günaydın herkese bir sorum olucak cevap verirseniz sevinirim ben şimdi progestan kullanıyorum yutuyorum ben ama fitil olarakda kullanılıyormuş bu ilaç bilen varmı hangisi doğru
merhaba canım bende progestan hapını kullandım fitil olarak da varmış ikiside doğrudur bence adet olunca bırakıyorsun içmiyorsun bana dr öyle demişti
çok sağol canım ya kafam karışmıştı ne yuttum ben diye bugün 4.günüm beklemek ne zoooooor Allahım ya[/QUOTE
rica ederim canım dr lar farklı farklı ilaçlar veriyorlar bide çatlama iğnesini ilk aşılamamda kolumdan yaptı hemşire normal igne gibi ...2. aşılamamda dr göbekten deri altı dedi ...heyecanını anlıyorum inşallah bebek heyecanınıda yaşarsın umarım hamile kalırsın...ilk aşılaman sanırım ....hayırlısı olur inşallah
çok sağol canım ya kafam karışmıştı ne yuttum ben diye bugün 4.günüm beklemek ne zoooooor Allahım ya[/QUOTE
rica ederim canım dr lar farklı farklı ilaçlar veriyorlar bide çatlama iğnesini ilk aşılamamda kolumdan yaptı hemşire normal igne gibi ...2. aşılamamda dr göbekten deri altı dedi ...heyecanını anlıyorum inşallah bebek heyecanınıda yaşarsın umarım hamile kalırsın...ilk aşılaman sanırım ....hayırlısı olur inşallah
evet ilk aşılamam hayırlısı artık benim 6 .7 tane yumurtam oluştu dr aşılamadan sonraki gün ilşki birdaha yok dedi ya benim yumurtalarım çatlıyorsa şimdi yani hepsi aynı anda çatlamıyor sonuçda demi tabi birde sonradan kist olarak kalmaz inşallah bunlar sen ne düşünüyorsun tekrar başlıyormusunuz
evet ilk aşılamam hayırlısı artık benim 6 .7 tane yumurtam oluştu dr aşılamadan sonraki gün ilşki birdaha yok dedi ya benim yumurtalarım çatlıyorsa şimdi yani hepsi aynı anda çatlamıyor sonuçda demi tabi birde sonradan kist olarak kalmaz inşallah bunlar sen ne düşünüyorsun tekrar başlıyormusunuz
aşılamadan sonra 1 gün ara veriliyor sonra dr 5 gün boyunca ilişki önerdi sonra progestana başladım ama malesef yine olmadı ...igne vurduruyorum çarşamba kontrol var 6 yumurtam varmış iyisin ya dedi dr bana ...umut yok bende tüp bebek yapmaya karar verdim aşılamadan sonra ist tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum...kist olarak kalmaz inşallah içini rahat tut canım stres yapma allah yardımcımız olsun
günaydın herkese bir sorum olucak cevap verirseniz sevinirim ben şimdi progestan kullanıyorum yutuyorum ben ama fitil olarakda kullanılıyormuş bu ilaç bilen varmı hangisi doğru
merhaba semicim sen nasılsın??*
iyiyim ben canım
denk gelemedik senle
2 gündür giremedim güzel haberler gelmiş
devamını duymak istiyorum ama orkide de tahminada yok meydanda
evet canım denk gelemedik bir türlü... orkide dün tekrar beta hcg yaptıracaktı ama dünden beri yok.. merak etmeye başladım.. gelse de topiğimizi bir kez daha şenlendirse:))
ne güzel topiğimizde hamişler birer birer artıyor.. rabbim bize de nasip eder inşallah
bende merak ediyorum onları,inşallah güzel haberleriyle geri dönerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?