geldim kızlar opuyorumnanaktan
meliscim sende gelmissin hersey yolundaymıs cok mutlu oldum canııım darısı basıma :) safak 2 :)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
al bendende o kadar.sen kuzeyden ben güneyden yuvarlanırız.yuvarlana yuvarlana Kıbrıs'ta buluşuruz artık.vereliniortak.
ee cok kilo aldın mı sonra?kaçla doguma gittin?verebildin mi kiloyu dogum sonrasında?
hoşgeldın canımmm
saol bitanemmmm çok şükür sendende hayırlı haberler beklıyoruzzzz
acayip uyku bastırdı:)))
Hosbulduk a.s. İnsallah kuşum :Saruboceq:
bana da valla ne bu ya uyuya uyuya bir hal oluyoruz ikimiz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 11de kalktım birde :)))))))))))))))
ilk hamilelikte kaç yasındaydın?şimdi kaçsın tatlım?benim yas da küçük sayılmaz dakaydirigubbakcemile3canım ben 49la basladım 66 bıttı..sonra ılk altı ay veremedım sonra zamnla 52 kıloya dustum ama yas ılerledıkce artıo mu nedır sımdıkı gebelıgımede 61 ıle basladım su an 64 kıloyummmmmm(
kızlar kk cok yavas ya,sizde de oluyo mu?
acayip uyku bastırdı:)))
iyi de kuşum zayıf baslamam çok kilo almıyacam anlamına gelmez ki?hızlı kilo almaya basladım cünkü,çok alıcam diye korkuyorum işte..bi de ben de 2 kilo bile cok belli oluyo canım ya:sinifsinif:kızma kızmaa.s.ironic34 allah aşkına kız sen 48 kilo ile başlamıssın yuvarlansan ne olacak...allah seni emi...klava:
Canım gözün aydın çok sevindim senin adına. Darısı başıma bende yarın doktora gidiyorum. İnşallah iyi haberler alırım.
sanırım bir sorun var canlarum..sayfalar karma karışık görünüyor bende...ama okuduğum kadarıyla simgeciğm ve melism güzel haberler almışlar..gözünüz aydın bitaneciklerim..rabbim daim etsin inşallah..
kızlar ben kiloyu hiç takmıyorumyaaa o saglıklı olsunda verırız kıloları be canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?