2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

masallah göbüşlere kızlar:ecrin_bebek:

bu arada artık yanlızca gazdan degıl kasıklardan bır avuclayın karnınızı sısmeye basladıgını hıssedeceksınız kızlar ben dun bebegımı gormye gıttım buyumus de kocaman olmus kıpır kıpırdı :) artık kasıklardan sısmeler baslıyor yavastan zaman gectıkce bu sıskınlıkler karnımıza dogru cıkıcak ayyy cok heyecanlıyım hamıle oldugum dısardan bakılınca anlasılıcak

ay göbişlerininizi yerin sizin bin kere maşallah hepinize
bende çekinip ekliyeceğim en kısa zamanda
gerçi ben zaten göbekliyim ondan bişe farkedemedim ama olsun

slm kızlar bende ekim annesi olcam inşlahh 11+2günlüğüz bu gün ama bende bi türlü karar veremiyorum bebişmi göbüşmü diye resmini çekemde artıkın sis karar verin yarın koyarımm

slm kızlar bende ekim annesi olcam inşlahh 11+2günlüğüz bu gün ama bende bi türlü karar veremiyorum bebişmi göbüşmü diye resmini çekemde artıkın sis karar verin yarın koyarımm

tamam koyarsın bakarız da. 2010 ekım annelerı topıcınıde gel o zaman:)

iyi geçiyo sayılır canımm bulantı sorunum fln yok benim sadece her gün başım ağrıyo işteee seninki nasıl ilk bebişinmiii

nevyascım yeni topiğin hayırlı olsun iyi düşünmüşsün bu topiği açmakla benimde 12 haftalık ama göbeğim 5 aylık gibi resmim var albümde bakmak isteyenlere duyurulur avatarımdaki ultrason görüntüsüde bebeğimin görüntüsü...

kiz benim karnimla ayni valla pjamalarimi cektim üstüme öyle olmasa bende kordum fota
yarin koyen bari 16 haftami bekliyordum.masallah canim göbege ve bebegimize.

kiz benim karnimla ayni valla pjamalarimi cektim üstüme öyle olmasa bende kordum fota
yarin koyen bari 16 haftami bekliyordum.masallah canim göbege ve bebegimize.

Sağol canım :) benimde altta eşofman var eşime dedim giyineyimde beni bi fotoğrafla bakayım şakkıdı tam 16 haftamız doldu senden de bekliyorum yarın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…