2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar morakim sıfır benim kırmızılar gekmek üzere sanırım çok kötüyüm eşime bişey diyemiyorum yanında ağlayamıyorum bir tek size içimi dökebiliyorum biliyorumki siz acımıyorsunuz diğerleri gibi beni anlıyorsunuz benim artık umudum kalmadı bana kızıyorsunuz biliyorum ama elimde değil çok kötüyüm yapmıyorum hiç birşey kendiliğinden olursa olsun hem bedenen hem ruhen çok yıprandım zaten bir birikimim var buda üstüne tuz biber allah sonumuzu hayır etsin

9.günün bugün daha canım erken değil mi ya
ne zamandan beri ağrın var ve ağrın sürekli mi

tatlım eminmisin
kaçıncı günün bugün
yanılıyor olmayasın

geçendede böyle oldu benim zaten adetten bir hafta önce başlıyor sancılar bilemiyorum bugün 9. günüm canım ama geçen ay 2 sinde olmuştum yani adetim yaklaştı

canım ya işallah yanılıyorsundur

egerki yanılmıyorsan sakın tutma kendini ağla bağıra bağıra ağla rahatla
eşimize yansıtmak istemiyoruz inan seni çok iyi anlıyorum ama neden kendimize zulmediyoruz

paylaş eşinle daha iyi hissedersin kendini
ve sana kesinlikle katılmıyorum biz acınacak durumda değiliz ki neden acısınlar

daha yaşımız kaç başımız kaç drlar bebeğiniz olmayacak mı diyorlar hayır
bizimde olacak ama zor olacak zahmetli olacak belki tekrar tekrar deneyecek ama olacak canım
yaşadığımız durumun psikolojisi çok ağır tatlım bana bizede yazılan bu çekmek zorundayız
rabbim beterinden korusun neler var

çok haklısın ama ona belli etme buna belli etme hep içimize atıyoruz tabikide acınacak durumda değiliz ama etrafımızda o kadar kendini ilmez insan varki bu yükün altında zaten eziliyoruz bide insanın inadına inadına üstüne geliyorlar inanırmısın birini görünce kaçasım geliyor yine o malum soruyu'' bebek yokmu'' soracaklar diye kafam şuan da çok karışık belkide daha yeni ondan düşünmüyorum eşim o olmazsa tüp bebek yaptırırız olmasada sonunda ölüm yokya kaderimiz buymuş deriz diyor ama ben bidaha o acılı şeyleri yaşamak istemiyorum doktorlarada güvenim yokki bizim duygularımız önemlimi alacakları paraya bakıyorlar onlar her yeni tedavi onlar için iyi para demek şu sebepsiz infertileyede tav oluyorum bir sebebi olmadan olurmu hiç onuda anlamış değilim açıkçası

hep duyuyorum arkadaşlardan ama benim çevremde yok öyle insanlar şükür
yani zaten biliyorlar olmadığını neden tekrar tekrar sorsunlar ki

drlara gelince hepsi aynı değil ama yinede sana katılıyorum bence en iyisi devlet yada araştırma hastaneleri ben 2. aşılamamı araştırma hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa eger

izlediğim bir programda drun biri
sebepsiz infertilite demek tıpbın henüz bulamadığı anlayamadığı sebeplerden kaynaklanan infertilitedir
demişti

tatlım üzme sen kendini 1 de yaptırırız 5 te gelecek elbet bu inatçı bebişler birgün umudunu ve rabbimin bir gün verecegine dair inancını yitirme yeter

anaaaaaaa bir baktım reyhan gitmiş
kız reyhan nireye gittin

ve masalcan gelmiş hoşgeldin tatlım geç kaldın bu gece

yapma kuzum böyle. reyhancım dur bakaım daha var tatlım. olmazsada napalım semının dedığı gibiolacak ama bıraz zahmetlı bızım bebeklerımıze ulaşmamız. ama bu moralle hiç bişey yapamazsın. bencede eşinle palaş bu durumu sonucta ne yaşarsak beraber yaşıyoruz eşlerimizle. sen iyi olacanki bebişler gelsın bıtanem. ümidini kaybetme, bitek o var elimizde. onuda kaybedersek hibirşeye gücümüz kalmaz. güçlü olmamız gerek bitanem. hadi toparla kendını bakalım. hepımız ıcın geçerli bu sabredecez başka yolu yok. olacakmutlaka olacak bebeklerimiz. annecım dediğimiz zaman herşeyı unutup gidicez. hişbir şekilde bu acıları hatırlamıcaz. gülüp geçicez bitanem:))

reyhancım tam sobeliyordum seni neyseki geldin
tatlım senin ağrın bel ağrısımı hamilelerde bazen aşırı bel ağrısı olabiliyor bir arkadaş bel ağrısı şikayetiyle dra gidecekti hamile oldugunu öğrendi belki seninkide öyle bir durumdur

kız reyhan nireye gittin

ay ağlamaktan canım çıktı yaaa. dizi ama işte bi şekilde duygularımızı dışa vuruyoruz. hoşbulduk tatlım, naber nasılsın??

kız reyhan nireye gittin

GİTMEDM BEN BURADAYIM CANIM SAĞOL BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞIN İÇİN tlTcM ELBET HEP BU ZAMANLAR YAŞAMIYORMUYUZ DİMİ

burdayım canım
kocişe keçiboynuzu kaynatıyorum unutmuşum da

valla bende ağladım ya bir ara sıkmıştı ama gerçekten güzel bir finaldi tebrikler yani

reyhancım msjını anlamaya çalıştım hala daha çalışıyorum canım

valla semicim benimki kütür kütür yiyo farkedermı kı??

canım ya etkili olabilmesi için kaynatın diyordu saraçoğlu
ama vardır faydası yinede

başka topiği okuyordum biri böyle adet sancısı çekmiş benim gibi ama sonunda hamileyim diye yazmış umutlandım bak şimdi

dur bakalım bitanem ırmızıları görmeden asla bişey dememeliyiz. inşallah da görmyiz bu ay canım. bak benim bugün 3. gün bitti ama feci bir kramp var deliricem çok ağrım var(( ilaçta içemiyorum, napcam bilmiyorum valla??

reyhancım kaç senelik evlisin sen
nerden çıktı bu şimdi dimi merak işte
profiline baktımda yaşıtız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…