2010 Ekim Anneleri

ben hamıle kaldıgımda 56 dıydım
kac gundur sabahları tartılıyorum hep 53 cıkıyor dunya kadarda şey yıyom nereye gıdıyor bunlar

bi de 16. haftada 3 lü test mi varakannehiray kaç tane test yapılcak ya?

kızlar nasılsınız napıyorsunuz bakın öyle şeylere fazla takılmayın rabbim engelli çocuk vericekse sen neler yyapsanda olmuyor ben engellilere eğitim veriyorumbiliyormusunuz çok zor zamanlar geçiriyor ailler

ben hamıle kaldıgımda 56 dıydım
kac gundur sabahları tartılıyorum hep 53 cıkıyor dunya kadarda şey yıyom nereye gıdıyor bunlar

bende kilo verdim 56yla hamile kaldım şu an 13. haftadayım ve verdiğim kiloları bile geri alamadım. doktor normal korkacak birşey yok dedi. ayrıca 6. aya kadar ayda 1 kilodan fazla yasak...

ben 68 kiloyla hamile kaldım ilk zamanlar 70e çıktım şimdi ise 66 kiloyum kilo verdim mide bulantısından doğru düzgün bişey yiyemiyorumki...

yok be cnm,tam tersi daha zayıf duruyosun..benim de boyum aynı ama kilo bende cok cabuk belli oluyo..bi de bölgesel alıyorum yaa,önce kalçaya gitti kilolar şimdi de göbüşe mi gidiyo ne:bbo:

bendede göbüş var ama öncedende vardı oyuzden ayırt edemıyorum bebişden daha olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…