2010 Ekim Anneleri

bende köye gitmek istiyorumyaaa annem balıkesir gönenli insallah yaza gıdebılırız meyva bahcelerı var koyunlar var süt penır yogurt çok sevıyorum köy hayatını

balıkesıre bıkac kez gıtım guzel:)

bende karadenizliyim özlüyom valla herşeyini varmı oralar kadar güzel yerlerrrr ahhh ahhh

neresındensın canım. ben rızelıyım ama 9 aydır burda yasıyorum alıstım sayılır.

ben hergun bı kase yogurt bol bol da peynır yıyom süte hala baslayamadım canım hıc ıstemıyor normaldede hıc ıcmem

ben hergun bı kase yogurt bol bol da peynır yıyom süte hala baslayamadım canım hıc ıstemıyor normaldede hıc ıcmem

sut bende ıcemıyorum. yogurt eynır de cok ıyı. zaten sabah yedıgın bı kıbrıt kutusu peynır 3 bardak sutle es degermıs. ozellıkle de kasar peynırı ben yıyom her sabah.

evet canım çok güzel
benim eşimde samsunlu 3 4 kere geldım :))

samsun da guzel yer. balıkesır merkezde kardesım acemı bırlıgını yaptı ona geldım. hatta kaldım 1 aksam. bıde bı kac kez susurluga gıttım. orda abımın askerlık arkadası var onlara gelmıstık. dugunlerıne fılan.

bende aynen, sütü sewerdim ama artık almıyo içim... peynir yoğurt ayran olarak tüketüyorum...naapiim?

ilk başlarda kakaolu içiyordum bıktım ballı içtim sonra soğuk içmeye başladım bulantılar başlayınca hepten bıraktım
sabahları baya bi peynir yiyorum yoğurduda severim ama hazır yoğurtlar güzel olmuyo işte

ben ordu fatsalıyım canım
sen orayamı gelin gittin zor değilmi kız

evet buraya gelın geldım. zor tabı. annem bı yaz burda oluyo bı yaz gelmıyo. ben gıdıcem ayın 10 unda ıstanbula anneme. ıdare edıcez napalım. sevdım evlendım. mutluyum tabı aılemı arkadaslarımı da ozluyorum cok.

ee haklısın tabi insan sevince eşini gözü bişecik görmüyo dimiboshayallersmile
aşk ne güzel şey yaaaa

ee haklısın tabi insan sevince eşini gözü bişecik görmüyo dimiboshayallersmile
aşk ne güzel şey yaaaa

hemde cok guzel. bıde ben 3 sene flort donemı yasadım 6 ay nısanlılık tam 3.5 sene o burda ben ıstanbulda. cok zordu. askerlıgını bekledım gercı 5 aydı ama 5 sene gıbydı. cok asıkım ben ya:asigim:

balum tıp merkezinin sitesine bakmıştım yok k.doğum bölümü orda :sm_confused:

canım sen nerelerdesın ya. problemın duzeldı mı? nasılsın sımdı?

sağol canım iyiyim şükür ya işyerim beni çıkarmak için şubeye gönderdiler çalışmaya ordada internet yok giremiyorum malesef.şimdi şubedede tadilat var o yüzden geçici olarak eski yerimdeyim.anlayacağın karışık biraz durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…