2010 Ekim Anneleri

kızlar hepinizi öpüyorum. yarın doktordayım. bana çok dua edin. diğer gidecek arkadaşlarada Allah yardım etsin. yarın burada epey bir paylaşım olacak:)))
sevgi canım sende hayırlısı ile keseyi görürsün inşallah.
iyi akşamlar

sağol cnm dualarım seninle hayırlı haberlerle gel. ii akşamlar

kızlar bugün doktordaydım,ultrasonla bakıldı,kağıdımda 6 mm çapında gebelik kesesine uyan görünüm mewcuttur yazıyo..bugün 4+6günlük..doktor belli belirsiz göründüğünü söyledi,çok mu erken gitmişim sizcee? ha bu arada gebelik boyunca bol su içmeliymişizz..

cnm ben kendime erken diodum sen baya erken gitmişin

gözün aydın canım.ben 4+3 de görünmedi.doktor daha çok erken demişti.senin raporda olduğu yazıyo.bakalım bende cuma gitcem.inşallah görürüz

slm kizlar muhtemelen cogunuzun ilk bebegi olmali cok heyecanli bir sey degilmi :ecrin_bebek: benimse ikinci olacak allah nasip ederse bir oglum var yasina iki hafta once girdi yaramaz tipis tipis kosturuyo hep ilgi istiyooooo ama bende cok yorgun oluyorum yani biraz zorrrr.... umarim herkesin hamileligi sorunsuz gecer..eger biseyler sormak isterseniz 1 yil once dogum yapmis oldugun verdigi tecrubelerle yardimci olabilirim sırnaşık şey

sağol canım..doktor görünmüştür artık dedi,randevu verdi,bende güle oynaya gittim :) erken gitmemek gerekiyo,sonra içine kurt düşüyo aslında.. :)) neyse artık.. kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi,doktorum çok aceleci canıııım..

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, bullancak, ozi35, sevgi_25, yonca76

merhaba arkadaşlar ben de allahınn izniyle ekim annesi olacağım şimdi 4 hafta 5 günlüğüz

lovelim herkesin yarına randevusu yok gelsinler senide listeye eklerler burdada baya koyu sohbetlerimiz oluyor. arkadaşlar loveli ateş ölçme yöntemi topiğinden.

merhaba arkadaşlar ben de allahınn izniyle ekim annesi olacağım şimdi 4 hafta 5 günlüğüz

hosgeldın canım benımle aynısın. ben bebısımı daha buyuk sanıyordum gec dollenme olmus benımde 4+5. bugun doktordaydım. kese guzel gozuktu bende.

cannset 4+6 da gorememıs keseyı karından bakmıstır herhalde benım kı gozuktu.4+5 de.

çok heyecanlıyım balum yaaaa herkes gitti heyecanını biraz olsun dindirdi ben varmı yokmu onu bile bilmiom

oyle dusunme sen de guzel haberlerle geleceksın. ilk gıdıyosun heyecanın cok olması normal. ben bugun 4. kez gıttım yıne de kalpten gıdecektım sankı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…