tatlım eminmisin
kaçıncı günün bugün
yanılıyor olmayasın
çok haklısın ama ona belli etme buna belli etme hep içimize atıyoruz tabikide acınacak durumda değiliz ama etrafımızda o kadar kendini ilmez insan varki bu yükün altında zaten eziliyoruz bide insanın inadına inadına üstüne geliyorlar inanırmısın birini görünce kaçasım geliyor yine o malum soruyu'' bebek yokmu'' soracaklar diye kafam şuan da çok karışık belkide daha yeni ondan düşünmüyorum eşim o olmazsa tüp bebek yaptırırız olmasada sonunda ölüm yokya kaderimiz buymuş deriz diyor ama ben bidaha o acılı şeyleri yaşamak istemiyorum doktorlarada güvenim yokki bizim duygularımız önemlimi alacakları paraya bakıyorlar onlar her yeni tedavi onlar için iyi para demek şu sebepsiz infertileyede tav oluyorum bir sebebi olmadan olurmu hiç onuda anlamış değilim açıkçasıcanım ya işallah yanılıyorsundur
egerki yanılmıyorsan sakın tutma kendini ağla bağıra bağıra ağla rahatla
eşimize yansıtmak istemiyoruz inan seni çok iyi anlıyorum ama neden kendimize zulmediyoruz
paylaş eşinle daha iyi hissedersin kendini
ve sana kesinlikle katılmıyorum biz acınacak durumda değiliz ki neden acısınlar
daha yaşımız kaç başımız kaç drlar bebeğiniz olmayacak mı diyorlar hayır
bizimde olacak ama zor olacak zahmetli olacak belki tekrar tekrar deneyecek ama olacak canım
yaşadığımız durumun psikolojisi çok ağır tatlım bana bizede yazılan bu çekmek zorundayız
rabbim beterinden korusun neler var
çok haklısın ama ona belli etme buna belli etme hep içimize atıyoruz tabikide acınacak durumda değiliz ama etrafımızda o kadar kendini ilmez insan varki bu yükün altında zaten eziliyoruz bide insanın inadına inadına üstüne geliyorlar inanırmısın birini görünce kaçasım geliyor yine o malum soruyu'' bebek yokmu'' soracaklar diye kafam şuan da çok karışık belkide daha yeni ondan düşünmüyorum eşim o olmazsa tüp bebek yaptırırız olmasada sonunda ölüm yokya kaderimiz buymuş deriz diyor ama ben bidaha o acılı şeyleri yaşamak istemiyorum doktorlarada güvenim yokki bizim duygularımız önemlimi alacakları paraya bakıyorlar onlar her yeni tedavi onlar için iyi para demek şu sebepsiz infertileyede tav oluyorum bir sebebi olmadan olurmu hiç onuda anlamış değilim açıkçası
anaaaaaaa bir baktım reyhan gitmiş
kız reyhan nireye gittin
ve masalcan gelmiş hoşgeldin tatlım geç kaldın bu gece
anaaaaaaa bir baktım reyhan gitmiş
kız reyhan nireye gittin
ve masalcan gelmiş hoşgeldin tatlım geç kaldın bu gece
ooooo kızlar gene gittiniz yahuuu. Ben yanlız kaldım buralarda(((
burdayım canım
kocişe keçiboynuzu kaynatıyorum unutmuşum da
valla bende ağladım ya bir ara sıkmıştı ama gerçekten güzel bir finaldi tebrikler yani
reyhancım msjını anlamaya çalıştım hala daha çalışıyorum canım
başka topiği okuyordum biri böyle adet sancısı çekmiş benim gibi ama sonunda hamileyim diye yazmış umutlandım bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?