2010 Ekim Anneleri

ıyı gelınce hemen haber ver mrk edıcem yarın doktora gıdecek olanları. sen bıde ılk gıdıyon.

canım ben cıkıyorum ıyı geceler. Allah yardımcın olsun yarın dualarım sızınle. hayırlı haberlerınızı beklıyorum.

slmm kızlarr benıde alcanızmı aranızaa:) satım 14 ocak bugun yaptrdıgım test sonucunda betam 617 :) sızce durum nasıl??

slmm kızlarr benıde alcanızmı aranızaa:) satım 14 ocak bugun yaptrdıgım test sonucunda betam 617 :) sızce durum nasıl??

hosgeldın canım. ekım annesı oldun mu aldık gıttı aramıza:):):) ben sımdı cıkıyorum gorusuruz yarın inş.

canım senınkı benımkınden buyukmus bak. dun senınkı buyuk dıyodun:) senınkı rahatlıkla gozukur yarın.

evet cnm benim daha atedim gelmeden kan testinde 1216 çıktıydı. doktor üstüne gördün yada erken döllenme dedi sağlık ocağında. gelir gelmez girerim merak etme. kötüde olsa girerim iyide olsa girerim :)delikafadulden

kız ıkız olmasın:):):) ayyyy mrk tan catlarım. kotu dusunme ya ıyı haberlerle gelcen degerlerın de supermıs.

canım ben cıkıyorum ıyı geceler. Allah yardımcın olsun yarın dualarım sızınle. hayırlı haberlerınızı beklıyorum.
tmm cnm ii akşamlar. kib

hoşgeldin aramıza. normal değerin merak etme zaten 2 günde bir katlanıo :)

ben de 22 sınde olcam 5 ınde dıyodum dune kadar ama 22 sınde olcakmıs. hadı hayırlısı. tekrar ıyı geceler herkese.

İi geceler kızlar, bende yarın doktora gideceğim bakalım inş. görürüm kesemi.Salı günü güttiğimde karından bakmıştı ve görememişti çok üzülmüştüm ama İnş yarın güzel haberler alırım Allahım:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…