cok iyiymişşş ki iyiydi gördüm hopluyorduuuuu sıpaaa cok duygulandım o an mafoldumben 11haftalıkmış minigiim teyzelerii. allah'a cok sukur gordum melegimiii
ve veee veeee erkek dedi ilk tahminin de :))))))))
tabi ilk tahminim ama erkek dedi..
doktorum bana sağlıklı gebeliğin işareti bu bulantılar demişti. İnternetten baktım bebekğe anne karnında birşey olunca bulantı bitiyormuş. Okuyunca iyiki bulanıyor demişitim. Veeee hala böyle düşünüyorum midem bulandıkça seviniyorum.
bende bulantı yok ama bebegım karnımda canım
herkesde belırtıler farklı oluyor
canım gözün aydın darısı başımıza.
aaa ne guzel herkes cınsıyet ogrenıyooooo bende ogrenebılecekmıyım acabaa haftaya carsamba kontrolum vardaa
ya dark valla bende ağlıcam şimdi çok duygulandımsenağlama
selam herkese nasılsınız
ben de hiç bulantı yaşamadım..
bende bulantı yok ama bebegım karnımda canım
herkesde belırtıler farklı oluyor
bana doktorum bu testi yaptirip yaptirmak istemedigimi sordu .. bnde istiyorum dedim. o da bana peki bu testin sonucu ne kadar seni etkilicek diye sordu. boyle sorunca kaldim bi an... ve sonra yaptirmamaya karar verdim..
cok iyiymişşş ki iyiydi gördüm hopluyorduuuuu sıpaaa cok duygulandım o an mafoldumben 11haftalıkmış minigiim teyzelerii. allah'a cok sukur gordum melegimiii
ve veee veeee erkek dedi ilk tahminin de :))))))))
tabi ilk tahminim ama erkek dedi..
bende bulantıdan bayılacam nerdeyse.dün yediğim yemeğin bi zerresini bile sindiremedim.kayınvalidem sağolsun bi sürü yemek yapıp yollamış.sabahtan beri onları yiyom.çok şükür şimdilik çok iiyim.bakalım ne kadar sürer.amann bebişim ii olsunda
bende iyi sayılırım eh işte
doktoramı gıttın gecmısı okumadım hersey yolunda sanırım
gititk geldik cnm hopluyordu yaramaz :)
doktor 11haftalık dedi. ve ilk tahmini erkek İ:)))
ay dark valla kendimi düşündüm birden.bebeğimin oynayışını gördüğümü hayal ettim.sağlıklı olduğunu duyduğumu bi de cinsiyeti öğrenmişim.canım ya ne büyük mutluluk valla ağlıyom yaaa
ahhhhhh duduuu bende gurbetteyim esim turk degill.. ayva ne onu bile bilmeyen bir kocam var... allahima sukur annecigim geldide yemek yapiyor yiyorum... insallah 13. haftada biticek umidi ile yasiyorum.. seninde az kalmisss... dua edicez baska you yok...
duducumm ayva ye iyi geliyor... leblebide ye... ide papatya cayii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?