2010 Ekim Anneleri

kızlar ben bi pazara gidip geleyim annemle :))) gelince görüşürüz hepinizi mucukladım opuyorumnanaktan

aynııı.ama az yemem için söylüyor benim ki!!!!

:1hug:çok heyecanlı eşin ne güzel...benimki de babası falan deyince öyle seyler deme ya korkuyorum diyo-tatlicadiarzu-deli mi nekaydirigubbakcemile3

nasıl yanii:uhm:

çok pardon valla ya,tamam sustuka.s....ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla cok tatlısın sen,yakısmıyo da değil yani kilo...ama hamilelikte cok almamaya dikkat etsen iyi olur tabi,çok saglık sorunu cıkartır sanırım fazlası...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizimkide ılk zamanlar korkuyordu şimdi kendı dıyor
bizimki dr a gittiğimizde hevesli,heyecanlı,dr a habire sorular soruyo ama bak babası falan diyince adamın tüyleri havaya dikiliyo ayol anlamadım korkuyo mu ne:roflol:

bilmem ki canım,plansız bi hamilelik oldu da bizimki...hala şokundan çıkamadı garibimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooo haliyle sen onu doğumhaneye de girmeye ikna et.o zaman görür.neyin ne olduğunu.ben ne derse desin benimle girmesini istediğimi belirttim.zorluklarını görmeli hissetmeli.

yoksa kıymet bilmez...kafasına dank etmeli bazı şeyler.yok yere olmuyor bazı şeyler.

kızlar ben bi pazara gidip geleyim annemle :))) gelince görüşürüz hepinizi mucukladım opuyorumnanaktan

güle güle bebişm..dikkat ete kendine..

yaaaa..dikkat ediyorum bir görsen..meyve sebzeyle besleniyorum ama bazen içimde kudurmuş bişii var..o çıkıo canım şunu istio bunu istio diyor..o zaman zorlanıorm hafifçe..olsun o kadarlık..genel olarak dikkat etmeye çalışıorm ama..bugün öğlen çalıştığım hastanenin bahçesinde piknik yaptık arkadaşlarla..kısır yaptım getirdim..canınız çekmesin..çok iyi geldi..açık havada..

selam kızlar, bende geldim, nasılsınız bakiim..

meliscim, gecmişe bi gözattım canım cok sevindim, hadi gözünaydın, saglıklı bi şekilde kucagınada alırsın inş :)

ben de istiyorum doguma girmesini ama orda beni kim sakinleştircek diyo..valla onu bunu bilmem,dogurma girmezsen çıkar giderim hastaneden diyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa benim de ilk bebek ama yasım 28,dogcak olcam 29..nasıl vercez kiloları bilmem,metobolizma da yavaslıyobilmiyorumkismile

Benim 35 yaşında ki arkadaşım 20 kilodan fazla kilo aldı yani 75 - 80 arasıydı.Doğum yapalı 18 ay oldu bu azimle rejime başladı 1 ay havuzda yüzdü şuanda hamile kalmadan önce ki kilosundan zayıf ben onu gördükçe inanamıyorum. Yeterki isteyelim veririz ki,loları ama çocuk emdiği sürece rejim falan yasak.

offf kısır mıııcokacimcoookcokacimcoookay bayadır da yemiyom yaa

spor yapmak isterim dogumdan sonra da bebeğe kim bakcak o 1-2 saatte,evet rejim yasak ama emzirmek baya kilo verdiriyomus sanırım tatlım

selam kızlar, bende geldim, nasılsınız bakiim..

meliscim, gecmişe bi gözattım canım cok sevindim, hadi gözünaydın, saglıklı bi şekilde kucagınada alırsın inş :)

hoşgeldın canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın

saol canımm ınsallah hepımız alırız saglıkla kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…