2010 Ekim Anneleri

eywah eywah 4 kilo falan doğcek çocuk

özi,
beni geçemezsin:))) eh sende fena değilmişsin anacığım..
BU ARADA HURMA ÇOK FAYDALIYMIŞ HANIMLAR. GÜNDE 3-4 TANE YENıLEBıLıR. KıLODA YAPMIYOR. ENERJı, KALSıYUM, DEMıR OLDUĞU GıBı BıRDE TATLI ıHTıYACINIZI GıDERıYOR VEYA GıDERMEYE YARDIMI OLUYOR:)))

ay yapma canım ya, dr.um ilk 3 ayda 1 kiloyu kabul ediyor. oda hareketsizlikten ve uykudan olabilirmiş...

Sevgi,
vallahi tutamıyorum hendimi. benim göbeğimi görseniz dersiniz ki rahat 3 aylık var.:))) hırkalarla saklıyorum göbişimi.. :)))
51 ile kaldım şimdiden 52 oldum pufff

:) zaten yeterince kilom vardı yakında yürüyemem artık nefes nefese kalırım ben

sen ne kdrlıksın çizelge yapsana sende

Sevgi,
vallahi tutamıyorum hendimi. benim göbeğimi görseniz dersiniz ki rahat 3 aylık var.:))) hırkalarla saklıyorum göbişimi.. :)))
51 ile kaldım şimdiden 52 oldum pufff

eyvah eywah amaaan boşver olcek tabi benim göbişim bile yok daha 50 kiloyum

evet cnm bende gidiyorumda ben daha 5 haftalıkım. kalp atışlarını duyamam heralde ilk gidişim olcak benim daha.

slm kızlar benımde son adet tarıhım 10ocak yasım 25 gecen hafta salı ogrendık bebısımız olacagını ınsallah bı sorun aksılık cıkmaz henuz ultrason ıle baktırmadık evde gebelık testı yaptım cift cızgıyı gordum ve hemen hastaneye gıttım beta-hcg testim de pozıtıf cıktı artık bende aranızdayım

hoşgeldin a.s.

süper benimde 12 ocak satım hepimiz arka arkaya hehe

süper benimde 12 ocak satım hepimiz arka arkaya hehe

evet sevgicim sanırım aynı gün öğrenmiştik hamiş oldugumuzuda hatta sen topıc acmıstın sonunda bende hamıleyımdı sanırım baslıgı bende onu gordum yorum yazmıstım bende dıye bırlıkte buyuyecek bebıslerımız

ay ne güzel hep buralarda ol birbirimize faydamız olur.

hosgeldın canım aramıza. ben bı yemek yıyeyım sımdı acıktımmm. selmacıgım bende 51 le kaldım hamıle 52 oldum hemde daha 4 hafta 5 gunluk:)

ay ne güzel hep buralarda ol birbirimize faydamız olur.

olmam mı canım bızım apartman hep yeni hamiş en yakın doguma gıdecek olan 3ay sonra en sonuncuda ben onlara soruyorum hamılelık unutkanlık yapıomus bızımkıler sımdıden uctu hatırlamıyorlar doktor bana folıc asıt kalsıyum ve d vıtamını ıceren bı hap verdı ama sanırım o akıntım vardı onun ıcın bı de bugun doktorlar programında hamıle olan annelerın hafta da 2-3kez balık yemesı gerektıgını soyledı omega3 ıcın ton balıgı cok faydalıymıs haberınız olsun sekerler

kızlar ama benım buyuk bı sorunum var ben sıgara kullanıyorum daha once 1paket yaklasık 1bucuk gun gıdıyodu sımdı azalttım 3bucuk 4gun gıdıyo gunde 5taneye dustu ınsallah daha da azalır dua edın bırakabıleyım bebısımı zehırlemek ıstemıyorum ıcmeyıncede kuduruyorum bırakmak ıcın bıldıgınız etkılı bı yol var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…