2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar antalyada ali fuat şengöre giden varmı.doktorumu değiştiricemde bunu buldum.nsl sizce.giden varsa yardımcı olursa sevinirim.

selam kızlar kimseler yok bugün....

orkide bugün tekrar test yaptıracaktı( tabi yanlış hatırlamıyorsam) ne oldu acaba???
inşallah mutlu haberlerle döner bize

çok iyi canım beni çok halsiz bırakıyor.sürekli bir uyku halim var.

Merhabalar, 30 haziranda ilk aşılamamı oldum ve 15 temmuzda gebelik haberini aldım, su anda 5 aylık hamileyim, morallerinizi yüksek tutun ve Allah tan gelen herşeyi sabır ve teslimiyetle karşılayın, dilerim rabbim tüm isteyen kardeşlerime hayırlısıyla anneliği yaşatır.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ya paylaştığın için çok sağol,demekki ilk aşılamadada tutabiliyomuş bunu anladım içim rahatladı biraz.dr dahil herkes fazla ümitlenme şans %15 dedi durdu.benimde ilk aşılamam ve ne eşimde ne bende sorun var ama olmayıncada olmuyo,bizde sorun olmadığı için ilk aşılamada tutsun istiyorum :) bugün 13.günüm inşallah pazartesi güzel haberi paylaşırım bende...

ne güzel canım allah kucağına almayı büyütmeyi nasip etsinbende ankarada yaşıyorum ilk aşılamı yaptırdım tutmadı bu ay da ara verdim. açıkçası çok kararsızım hayal kırırklığına uğramak tan çok korkuyorum.. RABBİM VERECEK BUNA İNANIYORUM isteyen herkeses nasip etsin .vakti zamanı vardır elbet ama genede insan elinde olmadan üzülüyo işte.. buarada sizde sorun varmıydı ? hangi hastanede yaptırdın dr.un kim.. bide bebişiniz cinsiyeti ney canım .....allah tamamına erdirsin tekrardan .

canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.ne güzel birde bir tutmş, inşallah benimde tutar. benımde dun oldu asılamam ınsallah tutar.

günaydın herkese bir sorum olucak cevap verirseniz sevinirim ben şimdi progestan kullanıyorum yutuyorum ben ama fitil olarakda kullanılıyormuş bu ilaç bilen varmı hangisi doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…