ya kızlar ben test yaptım ya 0,64 çıktı dr da ümidini kaybetme dedi.bu progestan ilacına devam etsemmi.Bu ilaçla beraber adet olurmuyum.ayın 10 unda adet olmam lazım.Ben şimdilik ümidimi kaybettim bu değerden yükselme olmaz heralde.Testi yaptığımda 11. gün dü.Şuan 14 e girdim.
dilacım kullanmaya devam et dr bana adet olursan bırak demişti.
merhabalar kızlar
benımde bugun aşılamamın 3. günü. bugun bende progynex kullanmaya başladım. daha oncekı tedavımde progestan kullanmıstım. genelde 10 gün kulandırıyodum bu seerde 10gün dedı. progestanıkullandıgım zaman 10. gün ılqcım bıtmeden başlıyodu kanamam. bakalım bu sefer nasıl olacak. inşallah olmaz bu ay bebişimi istiyorum allah nasıp etsın de olur ınsallah.cok korkuyorum. aşılamam biraz sancılı geçti ve sinirlerim cok bozuldu butun bır gun boyunca hep agladım. zor gectı yanı. umarım hepımız hakkında hayırlısı olur bu ay ve herkez bebişine kavusur. iyi pazarlar arkadaşlar:)
benimde bugün 5.günüm bu aşılamadanda zormuş yaaa beklemek insanın ömründen ömür gidiyor valla hemen hemen aynı zamanlarda öğrenicez iyi haberler veririz inşallah
merhabalar kızlar
benımde bugun aşılamamın 3. günü. bugun bende progynex kullanmaya başladım. daha oncekı tedavımde progestan kullanmıstım. genelde 10 gün kulandırıyodum bu seerde 10gün dedı. progestanıkullandıgım zaman 10. gün ılqcım bıtmeden başlıyodu kanamam. bakalım bu sefer nasıl olacak. inşallah olmaz bu ay bebişimi istiyorum allah nasıp etsın de olur ınsallah.cok korkuyorum. aşılamam biraz sancılı geçti ve sinirlerim cok bozuldu butun bır gun boyunca hep agladım. zor gectı yanı. umarım hepımız hakkında hayırlısı olur bu ay ve herkez bebişine kavusur. iyi pazarlar arkadaşlar:)
benimde bugün 5.günüm bu aşılamadanda zormuş yaaa beklemek insanın ömründen ömür gidiyor valla hemen hemen aynı zamanlarda öğrenicez iyi haberler veririz inşallah
masalcan neden öyle geçtiki
senin aşılaman hiçbirşey duyulmuyor aslında
bazen bir tıkanıklığı falan açıyormuş drlar aşılama esnasında
sendede öyle birşey mi oldu acaba
sordun mu druna neden bu kadar ağrı duydum diye canım
canım bana progynexi fitil olarak kullan ve adet olursan bırak dedi,bugün 14.günüm,yüreğim ağzımda hasta olcam diye çok korkuyorum.inşallah olmam ve yarın güzel haberi öğrenirim.inşallah kavuşuruz bebişlerimize innşallahhhhh
offf ya
çok sıkıcı bir pazar günü
işallah kimsenin pazarı benimki kadar kötü geçmiyordur
canım bişey soracaktım sızlere aşılamadan kc gün sonra test yapın dıyo dr.bana bısey demdı de aetını bekleyelım dedı.
drum 14.gün yapmamı söylemişti
offf ya
çok sıkıcı bir pazar günü
işallah kimsenin pazarı benimki kadar kötü geçmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?