sagl cnım ama çok zoroldu benım ıcın cok agladım eşimde bnı oyle gorunce cok uzuldu neyse oda aglıyıcaktı.zorbı gundu yanı.
inşallah hayırlısıyla pozitif sonucu görürsün cnm.walla bana göre dayanılmaz olan rahim filmiydi,demekki çok kastın kendini.
rahim filmi çekilmedi bana 2 senedir tedavi görüyodum ama olmadı. asılamada ınsallah olur. hayırlısı tabıkı canım. bide ben hep okudum acımıyo denılıyo hep. ama yınede ıcımde bı korku vardı. ondan da olabılır bekı beklemıyodum yanı bu kadarını.
inş tutar da gerek kalmaz rahim filmine çünkü rahim filmindeki acı çok fazla, narkozlada yapıyolar öyle yaptırmak daha mantıklı.benimde aşılamamın 12.günü bakalım inş tutmuştur.
ınsallah bıtanem once karnında sonrada kucagına buysun bıtanem. asılamadan sonra neyapıyoruz dınlenme dısında varmı bı önerın?
aminn cnm benim inşallah sende .sabırla beklemekten başka bişe yok cnm artık sonuca yaklaştıkça hayecanım dahada artıyo.ilaç verdimi doktorun?
yarın ulltrasonda bakacak evet progynex dıye bı ılac verdı. yarın bakıp ne zaman ıcecegımı soyleyecekmıs. nıye ultrasona bakacak yarın anlamadım ama bakalım ne dıyecek yarın
banada progynex verdi ama 2.gün başla dedi bakmadı yani.bu arada ilacı fitil olarak kullan dedi bana.
yapma yaa hıc kulanamam valla
yeterki bebişim sağlıklı olsun ben kullanıyorum evet çok zor ama mecbur
meraba tahmina38 sanırım konyadasın.doktorun kim.bu arada aşılaman işn. tutmuştur
merhaba
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim .İnşallah hamileyimdir inş.değerlerim yükselir.Şuan sevinemiyorum bile .haftaya çarşamba tekrarlıyacam testi bakalım dua edin ne olur .Allah İsteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin
Hakkında hayırlısı olsun inş olur. bende haftaya gidip tekrar test yaptıracam bakalım sonuç ne çıkarsa artıkben özel selçuklu hastanesi nil okura gidiyorum.19 ekimde yapılmıştı ikinci aşılamam .salı günü adet gördüm buda tutmazsa tüp bebeği öneririm demişti.şimdi bekliyorum.
canım kaçıncı gününde test yaptın ve değerin ne çıktı.öğrenebilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?