demek 6 aya kadar 1 kg fazla yasak dedi.CADIARZU.ilk bebeğin mi?
evet ilk bebek, ben zayıfım bebeğimi besleyemiyormuyum diye hayıflanırken doktor öyle söyledi....
endişe etmeni gerektirecek bir şey yok bence.birçok arkadaşım.ilk üç ayda epey kilo verdi.mide bulantıları da vardı hatta.sadece sandviç ve krakerle beslenen bile vardı.sonradan yavaş yavaş toparladılar.ve çok zarif bir gebe olarak devam ettiler.büyüleyici idilerdi.ve 9 ay sonunda tosun gibi bebişleri oldu.ya o bebiş o göbeğe nasıl sığdı hayret ettik.sanki içerde vakumlanmış hurç idi dışarda.havası geri verildi.:roflol::roflol:
herşey güzel olacak merak etme.rahat ol.dua et.
ne güzel yaboshayallersmileben yuvarlanmaktan korkuyom ileriki aylardakaydirigubbakcemile3endişe etmeni gerektirecek bir şey yok bence.birçok arkadaşım.ilk üç ayda epey kilo verdi.mide bulantıları da vardı hatta.sadece sandviç ve krakerle beslenen bile vardı.sonradan yavaş yavaş toparladılar.ve çok zarif bir gebe olarak devam ettiler.büyüleyici idilerdi.ve 9 ay sonunda tosun gibi bebişleri oldu.ya o bebiş o göbeğe nasıl sığdı hayret ettik.sanki içerde vakumlanmış hurç idi dışarda.havası geri verildi.:roflol::roflol:
herşey güzel olacak merak etme.rahat ol.dua et.
daha durun yaw,4. aydan sonra demiyo musunuz?
yaa aynen benim de öylebenimki öne falan toplanmadı sanki göbüş basenlerde:)))nasıl iş bu yaaaa.
inşallah öyle olur cnm. günde 1 bardak süt, haftada 1 avuç ceviz, haftada 3-4 yumurta(özellikle sarısı ve çok katı olmayacak) bol bol da yeşil salata önerdi... bir de elivit vitamine başladım.
ee cok kilo aldın mı sonra?kaçla doguma gittin?verebildin mi kiloyu dogum sonrasında?benım ılk gebelıkte 3.ayda cıkmaya baslamıstı ve ben 50 kıloydum
yaa aynen benim de öyle
ne güzel yaboshayallersmileben yuvarlanmaktan korkuyom ileriki aylardakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?