2010 Ekim Anneleri

merhaba datlum..bende bu akşam iş çıkışı ayakkabı ve kıyafet bakmaya gitsem mi diye düşünüyorum bakalım..

bana da annem dediydi..
insallah ya ne güzel oluyor ya baktim bir cirpida bebek bölümde buldum kendimizemuszemus
ama baktim unu sex yok.cinsiyet de belli degil.geri adim attim artikkaydirigubbakcemile3
sali ögrenirsem beni kimse tutamaz artikin

bu arada bugun doktora bebek hareketlerı kacıncı haftada hıssedılır dıye sordum doktor 16.17 haftalarda dedim daha oncelerı duyan varmıs dedım olmaz oyle sey dedi gazdır o dedi çogu kısı boyle soyluyor ama ımkansız dedi doktor hıssedılmez

benımkıde bısı demıoda spor salonları arastırması yapıo hem gebelıkte plates hemde dogumdan sonraya
ne düşünceli canım eşin,benimki tınlamıyo ama dogumdan sonra onu da tutucam pacasından o da benle spor yapcak çünkü o da benle beraber büyütüyo göbüşükaydirigubbakcemile3

yok be tatlım bişiy hissetmiyorum.senin de ilk bebek mi ki?
benim birde oglum var canim.siz ilk oldugunuz icin hissetmiyorsunuz dur belki
ama ben oglumdada hissetmistim 3 ayinda

Hamile giyimi ateş pahası valla yazık ya nasıl sömürüyorlar bizi..

Güle güle giy feyzacım..
cok sagol canim ya valla öyle acayip pahali.evde ne olsa giyeriz de disarisi icin zor oluyor.

Bende hissediyorum :)) özellikle sırt üstü yatınca kıpır kıpır kızım maşallah :)
oyyy masallahh ona bende otururdugum zaman baskimi oluyor ne o zama nhissediyorum.bak simdi pc de iki büklük vaziyetteyim ya:)
nasill da burdayim diyor:))

evet canım ikinci gebeliklerde daha erken hissediyolarmıs,bizim daha vakit var sanırım hissetmeyefisfisfis

ya bi de zaten normalde gögüs altından robalı tunikler falan satılıyo,onlardan üzerime uyanı alırım ben de kaydirigubbakcemile5
onlardan benim önceden vardi tül gibiiiiii baya genis oluyor oda olur tabiki.önemli olan alta birsey bulmak.cünki karin sistikce zor oluyor.pontolunlarin ve eteklerin karin yeri özel yapildigi icin rahat oluyor.
ben de bugün aldigim tunikleri dogumdan sonrada giyerim dedim.eh kiloda alirsam veresiye de idare etcek bizi mecbur o kiyafetler:))

ne düşünceli canım eşin,benimki tınlamıyo ama dogumdan sonra onu da tutucam pacasından o da benle spor yapcak çünkü o da benle beraber büyütüyo göbüşükaydirigubbakcemile3

kendılerı normalde sporsuz yasayamaz benden sonra spora aşıkta ondan canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…