2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

kızlar maşallah göbekleriniz baya çıkmış nevyasla benim göbekler 5 aylık gibi duruyor maşallah

maşallah canım yaa göbüşün bayahı belli olmuş ama benimki hala yok yani varda azıcıkkk yaaaaa hemencik büyüsün istiyommmm

masallahh kızzz baya gobıss warrr :)cokk cıcıı
basini aldi gidiyor ama hic kilo almiyorum ayni kilo da duruyor.demekki kilo veriyorum ve karnim da verdigim kiloyu dolduruyor.yine ayni kiloda cikiyorum.bakalim masiydaki konturolde ne kac kilo cikcam.ilk 3 ay hic almadim.

sağolasın Bat
dark ın gönderdiği adrese tıkladım
sonra gözat seçeneğine tıklayıp bilgisayardaki resmi ekledim
sonra forumlarda resim göster seçeneğindeki http ile başlayan yeri kopyalayıp foruma yapıştırdım,merak ettim göbüşünü bekliyorum

maaşallah bütün göbeklere ve içlerindeki tatlı kuzulara... sağlıkla kavuştursun allah meleklerinizle..
geçen bahar kızımın hayalini kuruyordum ben, şimdi kollarımda.. yürüyüşlere çıkıyoruz birlikte. çok mutluyum çok, darısı sizlere kızlar..

feyza senin de göbüşüne maşallah ben buradayım artık diyor bebegin :)

ay nurtopu mansallah.bişi dicem uyku sersemi ilk bakışta totonu sandım göbiş dikkatli bakınca farkettim ne manyagım ya uykum gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…