2010 Ekim Anneleri

bende bugun yaricanla tanıştım buraya geldi hehehe gezdik baya açılış yapalım dedik bişiler alalım bebişlere almadık sona.

kızlar selammmm.
bugun doğru dürüst gelemedim forum koptu durdu.
cok heyecanlıyım yarın sabah doktora gidicez. Cok dua edin bebegimi göreyiim bir aksilik cıkmasıın.

evet canım bende bir türlü giremedim hep hata verip durdu.
sabah 10gibi felan gideriz herhalde bu gece uyuyabilirsem ne mutlu sempatiksalakcinni çok heyecanlıyım bir aksilik olmaz insallah.:Saruboceq:

ne güzel erkenden alıcan haberlerikaydirigubbakcemile2ben olsam ben de heyecanlanırım ama dinlenmiş ol annesi,uykunu al..yarın artık haberleri alırız..heralde 2 li test falan yapılmıycak erken daha..kontrol randevusu mu sadece canım?

en son 6+3ken görmüştüm kontrol olucak :)
ikili testimiz 1nisanda teyzesi. uyuyabilirmiyim bilmiyorum erkenden gidip gelmek istiyorum hemenciik :)

uyu tabi tatlım dinlen ki kuzun da dinlensin..ne güzel senin sabaha randevun var bi de 4-5 gün sonra bi daha randevun varolumunekankayizsmilebenim randevum pazartesi güya ama eşim izin alamıycak pazartesi için:sinifsinif:artık önümüzdeki hafta hangi gün izinli olursa..ben çatlıyorum meraktan ama randevu günümde bile gidemiycemboshayallersmilene sanslısın ki 1 haftada 2 defa görüceksin kuzunu..

sansliyim evet ben onu hic dusunmemistim yasasiiinnnn :))))))
olsuun be canım gec olsun da güc olmasın dicem ama insan sabırsızlanıyor. üzülme kıyaamammm annesiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
sanırım uykum gelmeye basladı :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…