bak bi de limonlu limonlu diyo yaacokacimcoookay ben gecen yaptım lımon lımonlu
selam kıslar a.s.esracım cnmcm gözünaydın maşallah o meleğine
kızlar ne şanslıyız iyi ki kadınız,çünkü hamilelik,dogum ve bebeği büyütmek, eminim her anı muhtesemdir...rabbim hepsini yasamayı nasip etsin bize:Saruboceq::Saruboceq:ay ne tatlı olur ya, bi de emerken uyuyakalıyolarya :)) yerim ben onu..
yok cnm hiç kaşıntı falan yok sadece yoğun bir akıntı günde 4-5 kez çamaşır değiştiriyorum. içim hiç rahat değil ama doktor bu verdiği fitil ilk trimestr de bile kullanılabilir, gebeler için dedi.
niye kiiii?????
kızlar ne şanslıyız iyi ki kadınız,çünkü hamilelik,dogum ve bebeği büyütmek, eminim her anı muhtesemdir...rabbim hepsini yasamayı nasip etsin bize:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar öpüyorum hepinizi.biraz işim var.....:çok üzgünüm:
ay ne tatlı olur ya, bi de emerken uyuyakalıyolarya :)) yerim ben onu..
kızlar ne şanslıyız iyi ki kadınız,çünkü hamilelik,dogum ve bebeği büyütmek, eminim her anı muhtesemdir...rabbim hepsini yasamayı nasip etsin bize:Saruboceq::Saruboceq:
ne nıye canım emzırmek ıstemıyormusun benım en cok yasamak ıstedıgım an
di mi amaolumunekankayizsmilene müthiş bi an,anneyle bebek arasında müthiş bi bağopuyorumnanaktan
çalışıyo musun cnm?
evet kızlar tahmin ettiğiniz gibi çıksın hakkını vermeyelim diye uğraşıyolar hamile halimle birde bunları çekiyorum ya
bende 4-5 aylıken emzırırken yanında bırıyle laflarken memeden agzını cekıp laf dınlemelerıne bayılıom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?