2010 Ekim Anneleri

canım benimde 1 ocak.ayın 12 de doktora gittim 6 haftalıksın dedi ama bence imkansız sonra ultrasonda kese çok küçük dedi benimde kafam karıştı onun için sordum acaba benimde mi geç döllenme doktor birşey demedi.kan tahlili verdim 1000 çıktı bu akşam bi daha vericem bakalım...

canım adetıne gore oyle dıyolar bana da bugune kadar 4. kez doktora gıdısım hep adetıme gore dıyolardı. dun de 8 haftalık dedı. ama ultrasonda bugun 4hafta 5 gunluk gozuktu. senınkıde oyle bısey olabılır. benım degerım 878 ken de 6 haftalık demıslerdı. dunku kan testımde 3208 olmustu degerım bugun de kese baya gozuktu. 4 hafta 5 gunlukmus dedı doktor.

inş bende görürüm seninki de hayırlı olsun canım.vajinadan mı baktı yoksa karnından mı baktı .kalp atışları duyuluyomu hemen

inş bende görürüm seninki de hayırlı olsun canım.vajinadan mı baktı yoksa karnından mı baktı .kalp atışları duyuluyomu hemen

ben ılk gıtıgımde vajınal baktı 2. de karnımdan baktı. bu defa yıne vajınal baktı. 3 hafta sonra gel kalp atısını dınleyelım dedı. sen hıc gıttın mı? herhangı bısey varsa kafana takılan sor mutlaka bılıyosam soylerım.

ben de 2 kez gittim .ikiside karından baktı dediğim gibi küçük haftaya gel dedi ama ben sık sık ultrasona girmek istemiyorum kan tahlili vererek artışına göre yorumlayalım eğer artış iyi ise ay sonunda gideyim dedim .sen ce de doğrumu düşünüyorum?

herkes ultrasonda radyasyon oldugunu dusunuyo ama yanlıs bı dusunce. oyle olsa zaten bakmazlar yanı. ve degerden saglıgının nasıl oldugu anlasılmaz bence yanı. guvenebılcek mısın sadece degerlere.

sevgıcım sana olmasa da bebegın dogduktan sonra zararı olur bence. sana bı zararı varmıdır bılmıyorum.

sevgıcım sana olmasa da bebegın dogduktan sonra zararı olur bence. sana bı zararı varmıdır bılmıyorum.

uşlardan insanlara en fazla bulaşma olasılığı olan hastalık "Psittakozis" adı verilen bir enfeksiyondur.

Hemen hemen her kuş türü "Clamidya psittaci" adı verilen bir mikroorganizmanın neden olduğu bu hastalığın taşıyıcısı olabilmekle birlikte en sık papağanlardan bulaşır.

Bugüne kadar hamilelikte görülen psittakozis enfeksiyonu sayısı son derece azdır. Genelde grip benzeri (flu-like) bulgular verir.
Son dönemlerde hasta ya da ölü bir kuşla temas öyküsü olan bir hastada zaatürre bulguları saptandığında psittakozisten şüphelenilmelidir. Psittakozisin gebelikteki etkileri konusunda ise elde yeterli bilgi yoktur.

Son yıllarda güncellik kazanan "Kuş gribi (Bird Flu)" enfeksiyonun ise enfekte göçmen kuşlarının dışkıları ile tabiatta yaşayan kuşlara geçtiği ve ölümcül olabildiği belgelenmekle birlikte kuştan insana geçişler oldukça sınırlı sayıdadır. İnsandan insana geçiş ise henüz izlenmemiştir.

Tüm bu öneriler doğrultusunda; hamileliğiniz döneminde evinizdeki kuşu başka bir yere göndermenize gerek yok..

nette böle dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…