2010 Ekim Anneleri

elbette önemli olan anne olmak :) benimki sadece merak :)) ona göre alışveriş yapıcam, moda giricem vs..vs..

aynen. alısverıs:):) beşik ya beşik cok ıstıyorum ama 3 ay kala alıcam ben. besıgın ıcıne yayıcam gıysılerını bakıp bakıp hasret gıderıcem:)

ben gıttıgımde 11 haftalık olucam soyler ınsallah ozaman soylemezse 1 hafta sonra ıkılı test ıcın cagrır ozaman soyler herhalde:))))))) soylerse dırek magazalara heheheeheh

hanı ıkızken yaptırma demıstı ya sımdı tek yapıcaz dedı mı?

ikizken farklı doktora gıtmıstım ıkızlerın hıc bırını yapılmıyordu

evet ıkızlere yapmıyolar. doktor degıstın sen yanı. hayırlısı.

testereeee bu tıp merkezınde neden kadın dogum bolumu yok ya. bolum mu yok doktor mu yok? bılgın var mı?

eski doktoruma geri döndüm aile doktorumuz

en ıyısı ya. bende annemle yengemın doktoruna gıdıcem ıstanbula gıdınce. cok guvenıyorum ona. kendıne polıkılınık acmıs kadın calısanları var. muayenehane degılde kucuk hastane gıbı. ona gıdınce ıcım daha da rahat olacak.

cnm ben artvindeyim şuan kayınvalidemler trabzonda siz rizeden şikayet ediyosunuz bide artvine gelsenizz hiç bişey bulamasiniz ben şuan hamile kıyafeti alamya çıksam bulamam ama trabzondan alicam ben bend eçok seviyorum trabzonu balumun dediği gibi forumda güzel mağazalr var cnm aslında çok yerde var meydan felan çok güzel yerler var yarın gidiyom ama gezemem galiba gezsemde bişeyler almam biraz sabir yaza borçlard abitiyo ozaman en iyisini aliirm bebişime yazin yine giderimm yardımcıda olurum sana cnm mağaza konusund asen rizedemi oturuyosunn..

benım ılk doktorum operatordu. sımdı kı doç.dr. herkes doç.dr. ıyı dedı ama ılgısız oluyolarrrrrklava: ogrencılerı oluyo ya onlarla konusmaktan herhalde bıze vakıt ayıramıyolarklava:

olabilir hehe doktorların geneli zaten böyle bi havalı böyle bi ukala oluyolar. tatlı bi doktor bulmak zor vallaa ben doktorumdan memnunum Allaha şükür cok ilgili :)

ayy ablam msj yollamış şimdi biran önce yarın olsada gitsen erkan beye die ultrason renkliymiş pipisi varsa görürsün dedi bide çok şey sölüyomuş sen sormadan ne var ne yok anlatıyomuş dua edin böle heyecanlanınca kötü bişe olcak die korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…