en son yaklaşık 4 hafta oldu gittiğimde 2 almıştım,tartılmıyorum o zamandan beri ama vücuduma bakınca belli oluyo,bi de özellikle pantolonlarım olmuyo artık:sinifsinif:sadece tayt tarzı seyler giyiyorum,ya da eşofman.baya aldım sanırım..haftaya söylerim kaç kilo almışım diye
bi de 16. haftada 3 lü test mi varakannehiray kaç tane test yapılcak ya?özele gittim ben ense kalınlığını ölçtü bir de burnuna baktı, 12. haftada oluyormuş bunlar. burun kemiği ne kadar belirginse down sendromu riski azalıyormuş. bunları yapınca 2li teste gerek görmedi 16. haftada 3lü test yapılıp sonuçlar bunlarla karşılaştırılacak ve sonuç ortaya öyle çıkacakmış...
KızÇeler nİe yazmİosunus???
boyun baya uzun o zaman senin?resimlerde hiç 56 ya da 53 gibi durmuyosun cnmben hamıle kaldıgımda 56 dıydım
kac gundur sabahları tartılıyorum hep 53 cıkıyor dunya kadarda şey yıyom nereye gıdıyor bunlar
evet tam 12. haftada yapılıyormuş bu...
yazıyoruz yazıyoruzaklinialirimsmilenasılsın?KızÇeler nİe yazmİosunus???
boyun baya uzun o zaman senin?resimlerde hiç 56 ya da 53 gibi durmuyosun cnm
kızlar nasılsınız napıyorsunuz bakın öyle şeylere fazla takılmayın rabbim engelli çocuk vericekse sen neler yyapsanda olmuyor ben engellilere eğitim veriyorumbiliyormusunuz çok zor zamanlar geçiriyor ailler
ay her gittiğimizde test mi yapıcaklar bize ya?benım doktor 2 li 3 lü 4 lü hepsını ıstıyor galıba
ben hamıle kaldıgımda 56 dıydım
kac gundur sabahları tartılıyorum hep 53 cıkıyor dunya kadarda şey yıyom nereye gıdıyor bunlar
yok be cnm,tam tersi daha zayıf duruyosun..benim de boyum aynı ama kilo bende cok cabuk belli oluyo..bi de bölgesel alıyorum yaa,önce kalçaya gitti kilolar şimdi de göbüşe mi gidiyo ne:bbo:1.68 dahamı kılolu duruyom:))))
ay her gittiğimizde test mi yapıcaklar bize ya?
bende kilo verdim 56yla hamile kaldım şu an 13. haftadayım ve verdiğim kiloları bile geri alamadım. doktor normal korkacak birşey yok dedi. ayrıca 6. aya kadar ayda 1 kilodan fazla yasak...
bende kilo verdim 56yla hamile kaldım şu an 13. haftadayım ve verdiğim kiloları bile geri alamadım. doktor normal korkacak birşey yok dedi. ayrıca 6. aya kadar ayda 1 kilodan fazla yasak...
yok be cnm,tam tersi daha zayıf duruyosun..benim de boyum aynı ama kilo bende cok cabuk belli oluyo..bi de bölgesel alıyorum yaa,önce kalçaya gitti kilolar şimdi de göbüşe mi gidiyo ne:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?