2010 Ekim Anneleri

hayırlı olsun canım,sağlıklı sıhatli gelsinler heeeepsi inşallah..

burcixx çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. benimki biraz riskli bir gebelik ama benim içim o kadar rahat ki ben sağlıkla kucağıma alacağıma eminim

burcixx çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. benimki biraz riskli bir gebelik ama benim içim o kadar rahat ki ben sağlıkla kucağıma alacağıma eminim

alirsin tabiikii hayatimm .. artik tip cok gelisti. herseyin caresi varr.. bi su mide bulantisinin caresi yok :))

doktorum bana sağlıklı gebeliğin işareti bu bulantılar demişti. ınternetten baktım bebekğe anne karnında birşey olunca bulantı bitiyormuş. Okuyunca iyiki bulanıyor demişitim. Veeee hala böyle düşünüyorum midem bulandıkça seviniyorum.

benim eşimin ilk evliliğnden down sendromlu kızı var. aslında down çok nadir olarak genetik geçiş yapıyor ama hem benim yaşım hem bu durum bebeğin amniyo sıvısından bir miktar alınıp test yapılmasını gerektiriyor

bana sikinti geliyorr deliriyorummm... bir an once gecsinde mutlu hamile olayim diye dua ediyorummm

ne dedi canımmm

cok iyiymişşş ki iyiydi gördüm hopluyorduuuuu sıpaaa cok duygulandım o an mafoldumben 11haftalıkmış minigiim teyzelerii. allah'a cok sukur gordum melegimiii
ve veee veeee erkek dedi ilk tahminin de :))))))))
tabi ilk tahminim ama erkek dedi..

canım gözün aydın darısı başımıza.

aaa ne guzel herkes cınsıyet ogrenıyooooo bende ogrenebılecekmıyım acabaa haftaya carsamba kontrolum vardaa

bana doktorum bu testi yaptirip yaptirmak istemedigimi sordu .. bnde istiyorum dedim. o da bana peki bu testin sonucu ne kadar seni etkilicek diye sordu. boyle sorunca kaldim bi an... ve sonra yaptirmamaya karar verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…