2010 Ekim Anneleri

ayy canim benimmm okuyuncaa agladimmm canimm benimmmm... ayni benim cketiklerimmi cekiyosun.. ben yapayalniz kaldim.. ac susuzz .. kendim bayildim kendim ayildim... 6 kilo verdimm... simdi 12. hafta annecigim geldi gecen haftaa.. iyiki var iyiki saglikli da kostu geldii annecigimm.. dedigin gibi kimseden fayda yokk .. anne gibi yar yokmus gercekden....bende gecicek gecicek diye bekliyorumm hala hergun,..

sana tavsiyem leblebi , ayva ... bana bunlar iyi gedi.. yogurt cacik, suyu da buzlu ic. pipetle yavas yavass...papatya cayi ic gunde iki bardak o da iyi geliyorr....

günaydın arkadaşlar.........ben bugün çalışıyorum maalesef........çokta sıkıcı geçiyor..........melisciğim sen bana çizelge yaptınmı

günaydın kızlar..geceleri wc ye kalkmaktan uykusuzluk problemi yaşıyorum,en az iki kere wc ye kalkıyorum ve uykum açılıveriyor,sonra 2 saat eşimi izliyorum,benimki mi erken başladı yoksa böyle sorun yaşayan var mı acaba aranızdaaa??? (

bende hic uyuyamiyorum (( geceleri cokk uzun geciyor.. eski sagligima biran ince kavusmak istiyorummm.. mutlu biur hamile iolmak istiyorummm

canım gece tuvalete kalkmak maalesef benim içinde problem........ama yapacak birşey yok maalesef......yatmadan önce su içmiyorum ama yinede kalkıyorum hamilelikten sanırım

ayyy!! seninki daha kötüymüş canım..geçmedi mi daha bulantıların..

yokk canimm gecmedii henuzz... 13. haftayi bekliyorum dort gozlee.. (( ama biraz biraz yemeye basladimm... ama bi an geliyorr dayanamicam artik diyorum... bide uykusulzuk oldumu heopden deliriyorumm.. allahima her dk dua ediyorummm bir an once bitin diyee

kızlar günaydınnn napıyonuz bişi dicem göğüsleriniz hassasmı hala yani ilk günlerdeki gibi

evet izmir hala ayni hassaiyeti gosteriyorlar... heelki 12. haftadan sonra daha da buyuyorlarmis. esim dort gozle bunu bekliyorr.. koyun can derdinde kasap ett....laelaelaelaelae

merhaba kızlar ben yeni üye oldum klübe. Benimki biraz sürpriz bir gebelik oldu. Hamile kalmıyorum diye korunmuyordum sigarayı bıraktıktan 15 gün sonra hamile kalmışım. Nasıl sevindim anlatamam 12.haftadayız şimdi.

Kizlar bende uykusuzluk cekiyorum normalde hayatta gece uyanmam simdi uyandigim yetmiyormus gibi bide 2 saat oturup uykum gelsin diye bekliyorum

hayirli ugurlu olsun canim benim.. allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…