kıyamam tatlıma ben..rabbim gelsin haklarından inşallah...sanki onları da bir anne doğurmadı..hayret birşey..alsanaalsanasmilecanım ben çalışıyorum hamile olduğumu öğrendiğinden patronlarım beni şubeye gönderdiler sürekli psikolojik baskı yapıyolar uğraşıyolar benimle işten çıksın diye bu halimle:1no2:
bol bol sütümüz olur da uzun uzun emziririz bebişleriolumunekankayizsmileEvet emzirmek çok kilo verdiriyor bir akrabam var o da 4 ay oldu doğum yapalı baya kilo vermiş. Emzirmekten dedi.
hoşgeldın canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın
saol canımm ınsallah hepımız alırız saglıkla kucagımıza
onun netinde sorun var canım,biraz gec görüyo yazılanları...pınarrrr yeşil yaprak var mı idi diye sordummmm.hayal demi kuramıyacağız yaaaa.:sinifsinif:
bol bol sütümüz olur da uzun uzun emziririz bebişleriolumunekankayizsmile
kıyamam yaff.pişman oldum yazdığıma..offf kısır mıııcokacimcoookcokacimcoookay bayadır da yemiyom yaa
benimde canım istedi.yeşil yaprakta varmı idi yanında pekii.
hangi hastaanede calısıon tatlım
pınarrrr yeşil yaprak var mı idi diye sordummmm.hayal demi kuramıyacağız yaaaa.:sinifsinif:
çalışıyo musun cnm?İnşallah. Ben altı ay bebeğimle beraber kalacam inşallah izin alabilirsem. 6 ay sonra kayınvaldem bakacak.
onun netinde sorun var canım,biraz gec görüyo yazılanları...
di mi amaolumunekankayizsmilene müthiş bi an,anneyle bebek arasında müthiş bi bağopuyorumnanaktanen çok yaşamak istediğim an
emzirmekkkk
onun netinde sorun var canım,biraz gec görüyo yazılanları...
offf kısır mıııcokacimcoookcokacimcoookay bayadır da yemiyom yaa
yazdı bile :):sinifsinif::sinifsinif: sanırım yoksa kesin cevap yazardı pınar.çok nazik çünkü kendisi ve çok düşünceli.kolay kolay asla atlamaz.a.s
en çok yaşamak istediğim an
emzirmekkkk
en çok yaşamak istediğim an
emzirmekkkk
:sinifsinif::sinifsinif: sanırım yoksa kesin cevap yazardı pınar.çok nazik çünkü kendisi ve çok düşünceli.kolay kolay asla atlamaz.a.s
ne demek canım benimbuyrunnnnnnnnnteşekkürler tatlm..olumunekankayizsmile
o dediğin multi vitamin mide bulantısı yaptı bende.inanılmaz.başka birini önermesini söyledim bekleyelim azıcık daha dedi.işime de geldi çünkü özellikle demir hapları ve vitamin hapları insanı şişiriyor.birden şişmekte istemem tabiki.
sen onu bırakta bu mantar ızdırap vermiyormu şuan sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?