2010 Ekim Anneleri

Merhaba arkadaşlar , sizlerden böyle haberler aldıkça heycanlanıyorum bende bir an önce bebeğimi görmek istiyorum. Cumartesi gününü iple çekiyorum bir yandanda korkuyorum korkuyla heyecan arasında kaldım.

ozi selam :) hoşgeldin, hepimiz acayip heyecanlıyız, biraz da tedirgin..yanlız değilsin yani :) bu ilk aylar hep böyle geçecek sanırım

merhaba guzel ekim anne adaylari bende araniza katiliyorum insallah.... sat 5 aralik dogum tarihim hayirlisiyla 12 ekim gibi olacak insallah... yasim 29 kilo 61 ....
hepinize guzel hamilelikler diliyorum

ozi selam :) hoşgeldin, hepimiz acayip heyecanlıyız, biraz da tedirgin..yanlız değilsin yani :) bu ilk aylar hep böyle geçecek sanırım

:) evet canım sen yarın gidecekmişsin galiba günlerimiz seninle aynı sen keseyi görüp kalp atışlarını duyarsan bende duyarım herhalde cumartesi günü senin haberini bekliyor olacağım yarın dört gözle

heyecan olacak hep bence 9 ay. bugun ultrasona gırecegım zaman oyle heyecanlıydım kı doktorum anladı yanındakı asıstan geldı bana bakıp gulumsedı. heyecan yapma o kadar dedıler. kalbım yerınden cıkacaktı sankı.

inşallah canım, keseyi görsek de kalp atışlarını buradaki ultrasonlarla duyarmıyız bilemiyorum ki??? Sinop ta bu imkanlar çok kısıtlı, yarın bir doktordan çıkayım, onun söylediklerine göre Samsunda bir özel hastaneye gideceğim.. umarım güzel haberler verebilirim sizlere:Saruboceq:

duymasan bıle kalp atıslarını gosterırler sana. kalp baska renkte olur ve attıgını gorursun. heryerde duyulmuyomus ozel bıle olsa. ama ıns duyarsın daha da guzel olur.

cnm sen keseyi gördünmü ....

duymasan bıle kalp atıslarını gosterırler sana. kalp baska renkte olur ve attıgını gorursun. heryerde duyulmuyomus ozel bıle olsa. ama ıns duyarsın daha da guzel olur.

umarım canım :) harika olur a.s burada bir arkadaşın hiçbirşey duyamadılar mecbur samsuna gitti bebek var mı diye işte bakalım, kalp atışı duymasam da belki embriyoyu görürüm

İnşallah canım

o fotaya bakıp bir türlü inanamiyosundur alıp öpüp duruyosundur şimdi 5 dk bir bakıyosundur dimi...

evet canım aynen oyle.her gıttıgımde bı ultrason goruntusuyle gelıyordum eve zaten ama bunda daha cok bellı oluyo. sevıyorum onu:)

evet canım aynen oyle.her gıttıgımde bı ultrason goruntusuyle gelıyordum eve zaten ama bunda daha cok bellı oluyo. sevıyorum onu:)

haftaya yine gidersen daha büyüdüğünü göreceksin tek farkı bu olmuyacak tabi ozamanda bebğin kesin bir şekilde gözükmüş olacak....

ayyy çok güzel ya, çok heyecanlandım :))) darısı bizlerin başına :1hug:

canım benım ıns. ya esracım bana bı daha 3 hafta sonra gel dedı. kalp atısları ıcın. bı sorun yokmus gelmene gerek yok o zamana kadar dedı. ıyı olsunda beklerım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…