2010 Ekim Anneleri

kızlar sabahın köründe kalktım.namazımı kıldım bebeğim için bol bol dua ettim.uykularım delik deşik.

gunaydın kızlarrrr:) rıta gozunaydın canım. tutkular Allah kabul etsın o saatten berı ayakta mısın?

ben bugun bı arkadasa gıdıcem. hamıle oda:) ordan da kayınvalıdeme gecıcem yıne:) anca pazartesı gırerım kızlar.

günaydınnn bende bir kaç gün yokum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
uyuyamadım sabahın köründe kalktım :)))))

ewt kayınvalidemleri görücem trabzona geçerken rizeden annemi alıcam birda bir kaç gün kalıcaz sikintiya son bir kaç günnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooooh cok super ya:) benı de mı alsan gecerkenkaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlarr :) bugün herkez erkenci .hamile kaldıgımdan beri erkenden kalkıyorum eskiden ols 10 da kalkardım kaydirigubbakcemile3 Bebeler doğunca çok arıcaz bu günlerimizi uykuya doyamadan kalkcıaz kaydirigubbakcemile2

Bulaşıkları zorla makinaya attım elde yıkananlarıda zorla yıkadım işkence gibi geliyor benim için bulasık yıkamak grıp oldugum halde nefes alamıyorum ama yınede kokular gelıyor ustelık maskede takıyorum nefesımı tutarak bulasıkları yıkıyorumm.. SONRAda çok kötü nefesım daralıyorr (( bebegı havasız bırakıyom ya :)[/B]

sen baya bı kotusun ya. bebek ıcın deger tabı ama bıraz sıkıntılı bı hamıleleık gecırıyosun. inş yakın zamanda gecer.

sen baya bı kotusun ya. bebek ıcın deger tabı ama bıraz sıkıntılı bı hamıleleık gecırıyosun. inş yakın zamanda gecer.

Evet balum o yüzden allahın gücüne gıtsın ısatemıyorum tadını cıkaramıyorum hamılelıgın ... Çamasır makınası gözüne omo koyamıyorum esım yıkıyor asıyorr ..tahammul edemıyorum edersen anında lavobaya koşarım herhall.. yıkanmıs çamasırları giymekte benım ıcın bır ıskencee ..elbıse dolabmı actıgım zaman omo kokusu içime işliyorum çok kötü bışiiiii...ESKIden temızlık hastası titiz olan ben şimdi el süremıyoum ne degısık bısı ne yapım katlanıcam anne olmak kolay degıll..rabbıme sıgındım :sinifsinif:

canım benim ilk gebeliğimdeki gibisin demek yokmu yakınlarda şöyle sana birkaç hafta bakacak biri.kayınvalden falan geliverse.

Hayvan besliyormusunuz kızlarr :)) benim kocaman bir su kapluşum varr sempatiksalakcinni 2bucuk yasında paşam

canım benim ilk gebeliğimdeki gibisin demek yokmu yakınlarda şöyle sana birkaç hafta bakacak biri.kayınvalden falan geliverse.

zorla bişiler yapıyorum eşimin yardımları ile.. Yok canım kaynanam 80 yasında yaslı kadın kendıne zor bakıyorr.. görümce eltı desen kimseden fayda yokk..Ailem yok yanımda gurbetteyim ben mafoldumben mafoldumben Allahtan bir 2 akrabam var köyde .. Bugün kuzenim gelicek kalmaya okulu tatıl olunca gelebılıyor 15 gunde 1 gelıyor bana bugun dip bucak temızler silerr,yemeklerımıde yapsa ohh ne guzell olurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…