2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

dilacım kullanmaya devam et dr bana adet olursan bırak demişti.

dilacım kullanmaya devam et dr bana adet olursan bırak demişti.

merhabalar kızlar
benımde bugun aşılamamın 3. günü. bugun bende progynex kullanmaya başladım. daha oncekı tedavımde progestan kullanmıstım. genelde 10 gün kulandırıyodum bu seerde 10gün dedı. progestanıkullandıgım zaman 10. gün ılqcım bıtmeden başlıyodu kanamam. bakalım bu sefer nasıl olacak. inşallah olmaz bu ay bebişimi istiyorum allah nasıp etsın de olur ınsallah.cok korkuyorum. aşılamam biraz sancılı geçti ve sinirlerim cok bozuldu butun bır gun boyunca hep agladım. zor gectı yanı. umarım hepımız hakkında hayırlısı olur bu ay ve herkez bebişine kavusur. iyi pazarlar arkadaşlar:)

benimde bugün 5.günüm bu aşılamadanda zormuş yaaa beklemek insanın ömründen ömür gidiyor valla hemen hemen aynı zamanlarda öğrenicez iyi haberler veririz inşallah

benimde bugün 5.günüm bu aşılamadanda zormuş yaaa beklemek insanın ömründen ömür gidiyor valla hemen hemen aynı zamanlarda öğrenicez iyi haberler veririz inşallah

inşalah bitanem. evet bkleme cok zormuş. allah yardmcıız olsun valla:)

masalcan neden öyle geçtiki
senin aşılaman hiçbirşey duyulmuyor aslında
bazen bir tıkanıklığı falan açıyormuş drlar aşılama esnasında
sendede öyle birşey mi oldu acaba
sordun mu druna neden bu kadar ağrı duydum diye canım

canım bana progynexi fitil olarak kullan ve adet olursan bırak dedi,bugün 14.günüm,yüreğim ağzımda hasta olcam diye çok korkuyorum.inşallah olmam ve yarın güzel haberi öğrenirim.inşallah kavuşuruz bebişlerimize innşallahhhhh

son günler daha stresli geçiyo inşallah peşpeşe güzel haberleri duyarız cnm

ben hemen yaptırmak istemiştim 2.yi
drm olmaz 1 ay ara vermemiz gerek dedi

offf ya
çok sıkıcı bir pazar günü
işallah kimsenin pazarı benimki kadar kötü geçmiyordur

yok valla sormadım. ama ben kenıdmı cok kastım yaparkenasılamayı zaten sureklı uyardı benı rahat bırak kendını dıye. zaten koltuga oturdugum anda sankı keseceklermıs gıbı oldum. bıde bı aletle acıyolar ya benim ondan cok agrım oldu. bırde spermı verdıklerınde agrım oldu. ama heralde o sırada bı sızı hısedıyomuşsun tabı bılmıyorum. benım dr. bıde fazla bı acıklama yapmıyo sorsam bıle kısa cevap verıyo. ondan cok bılgım yoktu. sızın anlatıklarınzdan yola cıktım ben ama hc bekledıgım ıbı kolay gecmedı. ben yazılarınızı okuduktan sonra amaaan cok zor bısey dgılmıs dedım ve gıttım ama malesef zormuuuussss. klıma geldkce tüylerım diken diken oluyo valla:)

kacıncı gün kullanmaya başladın progynexı canım. bana 10 gün kullan dedı ve adetini bekleyelım dedı ne test onerdı ne bısey. adet gecıkmesı olur veya olmazsa haberım olsun dedı 2 gun gecıme olursa görüşelim dedi. ve ben nrmal kullanıorum oral verdı bana canım fitil olarak degıl. iyikide ftil vermemiş çünkü kullanamıyorum ben fitili.

offf ya
çok sıkıcı bir pazar günü
işallah kimsenin pazarı benimki kadar kötü geçmiyordur

semicim emin ol canım benim pazarım senden kötü geçti.. 10 saat dersim vardı.. sürekli ayakta ve habire konuşşş.. sesim kısıldı valla

kızlar bu arada sanırım formülü isteyen herkes almışş.. mesaj trafiğiyle:))))) rmülü isteyen varsa ya da alamayan arkadaş özelden mesaj atsın yollayım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…