2010 Ekim Anneleri

kesenın ıcınde bı pirinç gıbı bısey var ama sanırım o:roflol:

ay allahım yaa... mucize gibi bişey bu... ben henüz elma çekirdeğimi göremedim yaa.. 4hafta 3günlüktü ilk gittiğimde. keseyi gördük. haftaya 24üne randevu vedi,kalp atışlarına bakıcaz...ben ultrasondada bakmak isterim dayanamamm... yumurta büyüklüğünde sol kasığımda varlığını hissediyorum ben... sizdede var mı o???

ben,
sabah bir dilim kepekli ekmek bir parça beyaz et, 5 adet badem
arada limonlu ıhlamur
bulgur pilavı, tavuk
şamfıstığı, kuru siyah üzüm (bir avuç)
1 fincan türk kahvesi
1 fincan kuşburnu çayı
1 portakal
1 gilim kek

daha bunun akşamıda var((
sigara içmediğimden iştahım çok açık. akşam en az bunun kadar yemek yerim

Ben sabah tost ekmeğine 2 tost 1 büyük bardak süt ondan sonra yemedim.Birazdan eşimle dışarıda buluşacağız evde yapamadım dışardan yiyeceğiz.ıştahım yok benim o yüzden yiyemiyorum..

canum, daha dur kaç haftalıksın ki:)))) ayy kilo almayasın sonra...

coşmuşun biri seni tutsun hehehe

sorun olacagını sanmıyorum ben ya. muhabbet kusu besleyen cok var.

inşllh cnm doktorada sorayım içim rahat etsin. annemde dio kuşa bakarsan ona benze dio kafayı yemiş . bende dedim bende köyde doğmuşum şimdiye nelere benzemem gerekirdi dedim allahım ya

ben ne yedım sabah bı fıncan acık cay yanında peynır kaymak zeytın pekmez ve bır dılım ekmek. oglen sebze yemegı yedım. sut tatlısı yapmıstım ondan yedım. bır fıncanda kahve ıctım dayanamıyorum kahveye ya:) bırazdan kocacıgım gelecek sote yaptım. pure yaptım. sebze yemegı de var. ben et yemıyorum da. he bıde corbam var.

sabah 1 bardak 3 adet kurabiye
öğle tavuk, pilav yoğurt, salata

aradada 1 tane simit yedim en çok ben yemişim herhalde yaaa
şimdiden koca göbeğim oldu zaten

midem bulanıoda kusmadım daha ama sağlık ocağına gitmeden sosisli yumurta yapmıştım. gittim geldim ev hala sosis kokuomuş içim kalktı o anda kustum geçen hafta yani bi kere daha

ben hamile olduğuma bebeğimi görene kadar inanamıyordum bile.............çünkü hiçbir belirti yok adet gecikmesinden başka............göğüs sızlaması, bulantı hiçbirşey yok...........ama genelde bulantı 8.haftadan sonra başlıyormuş..........birde cinsiyete göre değişirmiş kız olanlar daha çok mide bulandırırmış

pembedana,
aldım bile bir kilo((
ama çok sigara içiyordum. bu iştahın sebebi kahve ve sigarasız olmam:))))
bende çok korkuyorum. inan şu an yanımda bir tencere yemek olsa bitiririm:))
geçen akşam şarküteriye uğradım.
bir şişe süt aldım. bir tabak zeytinyağlı sarma. eve gelene kadar yolda ayyaşlar gibi bitirdim onları. eve boş şişe geldi. bu arasa kınder sütlü kekte götürdüm arada:))

maşallllllahhhh!!!!!
ayy kızlar şaşırmayın. ben bugün 15 gündür ilk defa bir türk kahvesi içtim. o kadar dikkat ediyorum ki.. bu hafta bebişin omuriliği falan gelişiyomuş, eller kollar falan..süt olayını abarttım bayaaa bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…