ben tıfılım ama,2-3 kilo bile koca bi popoya sebep oluyo bende yaw:bbo:Kızlar 49-50 ile hamile kaldınız bide alacağınız kiloyumu düşünüyorsunuz 22 kilo alsanız benim şuanki halim gibi olursunuz yapmayın valla..
Ben ne yapayım 72 ile kaldım(
iyi de kuşum zayıf baslamam çok kilo almıyacam anlamına gelmez ki?hızlı kilo almaya basladım cünkü,çok alıcam diye korkuyorum işte..bi de ben de 2 kilo bile cok belli oluyo canım ya:sinifsinif:kızma kızmaa.s.
ilk hamilelikte kaç yasındaydın?şimdi kaçsın tatlım?benim yas da küçük sayılmaz dakaydirigubbakcemile3
niye cıkarmaya calışıyolar canım,hamilesin izinler falan kullanıcan diye mi?selam kızlar napıyosunuz nasılsınız işyerimden şubeye sürdüler beni sırf işten kendi çıksın diye uğraşıyolar giremiyorumda valla orda internette yok
yattıgım yerden yazıyom her an sızabilirim:)))
yaa işte ben de sinek kadardım,o dedeğin pofidik olmaktan korkuyom..iştah da acıksempatiksalakcinnioda doğru tabi zayıf başlaman almayacağın anlamına gelmiyor.ay sonu bir arkadaş doğum yapacak.kızı ilk 3 ayda görmüş konuşmuştum.50 bile değildi cılızzz,sinek kadardı.
2 hafta önce gözlerime inanamadım.elleri bile pofidik olmuş.sanırım 25 kg.falan almış.tabii morali bozulmasın diye tek kelime etmedim.bir insan bu kadar nasıl kilo alır.alıyor demek ki. ohaoldumsmileohaoldumsmile
allahım sen beni bu kadar almamam için koru dedim.:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar 49-50 ile hamile kaldınız bide alacağınız kiloyumu düşünüyorsunuz 22 kilo alsanız benim şuanki halim gibi olursunuz yapmayın valla..
aynen valla kaydirigubbakcemile3 esim simdiden dalga geciyor benimle tosuuuncuuuk tossuncuuk benim karim tosuuncuk diyeee :)))))))) karnım ona göre cıkmıs ondan öyle söylüyor :)))) beni rampadan yuvarlayivericekmis birde utanmaz öyle diyor alsanaalsanasmile :ecrin_bebek:
selam kızlar napıyosunuz nasılsınız işyerimden şubeye sürdüler beni sırf işten kendi çıksın diye uğraşıyolar giremiyorumda valla orda internette yok
yaa benim de ilk bebek ama yasım 28,dogcak olcam 29..nasıl vercez kiloları bilmem,metobolizma da yavaslıyobilmiyorumkismileılk 18 kaydirigubbakcemile3 son 30
ılk 18 kaydirigubbakcemile3 son 30
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hehehee
bizimkide baslar yakında oyle demeye
sabahları hep göbüşümden öpüp gidiyor çok hoşuma gidiyoropuyorumnanaktan
:1hug:çok heyecanlı eşin ne güzel...benimki de babası falan deyince öyle seyler deme ya korkuyorum diyo-tatlicadiarzu-deli mi nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hehehee
bizimkide baslar yakında oyle demeye
sabahları hep göbüşümden öpüp gidiyor çok hoşuma gidiyoropuyorumnanaktan
sesin kesilirse anlarız canım sızdıgınııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende aynen uzandıım bacagıma koydum pcyi de. zor oluyor böyle yazması ama karnımın üstüne koyamıyorum zararlı diye.
Şenizhoşgeldin pınarcımmm
a.s.hoşgeldin pınar. a.s.
benim nette bi sorun vardı sanırım göremiyordum..sonradan gördüm bitnm..yazıyoruz yazıyoruzaklinialirimsmilenasılsın?
saol canımmm insallah hep boyle güzel haberler alırızzz
Kızlar 49-50 ile hamile kaldınız bide alacağınız kiloyumu düşünüyorsunuz 22 kilo alsanız benim şuanki halim gibi olursunuz yapmayın valla..
kaydirigubbakcemile3baslar anacım baslar adamların hosuna gidiyor baksana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkinin de eli hep karnımda uyurken bilee oglum oglum diye seviyor hepp :)))))))))
anne yakın sanırım senin de :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende sehpaya koydum yattım yazıyom oylee karnım çok açıktı annemı beklıyom bırseyler getırcek yoksa sızardım:)))
uuuuuuuu epey ara vermişsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?