hazır sütte kalsiyum var işte... yeter.. :roflol::roflol:
bende köye gitmek istiyorumyaaa annem balıkesir gönenli insallah yaza gıdebılırız meyva bahcelerı var koyunlar var süt penır yogurt çok sevıyorum köy hayatını
bende köye gitmek istiyorumyaaa annem balıkesir gönenli insallah yaza gıdebılırız meyva bahcelerı var koyunlar var süt penır yogurt çok sevıyorum köy hayatını
bende karadenizliyim özlüyom valla herşeyini varmı oralar kadar güzel yerlerrrr ahhh ahhh
aaaaa ne guzelllbende gönenliyim tatlım. hangi köy...
ben hergun bı kase yogurt bol bol da peynır yıyom süte hala baslayamadım canım hıc ıstemıyor normaldede hıc ıcmem
balıkesıre bıkac kez gıtım guzel:)
neresındensın canım. ben rızelıyım ama 9 aydır burda yasıyorum alıstım sayılır.
boşa içiyoz sankim
hoş ben içemiyom iki haftadır o yüzden peynir ve yoğurda dadandım
tatlıyı bir aydır daha yeni sürüyom ağzıma
aaaaa ne guzelll
gündüğan köyü canım ordamı oturuyorsun
evet canım çok güzel
benim eşimde samsunlu 3 4 kere geldım :))
yok annemler orda. eşimin görevi dolayısıyla ben ankaradayım 2,5 yıldır. gündoğanı bilirim, sarıköye giderken:)))gündoğan korusuna pikniğe giderdik hıdrellezde:)))
balıkesıre bıkac kez gıtım guzel:)
neresındensın canım. ben rızelıyım ama 9 aydır burda yasıyorum alıstım sayılır.
bende aynen, sütü sewerdim ama artık almıyo içim... peynir yoğurt ayran olarak tüketüyorum...naapiim?
ben ordu fatsalıyım canım
sen orayamı gelin gittin zor değilmi kız
evet buraya gelın geldım. zor tabı. annem bı yaz burda oluyo bı yaz gelmıyo. ben gıdıcem ayın 10 unda ıstanbula anneme. ıdare edıcez napalım. sevdım evlendım. mutluyum tabı aılemı arkadaslarımı da ozluyorum cok.
ee haklısın tabi insan sevince eşini gözü bişecik görmüyo dimiboshayallersmile
aşk ne güzel şey yaaaa
selam fıstıklar nasılsınız
ben et yemıyorum ama et olan yemekten etlerı ayırıp yıyorum. doktor etın vıtamınını almıs oluyosun dedı. kofteyı coook pısmısse yıyorum.
testere sana bı soru sormustum ama cıkmıstın. tıp merkezınde kadın dogum bolumu var mı? doktor yok bılıyorum da bolumde mı yok?bılgın var mı?
canım sen nerelerdesın ya. problemın duzeldı mı? nasılsın sımdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?