2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

alin buda benden bilmiyom tam gözükmüyor galiba
bugün arkadasim geldi uzun zamandir görüsmüyorduk 3 aylik olduguma inanmadi 5 aylik göbek bu dedi:)

nohutlupilav
feyza

maşallah göbüşlerinize bebişlerinize ama onlar bebemi yahuu yoksa gazmı aklinialirimsmile
yok benimkide akşamları öle oluyo sabah bişi yok sizindemi öle ki yoksa sabahtamı bu halde bilmiyorumkismile
yoksa bende ekleceem gözünüz göbek görsün haftaya erkana gidiyim 27 marttan sora 11hafta oluyo tam 12haftalıkken koyucam inşallah

Canım benım masallah senın gÖbısınede sen buna gÖbek mı dıyon:)))
kız benım sabahda bÖyle canım aksam cıksa dıycem gaz ama yok arkadasla Öglen
gÖrÜstÜm 5 aylık bu dedı:)

değil işte bunuda öğleden sora çekmiştim pant için bel lastiği nasıl duruyo bakmak için kısknadım ekliyim dedim doğurduktan sora bakarız ah ahh die şimdi çıksın istiyoz sevimli geliyo doğumdan sora nasıl olcak acaba aklinialirimsmileaklinialirimsmile

kızlar maşallah göbüşlerinnizee conycim feyzacım nohutlupilavcım saglıkla büyütün inş

johnnybravo-feyza

süpersınız yaa rabbım kucagımıza almayıda nasıp etsın ınşallah:))
feyza arkadaşların haklı cnm yaa maşşallahın var benım gıbı..
johnnybravo kızz sende hıç bışey yokkıı

kızlar maşallah göbüşlerinnizee conycim feyzacım nohutlupilavcım saglıkla büyütün inş
tskler canim hep beraber
tskler canim.insallah hayirlisi ile kucagimiza almak da nasip olsun

alin buda benden bilmiyom tam gözükmüyor galiba
bugün arkadasim geldi uzun zamandir görüsmüyorduk 3 aylik olduguma inanmadi 5 aylik göbek bu dedi:)

benimkide çok şişti bir hafta önce hiç bişey yoktu şimdi kocaman olduu.. dediğin gibi 5a ylık olmuşum gibi....

evet canim aynen gece nhafta abala mgelmisti neren hamis senin dedi benim göbek seninkinden büyük dedi
ama bu hafta firladi.eteklerin fermari olmuyor.pantolanlar desen öyle.yani sadece aksam daralsa sabah normale dönse gaz diycem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…