2010 Ekim Anneleri

balum tıp merkezinin sitesine bakmıştım yok k.doğum bölümü orda :sm_confused:

ben de sıtesınden baktım yok gozukuyo ama gıtmıstım oraya vardı kadın dogum kalktı mı ne anlamadım ben de. neyse artık. benım yokusun dıbınde zaten ugrar bakarım bı.

anladım canım.

ben de sıtesınden baktım yok gozukuyo ama gıtmıstım oraya vardı kadın dogum kalktı mı ne anlamadım ben de. neyse artık. benım yokusun dıbınde zaten ugrar bakarım bı.

anladım canım.

O merkezdeki dr resimlerini gördunmu sen kaydirigubbakcemile3 çoğu dr hepsi yaşlııı kaydirigubbakcemile3 adam akıllı dr yokk burda kaydirigubbakcemile3

hemde cok guzel. bıde ben 3 sene flort donemı yasadım 6 ay nısanlılık tam 3.5 sene o burda ben ıstanbulda. cok zordu. askerlıgını bekledım gercı 5 aydı ama 5 sene gıbydı. cok asıkım ben ya:asigim:

bende üç sene vermelerini bekledim verdiler bi senede nişanlılık tabi bundan önce eşimin beklediği bi beş sene daha var ekstra o yüzden kıymet bilmek lazım valla bende aşıkım eşimee

slm hanımlar nasılsınızzz
bugün dr agittim çok şükür minigim iyimiş kalp atışını gene dinledik gelişimide takvimimdeki gibiymiş 20 gün sonra gel dedi :) ikili test yapıcak sizler kaçıncı haftada gittiniz ikili test için öncesinde başka testler yaptınız mıı

kızlar bende 10 buçukta yattım erkn kalkmıştım
şimdi uyanabildim

NURTOpum canımsın :asigim: doktorum benim :asigim: hatırlarsan şu kamfolin vardı ya hani mucize gibi iyi geldi o krem ya sempatiksalakcinni ağrı falan kalmadııı sempatiksalakcinni hatta kaynanama verdim o kremi kaydirigubbakcemile3

O merkezdeki dr resimlerini gördunmu sen kaydirigubbakcemile3 çoğu dr hepsi yaşlııı kaydirigubbakcemile3 adam akıllı dr yokk burda kaydirigubbakcemile3

evet ya haklısın. gormedım doktor resımlerını. gercı ben arastırma ya gıdıyom ya. oranın doktorları ıyı.

bende üç sene vermelerini bekledim verdiler bi senede nişanlılık tabi bundan önce eşimin beklediği bi beş sene daha var ekstra o yüzden kıymet bilmek lazım valla bende aşıkım eşimee

evet kıymet bılmek lazım dogru.

canım ben 8ıncı haftamda gittim kalp atışlarını duyduk aynı zamanda ertesı gun kan verdım ıdrar verdım sayım fılan yapıldı cok sukur degerlerımız normaldı... sımdı de 20 nısanda randevumuz var ıkılı test ıstedı doktorum yaptırıcaz hayırlısıyla ... yanı o zaman 12.5 haftalık cıvarında olucaz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl umarım sizde bebişlerinizde iyisinizdir ben bugün giremedim pcde sorun vardı biz bugün 11. haftamızı tamamladık haftaya salı randevumuz var 6 nisanda ikili test isteyecekmiş doktorum hemde kontrole gideceğim...

dayanamyıp az önce tıp merkezine gittik...doktora doktorum tahmin etti sizdende bir tahmin bekliyorum dedim..oda bir çıkıntı var erkeğe benziyor dedi..ama kesin değil dedi..

slm kızlar nasılsınız bakalım...ben ıkı gundur bebeımı hıssedebılıyor ıcımde kayar gıbı oluyor cok ılgınc ama ıkı gundur onu hıssedıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…