2010 Ekim Anneleri

selam bayanlar,nasilsiniz haber varmi hamislerimziden
ben bugün kendime hamis kiyafetleri aldim.artik kiyafetler darlanmisti:))
selam cnm,hoşgeldin..benim de daraldı ama şimdilik idare diyorum,neler aldın bakalım,kaça aldın,nerden aldın bi de?bilgimiz olsun

evet bu işte tecrübeli olanlar bize yardımcı olurlarsa cok iyi olur ya, kendi adıma ben pek bişey bilmiyorum ne zaman baslıcaz o lansinoha..

lansinoha emzirmeyle birlikte başla bitnm..her defasında kullan..çocuk onu yutsa bile zararı olmuyor..

yok be tatlm..çok tecrübeli değilmde elimden geldiğince işte..:kedi:
sanırım herkeste oluyor..çok enteresan birşey o çizgi olayı..cidden doğumdan sonra kayboluyor..bende hiç leke olmadı eltimle aynı anda hamileydik onda da olmadı ki ırak güneşinde düşün..hiçbirşey kullanmamamıza rağmen..bu arada batıl mı bilmem ama şöyle birşey duymuştum: eğer yüzünde hamilelik lekesi olursa doğum esnasında terli yüzüne saçını sürdüğünde o lekeler geçiyormuş..sadece bir duyum..aklınızda olsun yine de..

o dediğin batıl seyi ben de kayınvalidemden duymustumdelikafadulden

annem aradı abımın ıkızlerınden bırını hastaneye yatırmıslarmafoldumben
canim gecmis olsun insallah ciddi birsey yoktur

selam cnm,hoşgeldin..benim de daraldı ama şimdilik idare diyorum,neler aldın bakalım,kaça aldın,nerden aldın bi de?bilgimiz olsun
hos bulduk canim.valla yurt disindayim ben ama türkiyede de var galiba H&M
ORDAN ALDIM.

selam canım, hosgeldin. hadi hayırlı olsun güle güle giy inş.. neler aldın buarada? şimdiden oluyomu?
SAGOL CANIM .bir pontolan aldim. 3 tanede tunuk seklinde aldim. .artik 4 ayimiza girelim göbek resminde giyer eklerim:))

selam bayanlar,nasilsiniz haber varmi hamislerimziden
ben bugün kendime hamis kiyafetleri aldim.artik kiyafetler darlanmisti:))

merhaba datlum..bende bu akşam iş çıkışı ayakkabı ve kıyafet bakmaya gitsem mi diye düşünüyorum bakalım..

o dediğin batıl seyi ben de kayınvalidemden duymustumdelikafadulden

bana da annem dediydi..

güle güle giy cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…