bulantı yapan seylerden uzak durdugum sürece-tatlicadiarzu-benım canım hep kızartma istiyor hergün olsa yerimmmmm nam nammmkaydirigubbakcemile3
slm kızlar benim göbeğimde kıllanma çoğaldı hamilelik dönemimde olurmuş..
bende balık yiyemiyorum cevizi yiyorum onun yerine ..
ne güzel ya bizim doktorlar binbir nazla söylüyolar,seninki peşin peşin söylerim demişerkekse bellı olur dıe bılıyorum..bende ayın 7 si gıtcem bana söylerım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?