kızlar bugün doktordaydım,ultrasonla bakıldı,kağıdımda 6 mm çapında gebelik kesesine uyan görünüm mewcuttur yazıyo..bugün 4+6günlük..doktor belli belirsiz göründüğünü söyledi,çok mu erken gitmişim sizcee? ha bu arada gebelik boyunca bol su içmeliymişizz..
selam arkadaslar ben de geldim aranıza,umarım bi sorun olmaz da hep burda kalırım
canım, ben 4+5 dim gittiiğimde :)))) dayanamıyor ki insan. hele bide kalp atşını duyayımmm...:teytey:
İi geceler kızlar, bende yarın doktora gideceğim bakalım inş. görürüm kesemi.Salı günü güttiğimde karından bakmıştı ve görememişti çok üzülmüştüm ama İnş yarın güzel haberler alırım Allahım:Saruboceq::Saruboceq:
canım niye vajinal bakmadılar ki.. hiç bir sakıncası yokmuş. bende öyle yaptım. umarım görürsün yarın ama...
pembe doktor mu söyledi sakıncası olmadığını?benim gittiğim doktor bakmak istemedi..yerinden oynar moynar Allah korusun..
kızlar cinsellik bile tehlikeli değilse nasıl olur da normal gebelikte sakıncalı olsur.
ayrıca doktor söyledi, bende önce garipsedim ama dış gebelik veya rahmin ters olması gibi bir sürü olasılık war.. hatta progesteron gerektiren içsel kanamalar... bunlarda 1 gün bile kaybetmek daha tehlikeli bence... bende kanama çıktı mesela...bunu göremezdi, normal baksaydı...
kızlar benim gittiğim dr da alttan bakmak istedi, ben istemedim bana bagırdı ve odadan cıkmamı istedi ,istanbul avrupa yakasında ilgili ve strese sokmayan bir dr arıyorum..lütfen bu civarlarda dr tavsiyesi olan varsa acil yardıma ihtiyacım var bu konuda...
kızlar benim gittiğim dr da alttan bakmak istedi, ben istemedim bana bagırdı ve odadan cıkmamı istedi ,istanbul avrupa yakasında ilgili ve strese sokmayan bir dr arıyorum..lütfen bu civarlarda dr tavsiyesi olan varsa acil yardıma ihtiyacım var bu konuda...
Canım yaaa yarın ben kan testleri de isteyim o zaman de mi progesteron falan.Salı günü sadece b-hcg bakılmıştı.Hem kansızlık vardı bende.Belki hap falan verirCADIARZU
ya karından bakıyolar demişlerdi bana,kendimi ona hazırlamadım.bir de dr erkekti ,biliyorum tuhaf ama inanılmaz cekindim ve cok korktum cnm...o da o kadar kötü davrandı ki bana orda durmak bile istemedim sadece keseciği gördük ve hiçbişi sormadan cıktım ordan,aglıycaktım nerdeysemafoldumben
zaten kese görünüyo bebiş yok daha piyasada...:))) haftaya falan belki mercimek kadar olur...5,16mm di bebişim 4+5 de....
sen yanına bi arkadaşını, anneni falan alsana be canım...bende fazla rahatmışım galiba, dr.da yakışıklı olunca...yattım hemen masaya :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?