2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

ayy nevyas bayıldıııımmm masallah sana
bende istiyorum hemen büyüsün de göbüşüm cıksın diye :)
esim cıktı diyor ama bende siskinlik ve gaz sorunu var ondan diyorum. daha minikkkk bende cekerim azcık daha büyüsün de benim minişş :) heyecanlandımm yaa kaydirigubbakcemile3

he he kızlar öyle bi çıkıcaki gööbeniiz siz bile şaırcaksınız ben aldığım hamiş pantolonlarının yanlarından makasla kesiyodum da yinede çatlayacak gibi oluyodum valla 8. aydan sooora, ay şimdi kucağıızda hamilelikde güzeldi beaaa :CüvCüv:

anammmmmmmmm neuves msallah kizzz aksamlari benimde oluyor kiz seninki kadar:ecrin_bebek:
ayy ne güzel göbis topigimizde acildi.bende 3 aylik bitsin koymaya baslayayim

gülayse benim beyde bana almis iki cift:)
bende dün bir giydim söyle
anam erkek kardesim gördü yav ne kadarda hevesmissin hamile olmaya diyorkaydirigubbakcemile3

bayıldımmm.bene bir an önce çıksın istiyorum ,hamile kıyafetleri giyiyim elim blimde sallana sallana yürüyeyim istiyorum :):CüvCüv:

ay cok guzel ya emin ol gercekten cok guzel bir duygu boyle hamile kalip sallana sallana yurumek bide gobek atmak

ayyy ne kadar güzel maşallah göbüşlerinizee geçen sende biz böylediydik çok duygulanddım görünçe bu hapiğii oyyy ne kadar güzelll:)

Nevyas ve pembedana , ikinizde çok şeker hamile olmuşsunuz.
En kısa zaman da bende göbüş resmi ekleyeyim.

kızlar maaşallah göbüşlere ve içlerindeki meleklere, bizde geçen sene bu zamanlar sizin gibiydik ahh ahh rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş

hepiniz çok şekersiniz bitaneciklerim...ben şimdilik panik yaratmamak için foto eklemiyorumsempatiksalakcinni

sizin göbüşler 7 aylık falan olunca ben 3 aylık göbüşümü eklerim ki arada sırıtmiim kaydirigubbakcemile3

opyorumnanaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…