hala ayaktayım canım çamaşır temizlik falan onlara başladım.
Hayvan besliyormusunuz kızlarr :)) benim kocaman bir su kapluşum varr sempatiksalakcinni 2bucuk yasında paşam
gunaydın kızlar hayılı cumalar. melosıra gecmıs olsun canım.
günaydın canım dün yazamadım teşekkürler, geçecek inşallah,
günaydın kızlar..geceleri wc ye kalkmaktan uykusuzluk problemi yaşıyorum,en az iki kere wc ye kalkıyorum ve uykum açılıveriyor,sonra 2 saat eşimi izliyorum,benimki mi erken başladı yoksa böyle sorun yaşayan var mı acaba aranızdaaa???(
ayyy!! seninki daha kötüymüş canım..geçmedi mi daha bulantıların..
kızlar günaydınnn napıyonuz bişi dicem göğüsleriniz hassasmı hala yani ilk günlerdeki gibi
evet izmir hala ayni hassaiyeti gosteriyorlar... heelki 12. haftadan sonra daha da buyuyorlarmis. esim dort gozle bunu bekliyorr.. koyun can derdinde kasap ett....laelaelaelaelae
kızlar günaydınnn napıyonuz bişi dicem göğüsleriniz hassasmı hala yani ilk günlerdeki gibi
merhaba kızlar ben yeni üye oldum klübe. Benimki biraz sürpriz bir gebelik oldu. Hamile kalmıyorum diye korunmuyordum sigarayı bıraktıktan 15 gün sonra hamile kalmışım. Nasıl sevindim anlatamam 12.haftadayız şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?