2010 Ekim Anneleri

bızım de nısan 20 de ıkılı testımız var o zaman yıne ultrasona gırıcem 12.5 13 haftalık cıvarı olucam benımkı de bellı olurmu acaba esım erkek dıye delı oluyor ama benım gönlum kızdan yana :) tabıı en onemlısı saglıgı yerınde olması

Son düzenleme:
ya belli oluyo aslında da doktorların çoğu risk alıp söylemiyo..benim 2 doktorum da söylemedi.. Tıp merkezindeki doktor söyledi..ilginç yani:))

ben cok pısbogaz oldum ya habıre acıkıyorum ıstahım da guzel ama doymak bılmıyorum boyle gıderse kafadan 20kılo alırım hralde akannehir

bende valla habire dondurma yiyorum...gerçi şimdiye kadar almadım ama bundan sonra başlıyo artık..

dayanamyıp az önce tıp merkezine gittik...doktora doktorum tahmin etti sizdende bir tahmin bekliyorum dedim..oda bir çıkıntı var erkeğe benziyor dedi..ama kesin değil dedi..

ay düşünemiyorum sevincini....inanılmaz yaaa....valla gözlerim doldu... bende merak ediyorum yaaaa

ya evet çok sevindim ama insanoğlu nankör hep fazlasını istiyor şimdi de acaba kesin mi diye düşünüyor:)))darısı sizlere güzeller..

doğru sölüyosun imkanım olsa mesela elimde ultrasonla gezerdim... her dakika görsem bıkamam bebişime bakmaktan...usanmam herhalde..

1 kilodan bişey olmaz..bugün doğum yapan bir arkadaşımıza gittik okuldan sonra..ya hemencecik vermiş kiloları..46 günde..helal valla..

ben ankarada baya arştırdım..genelde 4.aydan sonra kabul ediyolar..bana daha iönce yapıp yapmadığımı sordular..ben yapmadım..4.aydan sonra doğurana kadar yapabilirsiniz dedi..tek ders 50 lira..ama ayda 10 ders 300 dedi..bakalım bekliyorum bende..

bende soruşturayım bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…