2010 Ekim Anneleri

içeri sadece beni aldılar cnm,başka kimseyi almadılar.sacmalık belki ama acayip gerildim,bi de ters davranınca iyice gerildim,istemedim cıktım.zamanla alışıcam napalım,sağlık bubilmiyorumkismile

Kızlar yarın sabah doktora randevum var.Ne olur dua edin inş kesem gürünür de içim biraz olsun rahatlar...
Ben çıkıyorum herkese ii geceler

içeri sadece beni aldılar cnm,başka kimseyi almadılar.sacmalık belki ama acayip gerildim,bi de ters davranınca iyice gerildim,istemedim cıktım.zamanla alışıcam napalım,sağlık bubilmiyorumkismile

canım zaten karanlık, örtüde war.. kimse bakmıyo bi tarafına kimsenin...
bende hemşire vardı, arkadaşım, onun minik oğluşu...bi sakıncası olmamalı yani..
iyi olmuş bi yerde belki senin için, baştan iyi bi dr. seç sen...:dance:

haklısın ironi gerçekten zor bir durum kasılıyor insan ama ne yapalım olacak bunlar

iyi geceler kızlar
vajinalultrasondan bende hayatta baktırmam diyodum görünmesin 2 hafta daha beklerim diyodum sedyede indir eşofmanını diyince o esnada onu görme aşkıyla çekinmeden sıyırdım zaten örtü vardı
nasıl canım yandı ama yemin ediyorum
keseyi gördüğüm an hiç bişe hissetmedim sadece ona odaklandım
ilaç bitince gene gidicem eğer kalp atışı gene vajinalultrasoından görünebilecekse hiç çekinmicem
tabi kanım çoğalıp bebeğim büyüdüyse

kendini kasınca acıyor arkadaşım 7 haftalık olunca karından da görünür ona dr karar verir

ayy inanmıyorum çık dışarı mı dedi ohaoldumsmile aaa nasıl doktor o öylee?

haftaya perşembe gidicem gene inşallah büyümüştür 15şubatta 5+2yken 25günlük demişti perşembe başka doktora gidicem bakalım hakket ölemi

loveli kalp atışlarını ne zaman duyabilirim?senin ikinci bebeğin sanırım o yüzden sana soruyorum cnm,umarım sıkmıyorum sorularımla...

bende hamileyken vajinal baktırmıştım mecburen.Bahçelievlerde medical park latif celal beyi öneririm. işinde uzman.

lightlife evet cnm maalesef öyle dedi,ben buna hazır değilim dedim,evlenirken hazır mıydın,bu hamileliği devam ettireceğine emin misin falan dedi,garip garip konustu yani..o yüzden sakin bir dr arıyorum mümkünse..

yok canım sıkmıyorsun 6-7 haftalıkken duyulur canım
benim ikinci hamileliğim ilk bebeğimi boş gebelik sebebyle kaybettim Rabbim bu bebeğime uzun ömür versin

lightlife evet cnm maalesef öyle dedi,ben buna hazır değilim dedim,evlenirken hazır mıydın,bu hamileliği devam ettireceğine emin misin falan dedi,garip garip konustu yani..o yüzden sakin bir dr arıyorum mümkünse..

kabus gibi hakikaten. benim dr.umda elimi tuttu, çok güsel bi gebelik olacak dedi...

loveli yaa üzüldüm cnm.ben de ilki dogdu bu ikinci sandım,pardon cnm ya bilmiyordum.allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bu bebişini inşallah..teşekkür ederim yardımlarınız için kızlar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…