merhaba kızlar ben yeni üye oldum klübe. Benimki biraz sürpriz bir gebelik oldu. Hamile kalmıyorum diye korunmuyordum sigarayı bıraktıktan 15 gün sonra hamile kalmışım. Nasıl sevindim anlatamam 12.haftadayız şimdi.
burcixx çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. benimki biraz riskli bir gebelik ama benim içim o kadar rahat ki ben sağlıkla kucağıma alacağıma eminim
Bu arada doktoru amniyosentez isteyen var mı?
doktorum bana sağlıklı gebeliğin işareti bu bulantılar demişti. İnternetten baktım bebekğe anne karnında birşey olunca bulantı bitiyormuş. Okuyunca iyiki bulanıyor demişitim. Veeee hala böyle düşünüyorum midem bulandıkça seviniyorum.
ne dedi canımmm
12 haftalık arkadaşlar cinsiyeti öğrendiniz mi?? bana bi arkadaşım 11.haftada öğrendiğini söylemişti de..
cok iyiymişşş ki iyiydi gördüm hopluyorduuuuu sıpaaa cok duygulandım o an mafoldumben 11haftalıkmış minigiim teyzelerii. allah'a cok sukur gordum melegimiii
ve veee veeee erkek dedi ilk tahminin de :))))))))
tabi ilk tahminim ama erkek dedi..
cok iyiymişşş ki iyiydi gördüm hopluyorduuuuu sıpaaa cok duygulandım o an mafoldumben 11haftalıkmış minigiim teyzelerii. allah'a cok sukur gordum melegimiii
ve veee veeee erkek dedi ilk tahminin de :))))))))
tabi ilk tahminim ama erkek dedi..
benim eşimin ilk evliliğnden down sendromlu kızı var. aslında down çok nadir olarak genetik geçiş yapıyor ama hem benim yaşım hem bu durum bebeğin amniyo sıvısından bir miktar alınıp test yapılmasını gerektiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?