2010 Ekim Anneleri

hehe dime sabahtan beri temizlik yaptım yoruldım. eşimde önüne gelen koltuğa uzandı zorla yardım ettirdim. baktım yardım etmio dolapları bile tam silmedim artık çok yorulcam die. uyuz.

benimde çamaşır makinası bitti , kalkıp asacak içim daraldı. iki saattir bekliyorum. ben kalksam kızacak banada... ay bu erkekler bi garip

hehe dime sabahtan beri temizlik yaptım yoruldım. eşimde önüne gelen koltuğa uzandı zorla yardım ettirdim. baktım yardım etmio dolapları bile tam silmedim artık çok yorulcam die. uyuz.

:1shok: aaaa olmaz valla benim eşim iş yaptığımı görünce resmen bana küsüyor hiç iş yapmayan biri olarak hafta sonları balkonlara varana kadar yıkıyor asla ağır şeyler taşıtmıyor bana

canım yaaa utana utana balkon yıkamasını bir görseniz opuyorumnanaktan bide bana sen kapıdan çekil diyor

bari tepemde durma der gibi :roflol:

bu aylarımız dikkat etmemezi gereken aylar tabii bizim ilk bebeğimiz düştüğü için birazdaha pimpirikli davranıyor eşim o da var yanii CADIARZU

kıskandım bak şimdi seni benimkide topuklarım ağrıo deyip deyip koltuklara atttı kendini. sinir oldum .

kıskandım bak şimdi seni benimkide topuklarım ağrıo deyip deyip koltuklara atttı kendini. sinir oldum .

öyle deme sen değilmiydin kocamla yemek yaptık diyen birkaç saat önce...

valla yapıyor ama müdahale etmesem düzgün yapamıyor müdahale ediyorum bu sefer kızıyor..

neyse ağır işleri ona yaptırıyorum ama o yokken işimi gücümü hallediyorum genelde bende

bir seferde yapacağıma iki seferde yapıyorum bazen...

ama risk almıyorum genelde sakın risk alma...
sengözlerimebaksanab

ay benimki balkon yıkarken ben harap oluyorum... su getir.. süpürge nerde? bu ne bu bububuuu... delirtiyo beni.. kendi işimi kendim yapıyorum vallaha..

evet ya aynen beceremiolar dime pek yardım etti dediğim çok değil söyleyince yapıo bide uyarmazsam düzgün yapmıo dediğin gibi uyarıncada bozuluo .

ay benimki balkon yıkarken ben harap oluyorum... su getir.. süpürge nerde? bu ne bu bububuuu... delirtiyo beni.. kendi işimi kendim yapıyorum vallaha..

evet ya aynen bende o yokken yapçam zaten kayımvalidem yaşlı ama onu çağırırımen azından koltukların ucundan tutar

kızlar birkaç hafta daha sıkın dişinizi öyle ağır şeyler kaldırmayın bakın 1-2 hafta sonra rahat günlerimiz gelecek 1 ay koltukların altı temizlenmese birşey olmaz o kadar kirlenmezler

ne bir ayı cnm 3 aydan fazla oldu koltukları çekmeyeli. sözde her hafta sonu eşim yardım etçek ama nerdeeeeeeeeeeee

ya ben yaparken uzanmasına sinir oluom ben orda ebelleşiom yok hiç umrunda değil. herzaman canım cicim olmazki bu ev pismi durcak. pis olunca nie pis demioda. biri gelince nolcak.

ne bir ayı cnm 3 aydan fazla oldu koltukları çekmeyeli. sözde her hafta sonu eşim yardım etçek ama nerdeeeeeeeeeeee

benim ewin halini görseniz içeri girmezsiniz... bana yaptırtmıyo, 2 haftadır kendide ewde olmuyo haftasonu, ay rezalet durumdyaız.. ama allahtan kendi yapma diyor diyee, bi sorun çıkmıyor... bende artık bu haftayı atlatırsam sorun kalmaz...dip bucak girerim işe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…