• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

ayy benim son 2 haftadır tavan yapmış durumda... ondan korkuyorum geçmicek mi acaba diyee... ayy elimde kolonyalı mendille giriyorum heryere...

çok zor canım ya çeken anlar dedikleride buymuş demekki seni çok iyi anlıyorum
kurtuluruz en kısa zamanda inşallah bu koku olayından mafoldumben

ay ne guzelyaaa
ay sonu olurmu:))
cınsıyetde bellı olur herhalde

biz bi tane pipi gördük ama dr.um dediki tam geçiş haftası bu...vajinanın şekli bile pipi olarak görünebilirmiş. biraz sabret dedi, bi dahaki kontrolde sölücem sana kesin cinsiyeti dedi. ama orda pipiyi gösterdi bize... :))))

Kızlar sizde çok wc'ye gidiyormusunuz çok susuyormusunuz uyurken ?
ben o kadar çok su içiyorum ki gece bile kalkıyorum sonra da wc'den cıkamıyorum sabaha kadar kaç kere gidiyorum. kaydirigubbakcemile3 normal mi bu acaba :S

biz bi tane pipi gördük ama dr.um dediki tam geçiş haftası bu...vajinanın şekli bile pipi olarak görünebilirmiş. biraz sabret dedi, bi dahaki kontrolde sölücem sana kesin cinsiyeti dedi. ama orda pipiyi gösterdi bize... :))))

hehehehehe bamyalı gelıyor he:)))
ben 14 haftalık olucam ay sonunda bakalım ne dıcek doktor

bızımkıde kesın bırsey dıyemedı kız ve erkekte olan bı surectesın dedı kız derımk erkek cıkar dedı gelecek kontrolde net soylıcekmıs

teşekkürler dark. benimde bütün gün su aklıma gelmio hatta midem bulanma pahasına görünce içiyorum. ama dediğin gibi gecenin bi vakti uyanıom öyle bi susamış oluomki geri uyuyamıom illa iççem o suyu :D

valla bende okudum 12. hftada azalir dediler ama bende de cok artti12. ve 13. haftalar.. simdi 2 gundur biraz haifledi gibi 14. haftada geciyor tamammen diyorlar ama gene de tam bitmedi.. bilemiyorum gene azarmi azmazmi?? insallah 2 3 haftaya tamamen terkeder bu bizide hamilelikden zevk alirizz...

ben suya as eriyorum////.. geberiyorum susuzlukdan ama icemiyorum :(((

ama ben hamileleik oncesi de cok su icerdim...

Back
X