2010 Ekim Anneleri

canım ben çalışıyorum hamile olduğumu öğrendiğinden patronlarım beni şubeye gönderdiler sürekli psikolojik baskı yapıyolar uğraşıyolar benimle işten çıksın diye bu halimle:1no2:
kıyamam tatlıma ben..rabbim gelsin haklarından inşallah...sanki onları da bir anne doğurmadı..hayret birşey..alsanaalsanasmile

bu arada ironicm teşekkürler ediyorum tatlı sözlerin için o senin güzel bakışındandır...hafif boy var ya kurtarıo azıcık..işte ööle..

offf kısır mıııcokacimcoookcokacimcoookay bayadır da yemiyom yaa
kıyamam yaff.pişman oldum yazdığıma..

benimde canım istedi.yeşil yaprakta varmı idi yanında pekii.

yoktu..
hangi hastaanede calısıon tatlım

dokuz eylül üniv.hastanesi tatlm..
pınarrrr yeşil yaprak var mı idi diye sordummmm.hayal demi kuramıyacağız yaaaa.:sinifsinif:

yoktu walla yoktu bişiicik..bulgur sadecebilmiyorumkismile

:sinifsinif::sinifsinif: sanırım yoksa kesin cevap yazardı pınar.çok nazik çünkü kendisi ve çok düşünceli.kolay kolay asla atlamaz.a.s

hep bu işyerindeki bilgisayarın azizliği..sürekli yeniliyorum görebilmek için..çok yavaş..evden olsa atlarmıyım hiç..ayrıca senin nezaketinden o görüşün bitnm..utandırma biniii:kedi:

yok cnm hiç kaşıntı falan yok sadece yoğun bir akıntı günde 4-5 kez çamaşır değiştiriyorum. içim hiç rahat değil ama doktor bu verdiği fitil ilk trimestr de bile kullanılabilir, gebeler için dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…