2010 Ekim Anneleri

canım, ben 4+5 dim gittiiğimde :)))) dayanamıyor ki insan. hele bide kalp atşını duyayımmm...:teytey:

canım, ben 4+5 dim gittiiğimde :)))) dayanamıyor ki insan. hele bide kalp atşını duyayımmm...:teytey:

Pembecim sen vajinaldan mı baktırdın yoksa karından mı Benim daha görünmedi karından.Hesaplayıcılara göre 5 haftalık bebeğim ama insan tedirgin oluyoo keseyi göremeyince.Yarın gideceğim inş tekrar:Saruboceq:

canım niye vajinal bakmadılar ki.. hiç bir sakıncası yokmuş. bende öyle yaptım. umarım görürsün yarın ama...

5 haftayı gectik cnm,evet gördüm fasulyemikaydirigubbakcemile3ama iyi bir dr arıyorum bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim

pembe doktor mu söyledi sakıncası olmadığını?benim gittiğim doktor bakmak istemedi..yerinden oynar moynar Allah korusun..

pembe doktor mu söyledi sakıncası olmadığını?benim gittiğim doktor bakmak istemedi..yerinden oynar moynar Allah korusun..

kızlar cinsellik bile tehlikeli değilse nasıl olur da normal gebelikte sakıncalı olsur.
ayrıca doktor söyledi, bende önce garipsedim ama dış gebelik veya rahmin ters olması gibi bir sürü olasılık war.. hatta progesteron gerektiren içsel kanamalar... bunlarda 1 gün bile kaybetmek daha tehlikeli bence... bende kanama çıktı mesela...bunu göremezdi, normal baksaydı...

benim dr baktı bana bence bişey olmaz işinin ehli bir insanda
ben de baktırdım iki hamileliğimde sorun olmadı çok şükür Rabbime

kızlar benim gittiğim dr da alttan bakmak istedi, ben istemedim bana bagırdı ve odadan cıkmamı istedi ,istanbul avrupa yakasında ilgili ve strese sokmayan bir dr arıyorum..lütfen bu civarlarda dr tavsiyesi olan varsa acil yardıma ihtiyacım var bu konuda...

Canım yaaa yarın ben kan testleri de isteyim o zaman de mi progesteron falan.Salı günü sadece b-hcg bakılmıştı.Hem kansızlık vardı bende.Belki hap falan verirCADIARZU

ayy canım benim, niye baktırmadın ki??? gayet normal hayatım. ama doktor o kadar önemli ki... ben çok önceden araştırmıştım dr.umu. umduğum gibide çıktı çok şükür...ben yardımcı olamam sana izmirdeyim ama arkadaşlar var mı tavsiyesi olan???

Evt doktor gerçekten çok önemli Benim doktor da daha keseyi göremeden dış gebelik falan olabilir dedi korkuttu beni.Canım bende İstanbulda değilim.Umarım ii bi doktor buluruz

ya karından bakıyolar demişlerdi bana,kendimi ona hazırlamadım.bir de dr erkekti ,biliyorum tuhaf ama inanılmaz cekindim ve cok korktum cnm...o da o kadar kötü davrandı ki bana orda durmak bile istemedim sadece keseciği gördük ve hiçbişi sormadan cıktım ordan,aglıycaktım nerdeysemafoldumben

bir topik vardı dr isimileri diye jinekoloji bölümünde oraya bak isteren
ilini söylersen daha kolay

Canım yaaa yarın ben kan testleri de isteyim o zaman de mi progesteron falan.Salı günü sadece b-hcg bakılmıştı.Hem kansızlık vardı bende.Belki hap falan verirCADIARZU

senin söylemene gerek kalmaz bile şekercim, zaten istiyolar bütün kan testlerini :))) progesterona gerek yoktur umarım, bende biraz kanama vardı içerde. şüphelendi. baktırdım ama yüksek çıkınca gerek yok ilaca iğneye dedi. sakin ol bence. dr.una güveniyorsan ne diyorsa yap...

zaten kese görünüyo bebiş yok daha piyasada...:))) haftaya falan belki mercimek kadar olur...5,16mm di bebişim 4+5 de....
sen yanına bi arkadaşını, anneni falan alsana be canım...bende fazla rahatmışım galiba, dr.da yakışıklı olunca...yattım hemen masaya :roflol::roflol:

ben de direk yolu biliyordum soyundum yattım biliyod:kedi:rum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…