2010 Ekim Anneleri

çocukken derdik ya yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz tatil olcak(okula giderken falan)kaydirigubbakcemile3seninki de o hesap,yatcan kalkcan bebişini görüceksinzemuszemusyarın mutlaka girerim güzel haberlerini almak için,inşallah kk sorun cıkarmaz da...

sagol canım benim insallah bir aksilik olmaz cok korkuyorum mafoldumben
bir yandan dizi izliyorum samanyolu dizisini :))))
uyusam da sabah olsa biran öncee :)))))))))

neden olsun canım ya...daha bi sorun cıkmadan boşa üzüyosun kendini,allahın izniyle hersey yolunda gidecek..sen de yarın bize heyecanla gördüklerini anlatıcaksın,ben de kendi randevuma kadar sizin güzel haberlerinizle avunucam ve daha da çok heyecanlanıcamboshayallersmile

ay insallah kuzuummmm insallahhhhhhh
sagol vallahi icimi rahatlattın :))
canım ben gideyim cok uykum geldiii uyuyayim ki biran önce sabah olsun.
dikkat et kendine emiiiii. opuyorumnanaktan

tamam fıstık annemizopuyorumnanaktanbol bol dinlen bu gece,yarın güzel haberlerini heyecanla bekliycem..çok öptüm..iyi uykular canım benim...

ben de iyiyim canım,bugün kk ya giremedim deli oldum,meraktan catladım ama bi geldim kimsecikler kalmamıs...gecmişi okuyorum ben de,var mı yeni gelişmeler diye...

bugün dayanamayıp akşam evin yakınındaki tıp merkezine gittik..bebeğimi gördüm yine:))ve doktor bir çıkıntı var erkeğe benziyor dedi..bakalım kesin değil dedi ama çıkıntı görülüyor dedi..

gördüm gecmişi okurken oğlun mu olucaaakkk:1hug:ayy canım ögrendin demek..söylemediydi senin dr lar,başka yerden ögrenmişsin..çok sevindim canım yaaa..ay ne güzel,ay haftaya ben de ögrenebilirim inşallah,darısı başımıza tatlım...

ya kesin değil dedi ama ne bilim yine de bişey öğrenmek bile heyecan verici oluyor..evet ya benim doktorla sölemedi..inat ettim bende iyi mi ettim kötü mi bilemiyorum..ınşallah canım senn de söler..

heyecan verici olmaz mı canım ya,her anı ayrı bir heyecan hamileliğin..ben sizleri duyunca bile öyle cok heyecanlanıyorum ki,kendi haberimi alınca napıcam bilmemsempatiksalakcinni

evet:))senn ne geç,yo içinden..ben oğlum olacağını görmüştüm rüyamda..bakalım şimdilik rüyam çıktı gibi..

ben gebelik testi almadan önce rüyamda test yaptırdım bi yerde,kadın bana tebrikler pozitif dedi..o heyecanla test aldım ertesi gün,pozitif çıktı..test pozitif cıktıgında rüyamda 1-2 yaslarında bir erkek cocugu gördüm oglum diye seviyodum onu..benim içime bişiy dogmuyo ama cevrem hep erkek olucak diyo..bilmiyorum cnm yani..sadece görmek istiyorum onu,1 ay oldu..herkes anlatıyo hareketlerini görüyormus,ben de kıpırtılarını görmek,saglıklı oldugunu görmek istiyorum..ama cinsiyeti de cok merak ediyorum..allahım günler cabuk gecsin nolur:Saruboceq:

sabret tatlım az kaldı senn de..nyse kuzum ben çıkıyorum..bu sefer kesin yatar..Hadi yarın görüşürüz..ben bu haberi herkese yayana kadar durmam:)))mucks..

tamam canım görüşmek üzere..biz de haberi yaymana yardımcı oluruz merak etmekaydirigubbakcemile3iyi geceler örtmenimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…