Ayy ne biliyim kızlar iyice korktum ben.eşimden 2.aşılamandan sonra yaptır diyor.kararsız kaldım.
orkideden haber yok dimi?
yok evet nerde kaldı bu kız
gecen gelemediğinde annesinde olduğu için giremediğini söylemişti
işallah dr hamilesin demiştirde yine annesindedir dinleniyordur
iyi gecelr kızlar,yarın güzel haberlerle görüşmek dilğiyle...
kızlar bu arada sanırım formülü isteyen herkes almışş.. Mesaj trafiğiyle:))))) rmülü isteyen varsa ya da alamayan arkadaş özelden mesaj atsın yollayım:))))
selam kızlar bugün 14. gün hala adet olmadım.ama asıl günüm yarın.Sanırım hastalanıcam.Çünkü göğüslerim acıyor ve canım çok tatlı yemek istiyor.e bide sonuca 0,64 eklenince umut yok benim için.Ama perşembe günü testi yaptırmış olmam kafamı rahatlattı.sabırsızım galiba.kalescim sen mutlu haberler ile gel lütfen.yarın bizlere muhakkak haber ver ok.Kızlar ben bu arada hastalanırsam rahim filmi çektiriyim diyorum ama çok zormuş çok korkuyorum ya...
kızlar benmde tutmadı bu ay.dün baktırdım.0.79 çıktı.dün çok ağladım.çok umutlanmıştım.doktorumu değiştiricem.antalyada bildiğiniz iyi doktor varmı
canım gönderdim
canım gönderdim
günaydın kızlar. Az önce dr. Dan geldim. Yumurtam 18.7 mm olmuş. Yarın sabah çatlatma iğnemi olacağım. Bu ay aşılama yaptırmıyoruz. Eşim istemiyor daha doğrusu. Bu ay tutmassa belki aralık ayında yaptırırız. Eşimi ikna etmem lazım tabii. O aşılamanın normal yoldan farklı olmadığını düşünüyor. Bi de problem yokken neden aşılama yaptırıyormuşuz. Tüp bebek için de 2 defa aşılama yapılması lazımmış. Bakalım bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle devam ediyoruz. Bir de bitkisel bi ilaç aldık. Ikimiz de kullanıyoruz. Arı sütü. Geçen ay aşılama olduğunda eşimin spermlerini arttırmıştı. Yumurtanın da kaliteli olacağını okudum. 30 milyon arttırmıştı. Eşinizde sperm sorunu varsa özelden msj atın ismini yollayabilirim. Görüşmek üzere kızlar.
tumecim bişey daha soracağım bu formül en çok neye iyi geliyomuş
günaydın kızlar. az önce dr. dan geldim. yumurtam 18.7 mm olmuş. yarın sabah çatlatma iğnemi olacağım. bu ay aşılama yaptırmıyoruz. eşim istemiyor daha doğrusu. bu ay tutmassa belki aralık ayında yaptırırız. eşimi ikna etmem lazım tabii. o aşılamanın normal yoldan farklı olmadığını düşünüyor. bi de problem yokken neden aşılama yaptırıyormuşuz. tüp bebek için de 2 defa aşılama yapılması lazımmış. bakalım bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle devam ediyoruz. bir de bitkisel bi ilaç aldık. ikimiz de kullanıyoruz. arı sütü. geçen ay aşılama olduğunda eşimin spermlerini arttırmıştı. yumurtanın da kaliteli olacağını okudum. 30 milyon arttırmıştı. eşinizde sperm sorunu varsa özelden msj atın ismini yollayabilirim. görüşmek üzere kızlar.
merhaba,kullandığınız bitkisel ilacın ismini alabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?