ben 18 ekimde aşılama yaptırdım dün test yaptım 16.gündü sanırım değer 305.79 çıktı
ya benim 0,64 tü. dr nasıl yükselir diyor anlamadım.
ya benim 0,64 tü. dr nasıl yükselir diyor anlamadım.
canım içini ferah tut.doktor bana bile değerin düşük dedi haftayı bekliyorum işte.sonuç ne olursa olsun Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
iyi akşamlar arkadaşlar:92:
sen nasılsın canım
kimse yok bu akşam
valla bıtanem hepımız aynı seylerı yasıyoruz tabıkı. benim ılk oldugu ıcın korkuda vardı ustunede kastım heralde kendımı bayagı bı sancım oldu. dediğin gibi inşallah tutarda bıdaha yaşamıyayım bu durumu. hepımızın bu son olsun inşallah. yaptıracağımız butun testler pozıtıf olsun inşallah.
kalescim sorum ne zaman test yaptırıcaksındı.aklım habire aşılamada olunca bunu sordum?
Merhabalar, 30 haziranda ilk aşılamamı oldum ve 15 temmuzda gebelik haberini aldım, su anda 5 aylık hamileyim, morallerinizi yüksek tutun ve Allah tan gelen herşeyi sabır ve teslimiyetle karşılayın, dilerim rabbim tüm isteyen kardeşlerime hayırlısıyla anneliği yaşatır.
Merhabalar, 30 haziranda ilk aşılamamı oldum ve 15 temmuzda gebelik haberini aldım, su anda 5 aylık hamileyim, morallerinizi yüksek tutun ve Allah tan gelen herşeyi sabır ve teslimiyetle karşılayın, dilerim rabbim tüm isteyen kardeşlerime hayırlısıyla anneliği yaşatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?