2010 Ekim Anneleri

bende 4-5 aylıken emzırırken yanında bırıyle laflarken memeden agzını cekıp laf dınlemelerıne bayılıom yaa

ay evet onu hemen hemen tüm bebkler yapıyo emerken biri geldiyse arkalarına bakıyolar ağızlrı sütlü sütlü sen sevmeye kalkıncada annelerinin memelerine sarılıveriyolar

ayy cok hoş yaa bende kesın 3.bayanı secer dıe dusunmustum

biraz gülün die yolladım kızlarkaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: delikafadulden :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bu arada şimdiden tavsiyelere başlayalım değil mi??

göğüs ucu yaraları kaçınılmaz..ama en çabuk iyileşme için..hep temiz ve kuru tutmak önemli..ve sürekli olarak lansinoh kullanın..bu hem sizin hem de bebeğiniz için sağlıklı..çünkü sadece yün yağı.

evet bu işte tecrübeli olanlar bize yardımcı olurlarsa cok iyi olur ya, kendi adıma ben pek bişey bilmiyorum ne zaman baslıcaz o lansinoha..

sen baya tecrübelisin cnm..şimdi aklıma takılan 2 sey daha var onları da sorayım seni bulmusken..hamilelikte göbgin üzerinde göbek deliğinin altından kasıga dogru kahverengi bi cizgi cıkıyomus,o herkeste cıkıyo mu ve dogumdan sonra hemen yokoluyor mu?bi de gebelikte yüzde lekelenmeler oluyomus,onlar ne zaman cıkmaya baslıyo ve herkeste cıkıyor mu?benim cilt yapım çilli zaten,nasıl korunabilirim bu lekelenmelerden?malum yaz aylarına denk gelicez hamilelikte..sadece merak ettim eger bilgin varsa,anlatabilir misin cnm?

evet canım gebelık cızgısı o dogumdan sonra gecıo

selam bayanlar,nasilsiniz haber varmi hamislerimziden
ben bugün kendime hamis kiyafetleri aldim.artik kiyafetler darlanmisti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…