- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
kızlar ben çok fenayım... çarpıntım war... dün kan verdim diye mi acaba..zaten kanım azdı...
hiç halim yok şimdi...
of of limondan da nefret ettim aslında.kimse benim gb değil sanırım.ne yesem midem bulanıyo.özellikle yağı birazcık fazla olsun hemen tepki gösteriyo.yemek görmek bile istemiyorumsenağlama ama bebeğim için yiyorum artık çıkarsa da çıksın napayım diyorum
ay yiyemiyorum ben,pişerken kokuları bile bulantı yapıyo..valla ne güzel sen rahat geciriyosun o zaman.gerci ben de rahatım da,bulantı yapan seylerden uzak durdugum sürece-tatlicadiarzu-
bu arada ben 12. haftada gittim cinsiyeti belli mi dedim, bu dönemde bakmayı uygun görmüyorum yeni gelişiyor dedi doktor ne alaka anlayamadım ama. 16. haftada gidicez o zaman beli olur dedi...
iyi 16.haftada söylüyolarmıs,burda devlet hastanesine giden bi arkadas var 4,5 aylık oldu söyleyemeyiz diyolarmıs,etik değilmiş:mymeka:heralde dogumda ögrencek bu gidişle,ya da dışarda bir yere gidecek...ama durumu da müsait değil,öğrenemicek kızcagız bu gidişle:umursamaz:bu arada ben 12. haftada gittim cinsiyeti belli mi dedim, bu dönemde bakmayı uygun görmüyorum yeni gelişiyor dedi doktor ne alaka anlayamadım ama. 16. haftada gidicez o zaman beli olur dedi...
hoşgeldın canım nasılsın
bende ceviz fındık bıde siyah üzüm yiyorumm
ohhh ne ala,beni gören kilo almıssın diyo ya:sinifsinif:uff şimdiden böyle olursam ilerde nolurum allah bilir:1no2:ikizken çok bulantım olouyordu hıcbırsey yıyemıyordum
teke düşünce bıde doktor kan şurubu verdı bana oda actı ıstahımı çok yıyorum şimdide ama hiç kilo almıyorum
ohhh ne ala,beni gören kilo almıssın diyo ya:sinifsinif:uff şimdiden böyle olursam ilerde nolurum allah bilir:1no2:
ikizken çok bulantım olouyordu hıcbırsey yıyemıyordum
teke düşünce bıde doktor kan şurubu verdı bana oda actı ıstahımı çok yıyorum şimdide ama hiç kilo almıyorum
dinlen nabzını tansiyonunu ölç.yatarken bile rahatsız edecek kalbin ağzından çıkacak kadar yoğunsa dr.a danış.psikolojik te olabilir.
gıcıkmısın sen... kilo alamıyorum diye diye.biz aldıkta ne işe yarıyacak.hepsi bebekte mi sanki.portakal kadar kese daha.bekle.4-5. aylarda alacaksındır.keşke yerine ben olsam.
allah allah yaaa.klava:
özele gittim ben ense kalınlığını ölçtü bir de burnuna baktı, 12. haftada oluyormuş bunlar. burun kemiği ne kadar belirginse down sendromu riski azalıyormuş. bunları yapınca 2li teste gerek görmedi 16. haftada 3lü test yapılıp sonuçlar bunlarla karşılaştırılacak ve sonuç ortaya öyle çıkacakmış...
ne güzel ya bizim doktorlar binbir nazla söylüyolar,seninki peşin peşin söylerim demiş
en son yaklaşık 4 hafta oldu gittiğimde 2 almıştım,tartılmıyorum o zamandan beri ama vücuduma bakınca belli oluyo,bi de özellikle pantolonlarım olmuyo artık:sinifsinif:sadece tayt tarzı seyler giyiyorum,ya da eşofman.baya aldım sanırım..haftaya söylerim kaç kilo almışım diyekaç kilosun
yani 2 teste gerek görmedi ne güzel.
kaçıncı haftanda gittin tam 12.haftada mı?orada özel muyenehane ücretleri ne kadar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?