2010 Ekim Anneleri

Kızlar 49-50 ile hamile kaldınız bide alacağınız kiloyumu düşünüyorsunuz 22 kilo alsanız benim şuanki halim gibi olursunuz yapmayın valla..

Ben ne yapayım 72 ile kaldım (
ben tıfılım ama,2-3 kilo bile koca bi popoya sebep oluyo bende yaw:bbo:

oda doğru tabi zayıf başlaman almayacağın anlamına gelmiyor.ay sonu bir arkadaş doğum yapacak.kızı ilk 3 ayda görmüş konuşmuştum.50 bile değildi cılızzz,sinek kadardı.

2 hafta önce gözlerime inanamadım.elleri bile pofidik olmuş.sanırım 25 kg.falan almış.tabii morali bozulmasın diye tek kelime etmedim.bir insan bu kadar nasıl kilo alır.alıyor demek ki. ohaoldumsmileohaoldumsmile

allahım sen beni bu kadar almamam için koru dedim.:Saruboceq::Saruboceq:

yattıgım yerden yazıyom her an sızabilirim:)))

sesin kesilirse anlarız canım sızdıgınııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende aynen uzandıım bacagıma koydum pcyi de. zor oluyor böyle yazması ama karnımın üstüne koyamıyorum zararlı diye.

yaa işte ben de sinek kadardım,o dedeğin pofidik olmaktan korkuyom..iştah da acıksempatiksalakcinni

Kızlar 49-50 ile hamile kaldınız bide alacağınız kiloyumu düşünüyorsunuz 22 kilo alsanız benim şuanki halim gibi olursunuz yapmayın valla..

biz ne yapalım diyecektin sanırım.bilmiyorum nevyas bilmiyorum.dikkat edeceğiz.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hehehee
bizimkide baslar yakında oyle demeye
sabahları hep göbüşümden öpüp gidiyor çok hoşuma gidiyoropuyorumnanaktan

selam kızlar napıyosunuz nasılsınız işyerimden şubeye sürdüler beni sırf işten kendi çıksın diye uğraşıyolar giremiyorumda valla orda internette yok

selam canııım. ah bu patronlar yok muuu!! bezdirmek icin yapıyorlardır dogum iznin felan olmasın ücret vermesinler diye. klava:klava: bezme sakııın :1hug:

baslar anacım baslar adamların hosuna gidiyor baksana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkinin de eli hep karnımda uyurken bilee oglum oglum diye seviyor hepp :)))))))))

:1hug:çok heyecanlı eşin ne güzel...benimki de babası falan deyince öyle seyler deme ya korkuyorum diyo-tatlicadiarzu-deli mi nekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende sehpaya koydum yattım yazıyom oylee karnım çok açıktı annemı beklıyom bırseyler getırcek yoksa sızardım:)))

hoşgeldin pınarcımmm
Şeniz

hoşgeldin pınar. a.s.
a.s.

yazıyoruz yazıyoruzaklinialirimsmilenasılsın?
benim nette bi sorun vardı sanırım göremiyordum..sonradan gördüm bitnm..

saol canımmm insallah hep boyle güzel haberler alırızzz

inşallah cancağzım..:Saruboceq:

ya ben ne yapayım..hepiniz susun bakiim 104 le hamile kaldım şimdi 106yımeyvahedigeldismile :kedi: eyvahedigeldismile

evet kızlar tahmin ettiğiniz gibi çıksın hakkını vermeyelim diye uğraşıyolar hamile halimle birde bunları çekiyorum ya

konus nevyaz konus canım bende 61 basladım yıne 16 kılo alsam 77 olurum allahtan boy uzunda ben kurtarıom bırazcık..ironıc senın boyun kaç ki

baslar anacım baslar adamların hosuna gidiyor baksana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkinin de eli hep karnımda uyurken bilee oglum oglum diye seviyor hepp :)))))))))
kaydirigubbakcemile3
eve gelınce resmını attım ona kocaman olmus kerata babasına benzıyor dıyor hahaha
bende hee senın gıbı yakısıklı olcak dedimkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende sehpaya koydum yattım yazıyom oylee karnım çok açıktı annemı beklıyom bırseyler getırcek yoksa sızardım:)))
anne yakın sanırım senin de :))
benim anne de yan dairem de dibim de. ahan da geldi, gel pazara gidelim hava al diyor :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…