kurtlar mı kemiriyo yavrum yediklerinikaydirigubbakcemile3ne ballısın keşke bizim de öyle olsabende onu soruyomya nereye gidiyiiikaydirigubbakcemile3
evet canım gebelık cızgısı o dogumdan sonra gecıo
kurtlar mı kemiriyo yavrum yediklerinikaydirigubbakcemile3ne ballısın keşke bizim de öyle olsa
selam cnm,hoşgeldin..benim de daraldı ama şimdilik idare diyorum,neler aldın bakalım,kaça aldın,nerden aldın bi de?bilgimiz olsunselam bayanlar,nasilsiniz haber varmi hamislerimziden
ben bugün kendime hamis kiyafetleri aldim.artik kiyafetler darlanmisti:))
selam bayanlar,nasilsiniz haber varmi hamislerimziden
aaa bende bişi yok dahaCADIARZUbende belirmeye basladı o cizgi :)
evet bu işte tecrübeli olanlar bize yardımcı olurlarsa cok iyi olur ya, kendi adıma ben pek bişey bilmiyorumne zaman baslıcaz o lansinoha..
sen baya tecrübelisin cnm..şimdi aklıma takılan 2 sey daha var onları da sorayım seni bulmusken..hamilelikte göbgin üzerinde göbek deliğinin altından kasıga dogru kahverengi bi cizgi cıkıyomus,o herkeste cıkıyo mu ve dogumdan sonra hemen yokoluyor mu?bi de gebelikte yüzde lekelenmeler oluyomus,onlar ne zaman cıkmaya baslıyo ve herkeste cıkıyor mu?benim cilt yapım çilli zaten,nasıl korunabilirim bu lekelenmelerden?malum yaz aylarına denk gelicez hamilelikte..sadece merak ettim eger bilgin varsa,anlatabilir misin cnm?
tosun gibi bi bebişin olabilir de dogumdadepoda topluyor bırden alıcam galıba :)))
aaa bende bişi yok dahaCADIARZU
lansinoha emzirmeyle birlikte başla bitnm..her defasında kullan..çocuk onu yutsa bile zararı olmuyor..
yok be tatlm..çok tecrübeli değilmde elimden geldiğince işte..:kedi:
sanırım herkeste oluyor..çok enteresan birşey o çizgi olayı..cidden doğumdan sonra kayboluyor..bende hiç leke olmadı eltimle aynı anda hamileydik onda da olmadı ki ırak güneşinde düşün..hiçbirşey kullanmamamıza rağmen..bu arada batıl mı bilmem ama şöyle birşey duymuştum: eğer yüzünde hamilelik lekesi olursa doğum esnasında terli yüzüne saçını sürdüğünde o lekeler geçiyormuş..sadece bir duyum..aklınızda olsun yine de..
biraz var ama gaz mı göbek mi bi türlü ayırt edemiyorumbilmiyorumkismilesende göbek cıktımı canım, benim baya geriliyo artık göbegim :)
canim gecmis olsun insallah ciddi birsey yokturannem aradı abımın ıkızlerınden bırını hastaneye yatırmıslarmafoldumben
hos bulduk canim.valla yurt disindayim ben ama türkiyede de var galiba H&Mselam cnm,hoşgeldin..benim de daraldı ama şimdilik idare diyorum,neler aldın bakalım,kaça aldın,nerden aldın bi de?bilgimiz olsun
SAGOL CANIM .bir pontolan aldim. 3 tanede tunuk seklinde aldim. .artik 4 ayimiza girelim göbek resminde giyer eklerim:))selam canım, hosgeldin. hadi hayırlı olsun güle güle giy inş.. neler aldın buarada? şimdiden oluyomu?
hangi ayda cıkıyo peki?herkeste cıkıyo mu?
selam bayanlar,nasilsiniz haber varmi hamislerimziden
o dediğin batıl seyi ben de kayınvalidemden duymustumdelikafadulden
senle ayniyiz canim valla benim baya bir belli oldu.birde durmuyor velet kipir kimir masallahh:CüvCüv:biraz var ama gaz mı göbek mi bi türlü ayırt edemiyorumbilmiyorumkismile
güle güle giy cnmcanim gecmis olsun insallah ciddi birsey yoktur
hos bulduk canim.valla yurt disindayim ben ama türkiyede de var galiba H&M
ORDAN ALDIM.
SAGOL CANIM .bir pontolan aldim. 3 tanede tunuk seklinde aldim. .artik 4 ayimiza girelim göbek resminde giyer eklerim:))
bende de var biraz,eşime söyledim,bana demez mi yoooo hep vardı onlar:mymeka:insan moral verir yanibenneyaptımkiGöbeğinizde kıllanma varmı kızlar ben recep ivedik gibi olmuşum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?