günaydınnn bende bir kaç gün yokum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
keyfın yerınde he:)
ewt kayınvalidemleri görücem trabzona geçerken rizeden annemi alıcam birda bir kaç gün kalıcaz sikintiya son bir kaç günnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooooh cok super ya:) benı de mı alsan gecerkenkaydirigubbakcemile3
aliriz cnm canın sağolsunnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bulaşıkları zorla makinaya attım elde yıkananlarıda zorla yıkadım işkence gibi geliyor benim için bulasık yıkamakgrıp oldugum halde nefes alamıyorum ama yınede kokular gelıyor ustelık maskede takıyorum nefesımı tutarak bulasıkları yıkıyorumm.. SONRAda çok kötü nefesım daralıyorr (( bebegı havasız bırakıyom ya :)[/B]
gunaydın kızlarrrr:) rıta gozunaydın canım. tutkular Allah kabul etsın o saatten berı ayakta mısın?
sen baya bı kotusun ya. bebek ıcın deger tabı ama bıraz sıkıntılı bı hamıleleık gecırıyosun. inş yakın zamanda gecer.
Bulaşıkları zorla makinaya attım elde yıkananlarıda zorla yıkadım işkence gibi geliyor benim için bulasık yıkamakgrıp oldugum halde nefes alamıyorum ama yınede kokular gelıyor ustelık maskede takıyorum nefesımı tutarak bulasıkları yıkıyorumm.. SONRAda çok kötü nefesım daralıyorr (( bebegı havasız bırakıyom ya :)[/B]
canım benim ilk gebeliğimdeki gibisin demek yokmu yakınlarda şöyle sana birkaç hafta bakacak biri.kayınvalden falan geliverse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?