2010 Ekim Anneleri

ya dark valla bende ağlıcam şimdi çok duygulandımsenağlama

bende bulantı yok ama bebegım karnımda canım
herkesde belırtıler farklı oluyor

canım gözün aydın darısı başımıza.

sagol tatlım allah razı olsun darısı basınıza a.s

aaa ne guzel herkes cınsıyet ogrenıyooooo bende ogrenebılecekmıyım acabaa haftaya carsamba kontrolum vardaa

en azından bir tahminde bulunabilirler herhalde ben sormadım kendisi baktı ve söyledi. ikili testimiz 1nisanda orada kesinleşir sanırım cinsiyeti allah'ım onuda hayırlısıyla bir atlatsam. :Saruboceq: darısı basına canııımmm.
ya dark valla bende ağlıcam şimdi çok duygulandımsenağlama

insan cok duygulanıyor ya onu öyle görünce cok garip birsey sıpaaa yaaa canım benimmm hop hop hopluyorduuuuu yaramazzz kaydirigubbakcemile3

herkesinki farkli evet... benim psikolojide bozuldu bu durumdan .. ben bi de yalniz kaldimmm ac kaldimmm o yuzden korkuda yaptim cok.. ama insallah gecicekkkk....

ben de hiç bulantı yaşamadım..

bende bulantıdan bayılacam nerdeyse.dün yediğim yemeğin bi zerresini bile sindiremedim.kayınvalidem sağolsun bi sürü yemek yapıp yollamış.sabahtan beri onları yiyom.çok şükür şimdilik çok iiyim.bakalım ne kadar sürer.amann bebişim ii olsunda

bana doktorum bu testi yaptirip yaptirmak istemedigimi sordu .. bnde istiyorum dedim. o da bana peki bu testin sonucu ne kadar seni etkilicek diye sordu. boyle sorunca kaldim bi an... ve sonra yaptirmamaya karar verdim..

2 li test senin dediğiiiin,ben düşünüyorum yaptırmayı,bilmem gerekir diye düşünüyorum,11 ile 14. haftalar arasında yapılıyormuş..

hadi hayırlısı canım benim kız ya da erkek sağlıkla gelsinler

kızlar ikili ve üçlü testler bebekte anomali riskini belirlemek için yapılıyormuş ve sonuçlar kesin değil bana direk amniyosentez dedi doktorum hiç risklere bakmadan

ay dark valla kendimi düşündüm birden.bebeğimin oynayışını gördüğümü hayal ettim.sağlıklı olduğunu duyduğumu bi de cinsiyeti öğrenmişim.canım ya ne büyük mutluluk valla ağlıyom yaaa

ahhhhhh duduuu bende gurbetteyim esim turk degill.. ayva ne onu bile bilmeyen bir kocam var... allahima sukur annecigim geldide yemek yapiyor yiyorum... insallah 13. haftada biticek umidi ile yasiyorum.. seninde az kalmisss... dua edicez baska you yok...

duducumm ayva ye iyi geliyor... leblebide ye... ide papatya cayii

ben gecen hafta gordum dudu 11 haftalikdi.. el salladi bizee.. su0per bi duygu.. bi dhaaki doktor kontrolunde gorursunn cok superr

ah canım ben neler denedim sen bir bilsen.ama hiçbiri çok uzun süre işe yaramadı.maşaallah bugün çok iiyim.tabi dünkü yemek eziyetinden sonra heralde allah acıdı bana.sana da allah yardım etsin canım.bende geçecek diye kendimi teselli ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…