2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım rabbim tez zamanda versin ama
eger bebiş gelmezse eninde sonunda hsg çektirmek zorunda kalacaksın malesef
zaman kaybetme derim
anestezi altında çektirebilirsin canım
10 dklık bir uyku o kadar

kalescim hadi yarın güzel haberlerle ver bize
dualarım seninle
bebişinde seninledir umarım

merhaba canım, ınsallah guzel sonuclar alırsında rahım fılmıne gerek kalmaz, ama egerkı bır aksılık olup cektırmek zorunda kalırsan hıc korkma cunku bende cok korkuyodum ve tesaduf eserı kadınlar kulubunde reklamda gordugum radyatom dıye bır merkez buldum ve sana yemın ederımkı sıfır acı hıc ama hıc bısey hıssetmıyorsun egerkı asılamayı yaptırdıysan onun acısından 10 kat daha az dıyorum ya sıfır acı, cunku radyatomdakı makınalar ozelmıs ve turkıyede tek acısız agrısız sıstemıs, ben dızlerım tıtreyerek yattım masaya okadar tıtrıyodumkı ıkı hemsıre zor tuttu benı hıc abartmıyorum, korkma emın ol acımayacak dedıler ama ben okuduklarımdan sonra cok korkmustum sonuc superdı hıc ama hıc acı hıssetmedım, ama fıyatı dıger yerlerden bırazz pahalı, sakın narkoz alma arkadasım gonul rahatlıgıyla gıdebılırısın...

kızlar benmde tutmadı bu ay.dün baktırdım.0.79 çıktı.dün çok ağladım.çok umutlanmıştım.doktorumu değiştiricem.antalyada bildiğiniz iyi doktor varmı

merhaba,geçmiş olsun.ben de 25 ekimde ilk aşılamamı oldum ama malesef benim de olmadı.vitelada dr ali fuat a gidiyorum çok övüyorlar ama bilmiyorum.benim ilk deneme başarısız..çok üzgünüm.sen kime gitmiştin?

günaydın kızlar. az önce dr. dan geldim. yumurtam 18.7 mm olmuş. yarın sabah çatlatma iğnemi olacağım. bu ay aşılama yaptırmıyoruz. eşim istemiyor daha doğrusu. bu ay tutmassa belki aralık ayında yaptırırız. eşimi ikna etmem lazım tabii. o aşılamanın normal yoldan farklı olmadığını düşünüyor. bi de problem yokken neden aşılama yaptırıyormuşuz. tüp bebek için de 2 defa aşılama yapılması lazımmış. bakalım bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle devam ediyoruz. bir de bitkisel bi ilaç aldık. ikimiz de kullanıyoruz. arı sütü. geçen ay aşılama olduğunda eşimin spermlerini arttırmıştı. yumurtanın da kaliteli olacağını okudum. 30 milyon arttırmıştı. eşinizde sperm sorunu varsa özelden msj atın ismini yollayabilirim. görüşmek üzere kızlar.

merhaba,kullandığınız bitkisel ilacın ismini alabilirmiyim?

tumecim bişey daha soracağım bu formül en çok neye iyi geliyomuş

canım kadın kaynaklı her tür soruna iyi geliyormuş.. özellikle tüplerin açılması,yumurtlamanın sağlanması, yumurta kalitesinin artırılması ve rahimin güçlenmesinde etkliymiş... yani erkek kaynaklı problemlerde etkili değil

miraycım bana da yollar mısın canım.. bir arkadaşım için gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…