insallah ya ne güzel oluyor ya baktim bir cirpida bebek bölümde buldum kendimizemuszemusmerhaba datlum..bende bu akşam iş çıkışı ayakkabı ve kıyafet bakmaya gitsem mi diye düşünüyorum bakalım..
bana da annem dediydi..
yok be tatlım bişiy hissetmiyorum.senin de ilk bebek mi ki?senle ayniyiz canim valla benim baya bir belli oldu.birde durmuyor velet kipir kimir masallahh:CüvCüv:
sen hissediyormusun haretlerini?
bende de var biraz,eşime söyledim,bana demez mi yoooo hep vardı onlar:mymeka:insan moral verir yanibenneyaptımki
tesekkürler canimgüle güle giy cnm
evet ya öyle galiba.seninki ne tarafda benim sag tarafimda.göbek deligimin yukari kisminda saga dogru tarafinda.feyza senle benden baska hısseden yok sanırım bebısı
evet canım ya bi düğünde sömürüyolar,bi de dogumda heralde..normal bi tunik 10-20 liraya alcaksan(misalen)hamile giyimi 2-3 katı fiyat oluyo..Hamile giyimi ateş pahası valla yazık ya nasıl sömürüyorlar bizi..
Güle güle giy feyzacım..
ne düşünceli canım eşin,benimki tınlamıyo ama dogumdan sonra onu da tutucam pacasından o da benle spor yapcak çünkü o da benle beraber büyütüyo göbüşükaydirigubbakcemile3benımkıde bısı demıoda spor salonları arastırması yapıo hem gebelıkte plates hemde dogumdan sonraya
benim birde oglum var canim.siz ilk oldugunuz icin hissetmiyorsunuz dur belkiyok be tatlım bişiy hissetmiyorum.senin de ilk bebek mi ki?
cok sagol canim ya valla öyle acayip pahali.evde ne olsa giyeriz de disarisi icin zor oluyor.Hamile giyimi ateş pahası valla yazık ya nasıl sömürüyorlar bizi..
Güle güle giy feyzacım..
oyyy masallahh ona bende otururdugum zaman baskimi oluyor ne o zama nhissediyorum.bak simdi pc de iki büklük vaziyetteyim ya:)Bende hissediyorum :)) özellikle sırt üstü yatınca kıpır kıpır kızım maşallah :)
ya bi de zaten normalde gögüs altından robalı tunikler falan satılıyo,onlardan üzerime uyanı alırım ben de kaydirigubbakcemile5buyuk beden bolumunden alırız bızde orda daha ucuz kıyafetler hamıle kıyafetı gıbı zaten
evet canım ikinci gebeliklerde daha erken hissediyolarmıs,bizim daha vakit var sanırım hissetmeyefisfisfisbenim birde oglum var canim.siz ilk oldugunuz icin hissetmiyorsunuz dur belki
ama ben oglumdada hissetmistim 3 ayinda
cok sagol canim ya valla öyle acayip pahali.evde ne olsa giyeriz de disarisi icin zor oluyor.
oyyy masallahh ona bende otururdugum zaman baskimi oluyor ne o zama nhissediyorum.bak simdi pc de iki büklük vaziyetteyim ya:)
nasill da burdayim diyor:))
ya bi de zaten normalde gögüs altından robalı tunikler falan satılıyo,onlardan üzerime uyanı alırım ben de kaydirigubbakcemile5
onlardan benim önceden vardi tül gibiiiiii baya genis oluyor oda olur tabiki.önemli olan alta birsey bulmak.cünki karin sistikce zor oluyor.pontolunlarin ve eteklerin karin yeri özel yapildigi icin rahat oluyor.ya bi de zaten normalde gögüs altından robalı tunikler falan satılıyo,onlardan üzerime uyanı alırım ben de kaydirigubbakcemile5
ne düşünceli canım eşin,benimki tınlamıyo ama dogumdan sonra onu da tutucam pacasından o da benle spor yapcak çünkü o da benle beraber büyütüyo göbüşükaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?