pembedana,
aldım bile bir kilo((
ama çok sigara içiyordum. bu iştahın sebebi kahve ve sigarasız olmam:))))
bende çok korkuyorum. inan şu an yanımda bir tencere yemek olsa bitiririm:))
geçen akşam şarküteriye uğradım.
bir şişe süt aldım. bir tabak zeytinyağlı sarma. eve gelene kadar yolda ayyaşlar gibi bitirdim onları. eve boş şişe geldi. bu arasa kınder sütlü kekte götürdüm arada:))
pembedana,
aldım bile bir kilo((
ama çok sigara içiyordum. bu iştahın sebebi kahve ve sigarasız olmam:))))
bende çok korkuyorum. inan şu an yanımda bir tencere yemek olsa bitiririm:))
geçen akşam şarküteriye uğradım.
bir şişe süt aldım. bir tabak zeytinyağlı sarma. eve gelene kadar yolda ayyaşlar gibi bitirdim onları. eve boş şişe geldi. bu arasa kınder sütlü kekte götürdüm arada:))
özi,
beni geçemezsin:))) eh sende fena değilmişsin anacığım..
BU ARADA HURMA ÇOK FAYDALIYMIŞ HANIMLAR. GÜNDE 3-4 TANE YENİLEBİLİR. KİLODA YAPMIYOR. ENERJİ, KALSİYUM, DEMİR OLDUĞU GİBİ BİRDE TATLI İHTİYACINIZI GİDERİYOR VEYA GİDERMEYE YARDIMI OLUYOR:)))
selmas88 .!.:özi,
beni geçemezsin:))) eh sende fena değilmişsin anacığım..
BU ARADA HURMA ÇOK FAYDALIYMIŞ HANIMLAR. GÜNDE 3-4 TANE YENıLEBıLıR. KıLODA YAPMIYOR. ENERJı, KALSıYUM, DEMıR OLDUĞU GıBı BıRDE TATLI ıHTıYACINIZI GıDERıYOR VEYA GıDERMEYE YARDIMI OLUYOR:)))
Sevgi,
vallahi tutamıyorum hendimi. benim göbeğimi görseniz dersiniz ki rahat 3 aylık var.:))) hırkalarla saklıyorum göbişimi.. :)))
51 ile kaldım şimdiden 52 oldum pufff
slm kızlar benımde son adet tarıhım 10ocak yasım 25 gecen hafta salı ogrendık bebısımız olacagını ınsallah bı sorun aksılık cıkmaz henuz ultrason ıle baktırmadık evde gebelık testı yaptım cift cızgıyı gordum ve hemen hastaneye gıttım beta-hcg testim de pozıtıf cıktı artık bende aranızdayım
slm kızlar benımde son adet tarıhım 10ocak yasım 25 gecen hafta salı ogrendık bebısımız olacagını ınsallah bı sorun aksılık cıkmaz henuz ultrason ıle baktırmadık evde gebelık testı yaptım cift cızgıyı gordum ve hemen hastaneye gıttım beta-hcg testim de pozıtıf cıktı artık bende aranızdayım
süperbenimde 12 ocak satım hepimiz arka arkaya hehe
evet sevgicim sanırım aynı gün öğrenmiştik hamiş oldugumuzuda hatta sen topıc acmıstın sonunda bende hamıleyımdı sanırım baslıgı bende onu gordum yorum yazmıstım bende dıye bırlıkte buyuyecek bebıslerımız
ay ne güzel hep buralarda ol birbirimize faydamız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?