balum tıp merkezinin sitesine bakmıştım yok k.doğum bölümü orda :sm_confused:
sağol canım iyiyim şükür ya işyerim beni çıkarmak için şubeye gönderdiler çalışmaya ordada internet yok giremiyorum malesef.şimdi şubedede tadilat var o yüzden geçici olarak eski yerimdeyim.anlayacağın karışık biraz durumlar
kızlar bende 10 buçukta yattım erkn kalkmıştım
şimdi uyanabildim
ben de sıtesınden baktım yok gozukuyo ama gıtmıstım oraya vardı kadın dogum kalktı mı ne anlamadım ben de. neyse artık. benım yokusun dıbınde zaten ugrar bakarım bı.
anladım canım.
hemde cok guzel. bıde ben 3 sene flort donemı yasadım 6 ay nısanlılık tam 3.5 sene o burda ben ıstanbulda. cok zordu. askerlıgını bekledım gercı 5 aydı ama 5 sene gıbydı. cok asıkım ben ya:asigim:
kızlar bende 10 buçukta yattım erkn kalkmıştım
şimdi uyanabildim
O merkezdeki dr resimlerini gördunmu sen kaydirigubbakcemile3 çoğu dr hepsi yaşlııı kaydirigubbakcemile3 adam akıllı dr yokk burda kaydirigubbakcemile3
bende üç sene vermelerini bekledim verdiler bi senede nişanlılık tabi bundan önce eşimin beklediği bi beş sene daha var ekstra o yüzden kıymet bilmek lazım valla bende aşıkım eşimee
slm hanımlar nasılsınızzz
bugün dr agittim çok şükür minigim iyimiş kalp atışını gene dinledik gelişimide takvimimdeki gibiymiş 20 gün sonra gel dedi :) ikili test yapıcak sizler kaçıncı haftada gittiniz ikili test için öncesinde başka testler yaptınız mıı
dayanamyıp az önce tıp merkezine gittik...doktora doktorum tahmin etti sizdende bir tahmin bekliyorum dedim..oda bir çıkıntı var erkeğe benziyor dedi..ama kesin değil dedi..
dayanamyıp az önce tıp merkezine gittik...doktora doktorum tahmin etti sizdende bir tahmin bekliyorum dedim..oda bir çıkıntı var erkeğe benziyor dedi..ama kesin değil dedi..
valla ilk bebeğim..ne olursa çok sevinecektim..bakalım erkek değişmez diyorlar ama haftaya kesinleşir dedi..hayırlısı olsun canım kızmı ıstıyordun erkekmı?
saol tatlım...sağlıkla inşallah...ayy hadı hayırlısı olsun ınsallah canımm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?