kızlar bu arada sanırım formülü isteyen herkes almışş.. mesaj trafiğiyle:))))) rmülü isteyen varsa ya da alamayan arkadaş özelden mesaj atsın yollayım:))))
kacıncı gün kullanmaya başladın progynexı canım. bana 10 gün kullan dedı ve adetini bekleyelım dedı ne test onerdı ne bısey. adet gecıkmesı olur veya olmazsa haberım olsun dedı 2 gun gecıme olursa görüşelim dedi. ve ben nrmal kullanıorum oral verdı bana canım fitil olarak degıl. iyikide ftil vermemiş çünkü kullanamıyorum ben fitili.
aşılamadan sonraki gün başlattı ve adet olmazsan kullanmaya devam et,14gün sonrada test yaptır dedi.yani yarın test günüm.
canım bende istiyorum evim kaloriferli yapabilirim sanırım
selam kızlar bugün 14. gün hala adet olmadım.ama asıl günüm yarın.Sanırım hastalanıcam.Çünkü göğüslerim acıyor ve canım çok tatlı yemek istiyor.e bide sonuca 0,64 eklenince umut yok benim için.Ama perşembe günü testi yaptırmış olmam kafamı rahatlattı.sabırsızım galiba.kalescim sen mutlu haberler ile gel lütfen.yarın bizlere muhakkak haber ver ok.Kızlar ben bu arada hastalanırsam rahim filmi çektiriyim diyorum ama çok zormuş çok korkuyorum ya...
tume bende istiyorum özelden mesaj hakkım henüz o yüzden buraya yazıyorumkızlar bu arada sanırım formülü isteyen herkes almışş.. mesaj trafiğiyle:))))) rmülü isteyen varsa ya da alamayan arkadaş özelden mesaj atsın yollayım:))))
tume bende istiyorum özelden mesaj hakkım henüz o yüzden buraya yazıyorum
bana da gönderirsen çok sevinirim..
teşekkür ederim tumecim banada göderdiğin için:)
canımcım gönderdim.. şifalı olsun inşallah :)))
dilacım Allah hakkımızda hayırlısını versin..
aşılamadan önce doktorlar rahim filmi çektiriyorlar.. sana neden çektirmediler ki... rahim filmi gerçekten zor.. en azından benim için öyleydi. bir arkadaşımda çektirdi onun kolay olmuş. yani bünyeden bünyeye değişiyor.. ben jinekoloik muayeneyi bile zor tolere ederken hani bana bir daha çektiri misin deseler aslaaaaa derim. bebek için herşeye katlanıyoruz ne yapalım
hayırlısı canım inşallah pozitiiiiiiiiiiiiiiif çıkar :)
selam kızlar bugün 14. gün hala adet olmadım.ama asıl günüm yarın.Sanırım hastalanıcam.Çünkü göğüslerim acıyor ve canım çok tatlı yemek istiyor.e bide sonuca 0,64 eklenince umut yok benim için.Ama perşembe günü testi yaptırmış olmam kafamı rahatlattı.sabırsızım galiba.kalescim sen mutlu haberler ile gel lütfen.yarın bizlere muhakkak haber ver ok.Kızlar ben bu arada hastalanırsam rahim filmi çektiriyim diyorum ama çok zormuş çok korkuyorum ya...
canım gerçekten iyiki yaptırmışsın çünkü yüreğim ağzımda bekliyorum,dua edin lütfenn.canım rahim filmine gelince bence anestezi altında çektir çünkü çok kuvvetli dayanılmayacak bi acı veriyo o ilaç ama kısa sürüyo.ben dedim doğum yapmadım ama bu kesinlikle doğum sancısından çok daha kötü,seni korkutmak için yazmıyorum bunları sadece bil ve anestezi ile çektir diye söylüyorum.hasta olursan ki inş olmazsın nezaman düşünüyosun 2.aşılamayı?
canım 2. Aşılamayı aralıkta yaparım heralde.ama dr mu değiştirmeyi planlıyorum bakalım.inşallah hastalanmam ama umudum kalmadı bu ay için.
Kızlar hepinize soruyorum bu tüplerin tıkanık olup olmadığını anlamak için bi tahlil yokmu yani dr nelerden şüphelenerek yaptırır varmı böyle bi anlam.önce onu yapmak istiyorum.
canım 2. Aşılamayı aralıkta yaparım heralde.ama dr mu değiştirmeyi planlıyorum bakalım.inşallah hastalanmam ama umudum kalmadı bu ay için.
Kızlar hepinize soruyorum bu tüplerin tıkanık olup olmadığını anlamak için bi tahlil yokmu yani dr nelerden şüphelenerek yaptırır varmı böyle bi anlam.önce onu yapmak istiyorum.
Masalcan tume nasılsınız.masalcan çok sancın oluyormu canım?
Kalescim sancıların varmı hala..
canım malesef tüpler sadece rahim filminde görülüyor.. ben anestezi almadan çektirdim.. tıp fakültesinde ama benden sana tavsiye durumun varsa eğer özelde anestezi altında çektirmen... ben bir gün boyunca oturamadım ve şiddetli kanamam oldu.. rahim filmi öncesinde antibiyotik kullandırıyorlar.. antibiyotiğe işlem sonrası da devam ediyorsun herhangi bir enfeksiyon olmasın diye
bu arada kalescim bütün dualrım seninle... topiğimizi şenlendir bir kez daha canım.. müjdeli haberini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?