2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

günaydın herkese bir sorum olucak cevap verirseniz sevinirim ben şimdi progestan kullanıyorum yutuyorum ben ama fitil olarakda kullanılıyormuş bu ilaç bilen varmı hangisi doğru

merhaba canım bende progestan hapını kullandım fitil olarak da varmış ikiside doğrudur bence adet olunca bırakıyorsun içmiyorsun bana dr öyle demişti

merhaba canım bende progestan hapını kullandım fitil olarak da varmış ikiside doğrudur bence adet olunca bırakıyorsun içmiyorsun bana dr öyle demişti

çok sağol canım ya kafam karışmıştı ne yuttum ben diye bugün 4.günüm beklemek ne zoooooor Allahım ya

günaydın herkese bir sorum olucak cevap verirseniz sevinirim ben şimdi progestan kullanıyorum yutuyorum ben ama fitil olarakda kullanılıyormuş bu ilaç bilen varmı hangisi doğru

canım ben aşıladan sonra fitilini kullundım.seninki ilaç sanırım,ister ağızdan alıyosun ister alttan fitil gibi ...

orkide tahmina ikinizide tebrik ederim canım
adınıza çok sevindim rabbim kucağınıza aldığınız günüde göstersin işallah

slm bende burdayım ama sanırım kırmızılarım yolda hiç pozitifmişim gibi gelmiyo
moralimi bozmamaya çalışıyorm biri sorana kadar iyiyim soruyu duyunca kötü oluyorm çarşamba ya kadar beklicem bakalım

iyiyim ben canım
denk gelemedik senle
2 gündür giremedim güzel haberler gelmiş
devamını duymak istiyorum ama orkide de tahminada yok meydanda

evet canım denk gelemedik bir türlü... orkide dün tekrar beta hcg yaptıracaktı ama dünden beri yok.. merak etmeye başladım.. gelse de topiğimizi bir kez daha şenlendirse:))

ne güzel topiğimizde hamişler birer birer artıyor.. rabbim bize de nasip eder inşallah

Son düzenleme:

bende merak ediyorum onları,inşallah güzel haberleriyle geri dönerler...

aslında orkidenin degeri yüksek çıkmış
dru neden öyle demiş anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…